jesteście kolejną parą mkontaktu - wbrew niedowiarkom ) Powodzenia
Konto usunięte
24.05.2009 r. 17:58:25
pozdrowienia dla Was
...
25.05.2009 r. 00:31:27
Byliście cudownym przykładem sensu tego forum
Konto usunięte
06.06.2009 r. 22:36:28
Wróciliśmy!!!! na nowym koncie (wspólnym) ale wróciliśmy
Teraz pisze Nika : nigdy nie pomyślałabym że spotka mnie tu takie szczęście, a jednak spotkałam człowieka, którego pokochałam całym sercem, a on pokochał mnie taką jaką jestem Jest cudownym człowiekiem, hmmmm myślałam, że już tacy mężczyźni z zasadami nie istnieją a tu taka niespodzianka .
Po wykasowaniu swojego konta czytałam forum i szczerze to jestem zaskoczona tym, w którą stronę te forum poszło, również Damian czytał forum i doszliśmy do wspólnego wniosku, że wracamy, by może podnieść niektórych na duchu, że jednak można tutaj znaleźć swoją drugą połówkę czy też przyjaciela (jeżeli ktoś nie szuka drugiej połówki), a może też by pokazać, że nie trzeba udawać przed ludźmi kogoś kim się nie jest, ważna jest szczerość wobec innych osób. Wymagamy od ludzi szczerości, więc sami bądźmy szczerzy wobec innych. Troszkę się rozpisałam, ale jednak nas jakiś czas nie było
Damianie moje myśli biegną ku Tobie, już teraz nie myślę o sobie, nie ma już słów JA I TY, jesteśmy już teraz tylko MY....
...
06.06.2009 r. 22:47:51
patrząc na szczęśliwych ludzi... bądźcie dobrym przykładem dla licznych następnych ) Powodzenia
Konto usunięte
06.06.2009 r. 22:54:44
bo Ciebie poznałam, "znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata i wszystko już wiem, szukałam całe dnie, miesiące, lata i odnalazłam Cię".... ciągle nie mogę w to uwierzyć, że tak to wszystko między nami się układa, każdym słowem sprawiasz że moje serce bije coraz mocniej tylko dla Ciebie
Delfina
07.06.2009 r. 18:01:05
Buziole dla Was słodziutkie..
Konto usunięte
14.06.2009 r. 09:14:59
I na duszy lżej nam ,każdy dzień niedziela, nie wierze ze Cię tu spotkałem Weroniko Jesteś wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
14.06.2009 r. 09:14:59
I znów pisze Nika :<<<<<<<"Każdego dnia ty jesteś ze mną
blisko tak jak anioł stróż
każdego dnia marzę by
było tak do końca naszych dni
Czy słowa te wyrazić mogą to
co czuję i co myślę
ufam Ci ufasz mi
niech tak będzie zawsze i
Dzięki za miłość twą za wiarę w nas
za każdy dzień spędzony razem
dzięki za miłość twą za oczu twych blask
za serce i nadzieje co dnia">>>>>>>
Każdy dzień podziękowaniem za poprzedni cieszę się, że zapamiętałeś te słowa kochanie
KOCHAM CIĘ
jesteście kolejną parą mkontaktu - wbrew niedowiarkom
) Powodzenia
pozdrowienia dla Was
Byliście cudownym przykładem sensu tego forum
Wróciliśmy!!!! na nowym koncie (wspólnym) ale wróciliśmy
: nigdy nie pomyślałabym że spotka mnie tu takie szczęście, a jednak spotkałam człowieka, którego pokochałam całym sercem, a on pokochał mnie taką jaką jestem
Jest cudownym człowiekiem, hmmmm myślałam, że już tacy mężczyźni z zasadami nie istnieją a tu taka niespodzianka
.
Teraz pisze Nika
Po wykasowaniu swojego konta czytałam forum i szczerze to jestem zaskoczona tym, w którą stronę te forum poszło, również Damian czytał forum i doszliśmy do wspólnego wniosku, że wracamy, by może podnieść niektórych na duchu, że jednak można tutaj znaleźć swoją drugą połówkę czy też przyjaciela (jeżeli ktoś nie szuka drugiej połówki), a może też by pokazać, że nie trzeba udawać przed ludźmi kogoś kim się nie jest, ważna jest szczerość wobec innych osób. Wymagamy od ludzi szczerości, więc sami bądźmy szczerzy wobec innych. Troszkę się rozpisałam, ale jednak nas jakiś czas nie było
Damianie moje myśli biegną ku Tobie, już teraz nie myślę o sobie, nie ma już słów JA I TY, jesteśmy już teraz tylko MY....
patrząc na szczęśliwych ludzi... bądźcie dobrym przykładem dla licznych następnych
) Powodzenia
bo Ciebie poznałam, "znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata i wszystko już wiem, szukałam całe dnie, miesiące, lata i odnalazłam Cię".... ciągle nie mogę w to uwierzyć, że tak to wszystko między nami się układa, każdym słowem sprawiasz że moje serce bije coraz mocniej tylko dla Ciebie
Buziole dla Was słodziutkie..
I na duszy lżej nam ,każdy dzień niedziela, nie wierze ze Cię tu spotkałem Weroniko Jesteś wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I znów pisze Nika
:<<<<<<<"Każdego dnia ty jesteś ze mną
cieszę się, że zapamiętałeś te słowa kochanie
blisko tak jak anioł stróż
każdego dnia marzę by
było tak do końca naszych dni
Czy słowa te wyrazić mogą to
co czuję i co myślę
ufam Ci ufasz mi
niech tak będzie zawsze i
Dzięki za miłość twą za wiarę w nas
za każdy dzień spędzony razem