czy jest mozliwa milosc bez przyjaźni lub przyjaźń bez milosci??????
AGATA
26.04.2012 r. 08:13:13
Według mnie przyjźń jest to więź z drugim człowiekiem oparta na wzajemnej życzliwości, szczerości i zaufaniu. Polega na możności liczenia na kogoś w każdej sytuacji, życzliwość i serdeczność okazywana drugiej osobie.Prawdziwa przyjaźń jest bezinteresowna, dozgonna, niezachwiana, prawdziwa, serdeczna
wiec chyba bez przyjaźni miłość jest niemożliwa
Malwina
26.04.2012 r. 12:06:04
\"przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości\". Gdy przyjdzie przypływ i tak zaleje kawałek lądu.....
Malwina
26.04.2012 r. 12:34:42
to cytat Smerfetko ale myślę, że niezwykle trafny
ewan0545
26.04.2012 r. 15:34:24
jest mozliwa taka przyjazn,,ja mam przyjaciela juz pare lat,może nie mówimy sobie wszystkiego ,ale zdarzyło sie że go pocieszałam gdy przy mnie płakał, a u faceta łzy to rzadkosc,wiem że możemy liczyc na siebie,i szanuje go za to że nie plotkuje.
AGATA
26.04.2012 r. 19:19:20
miłość bez przyjżni nie jest prawdziwa miłością
to tylko zauroczenie i pożądnie
Gepard
26.04.2012 r. 19:27:20
ale sra.nie w banie..co to jest milosc.. czy to nie porzadanie ..czemu kochamy tylko to czego nie mozemy miec.. ..bo kuzwa..nie mozemy miec temu ..mamy jakis sens w zyciu ..wierzymy w cos czego nie dotkniemy kolo sie na kreca ..i krecimy sie jak poj.ebani..raz w dol raz pod niebo z marzeniami ..pokazcie mi kogos kto jest szczesliwy majac wszystko...tacy ludzie konicza marnie bo nie wierza juz w nic...bo wszystko maja..
Waldi
26.04.2012 r. 20:27:56
Miłość bez przyjaźni jest możliwa, ale czy istnieje prawdziwa przyjaźń bez miłości? Uczucie uczuciu nie równe. Przyjaźń i miłość to rodzeństwo. Mają ze sobą więcej wspólnego niż potrafimy sobie wyobrazić. To planety Układu Słonecznego, które najpierw się przybliżają a potem oddalają.
Gepard
26.04.2012 r. 20:38:01
odpowiedzicie mi co to waszym zdaniem jest milosc .. ja znam tylko milosc do swojej rodziny .. choc chetnie ich bym zabil...ale nie ma osoby ..i w zyciu .nie bedzie ktora przebije ...to co nas laczy..czemu kuple zonaci wiecej mowia przyjaciolom niz swoim zonom..czemu zala sie ..czemu mi doradzaja gepard..nigdy nie wierz w te brednie..potem klapki opadaja z oczu ..i juz musisz tkwic w tym bagnie ..udajac szczesliwego..
Gepard
26.04.2012 r. 20:52:34
jak z kims sie jest .nie ma przyjazni ona nie istnieje albo jest sie idiota jak sie cos robi i potem mowi ,,pic nawode jest zaufanie ..lepiej obcym powiedziec jak swojej babie ..i taka jest prawda ..chcesz spokojnie zyc nic nie mow ..w swoim otoczeniu..bo po ch.uj ci klopoty..walone zale i urojenia..szpiegowanie i ..sprawdzanie ..czy on mowi prawde gdzie tu milosc.. ..
Gepard
26.04.2012 r. 21:09:04
to po jaki ch,uj tu siedzisz pewnie nie wie ze latasz po portalach,,daje 100 procent
Gepard
26.04.2012 r. 21:51:17
a ja dalej mowie ze ziemia to jeden wielki burdel a slonice to czerwona latarnia i gdzie wy chcecie tu milosc znalesc..po.jebalo was nie zle ..obejzyjcie sie ..same kur.wy i zlodzieje ..wy naprawde slepi jestescie .normalni siedza w szpitalach zamknietych ..bo byli slabi psychicznie ..zeby zyc trzeba byc ..skur.wysynem...i to jest normalne w tych czasach ..a w to co wy wierzycie to jest juz nie normalne ...i mozna tylko o tym czytac ..jak kolega powiedzial w ksiazkach tylko kuzwa komu sie che i do czego to jest potrzebne do zycia
Gepard
27.04.2012 r. 07:40:01
o to dopiero jest normalnie nienormalne i wy mi wciskacie ze ludzie sa zdrowi...........
Egipscy mężowie już wkrótce będą mogli legalnie uprawiać seks ze zmarłą żoną. Nowa ustawa przyzwala na uprawianie seksu aż do 6 godzin od momentu śmierci kobiety. Kontrowersyjne zmiany w prawie należą do pakietu radykalnych reform, wprowadzanych przez zdominowany przez wyznawców islamu parlament - czytamy na portalu dailymail.co.uk.
AGATA
27.04.2012 r. 07:46:07
Hej Gepard
co cie to obchodzi przeciez Ty nie jestes egipcjaninem
i nie masz zony
miłego dnia
Gepard
27.04.2012 r. 08:01:04
co mnie obchodzi ..no ..nic... mowie ze swiat to burdel..wczoraj gadalem z jedna uczciwa dziewczyna ..zapytalem sie jej co by zrobila gdyby znalazla miljon dolarow .powiedziala ze by odniosla wlascicielowi.. .. wierzycie w to ..ja sadze ze ..tutaj 99 procent z was zrobilo by to samo..tylko czemu ja sie smieje ..jak w to wierze..piszecie pieknie .. tylko kto was rozumie..i bieze na serio
piotrek
27.04.2012 r. 13:32:16
moim zdaniem ,wszystko moze sie wydarzyc ,miłość i przyjażń ,też mogą iść w parze , kwestia akceptacji tego faktu ,przez strony , to jest trudne ale możliwe ,
Marcin
27.04.2012 r. 23:52:50
Gep.
Przeginasz z tym milionem.
Po 1. coś by trzeba było z nim zrobic, więc nie wiadomo czy trzymać w domu, czy zakopać
2. jakbyś już go miał, to o ile nie Ty to jakaś baba by go zaczęła rozpuszczać po sklepach i by się narobiło
3. jakby już się skarbowy, albo inni zyczliwi ludzie zainteresowali skąd go masz to może lepiej byłoby go nie mieć.
po 4. 10% znaleźnego to 100.000 i już masz je legalnie
w ręku , jeszcze tylko podatek zapłacić iz taka kwotą to już można coś zrobić
Gepard
27.04.2012 r. 23:55:59
odrazu stewciu widac ze ty zwioski ..ty bys zakopal..albo pod matrac schowal...i zylbys z kuroniowki...co bym zrobil kupil bym se w angli z dwa domy
czy jest mozliwa milosc bez przyjaźni lub przyjaźń bez milosci??????
Według mnie przyjźń jest to więź z drugim człowiekiem oparta na wzajemnej życzliwości, szczerości i zaufaniu. Polega na możności liczenia na kogoś w każdej sytuacji, życzliwość i serdeczność okazywana drugiej osobie.Prawdziwa przyjaźń jest bezinteresowna, dozgonna, niezachwiana, prawdziwa, serdeczna
wiec chyba bez przyjaźni miłość jest niemożliwa
\"przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości\". Gdy przyjdzie przypływ i tak zaleje kawałek lądu.....
to cytat Smerfetko
ale myślę, że niezwykle trafny
jest mozliwa taka przyjazn,,ja mam przyjaciela juz pare lat,może nie mówimy sobie wszystkiego ,ale zdarzyło sie że go pocieszałam gdy przy mnie płakał, a u faceta łzy to rzadkosc,wiem że możemy liczyc na siebie,i szanuje go za to że nie plotkuje.
miłość bez przyjżni nie jest prawdziwa miłością
to tylko zauroczenie i pożądnie
ale sra.nie w banie..co to jest milosc.. czy to nie porzadanie ..czemu kochamy tylko to czego nie mozemy miec..
..bo kuzwa..nie mozemy miec
temu ..mamy jakis sens w zyciu ..wierzymy w cos czego nie dotkniemy kolo sie na kreca ..i krecimy sie jak poj.ebani..raz w dol raz pod niebo z marzeniami ..pokazcie mi kogos kto jest szczesliwy majac wszystko...tacy ludzie konicza marnie bo nie wierza juz w nic...bo wszystko maja..
Miłość bez przyjaźni jest możliwa, ale czy istnieje prawdziwa przyjaźń bez miłości? Uczucie uczuciu nie równe. Przyjaźń i miłość to rodzeństwo. Mają ze sobą więcej wspólnego niż potrafimy sobie wyobrazić. To planety Układu Słonecznego, które najpierw się przybliżają a potem oddalają.
odpowiedzicie mi co to waszym zdaniem jest milosc .. ja znam tylko milosc do swojej rodziny .. choc chetnie ich bym zabil...ale nie ma osoby ..i w zyciu .nie bedzie ktora przebije ...to co nas laczy..czemu kuple zonaci wiecej mowia przyjaciolom niz swoim zonom..czemu zala sie ..czemu mi doradzaja gepard..nigdy nie wierz w te brednie..potem klapki opadaja z oczu ..i juz musisz tkwic w tym bagnie ..udajac szczesliwego..
jak z kims sie jest .nie ma przyjazni ona nie istnieje albo jest sie idiota jak sie cos robi i potem mowi ,,pic nawode jest zaufanie ..lepiej obcym powiedziec jak swojej babie ..i taka jest prawda ..chcesz spokojnie zyc nic nie mow ..w swoim otoczeniu..bo po ch.uj ci klopoty..walone zale i urojenia..szpiegowanie i ..sprawdzanie ..czy on mowi prawde gdzie tu milosc.. ..
to po jaki ch,uj tu siedzisz pewnie nie wie ze latasz po portalach,,daje 100 procent
a ja dalej mowie ze ziemia to jeden wielki burdel a slonice to czerwona latarnia i gdzie wy chcecie tu milosc znalesc..po.jebalo was nie zle ..obejzyjcie sie ..same kur.wy i zlodzieje ..wy naprawde slepi jestescie .normalni siedza w szpitalach zamknietych ..bo byli slabi psychicznie ..zeby zyc trzeba byc ..skur.wysynem...i to jest normalne w tych czasach ..a w to co wy wierzycie to jest juz nie normalne ...i mozna tylko o tym czytac ..jak kolega powiedzial w ksiazkach tylko kuzwa komu sie che i do czego to jest potrzebne do zycia
o to dopiero jest normalnie nienormalne i wy mi wciskacie ze ludzie sa zdrowi...........
Egipscy mężowie już wkrótce będą mogli legalnie uprawiać seks ze zmarłą żoną. Nowa ustawa przyzwala na uprawianie seksu aż do 6 godzin od momentu śmierci kobiety. Kontrowersyjne zmiany w prawie należą do pakietu radykalnych reform, wprowadzanych przez zdominowany przez wyznawców islamu parlament - czytamy na portalu dailymail.co.uk.
Hej Gepard
co cie to obchodzi przeciez Ty nie jestes egipcjaninem
i nie masz zony
miłego dnia
co mnie obchodzi ..no ..nic... mowie ze swiat to burdel..wczoraj gadalem z jedna uczciwa dziewczyna ..zapytalem sie jej co by zrobila gdyby znalazla miljon dolarow .powiedziala ze by odniosla wlascicielowi..
.. wierzycie w to ..ja sadze ze ..tutaj 99 procent z was zrobilo by to samo..tylko czemu ja sie smieje ..jak w to wierze..piszecie pieknie .. tylko kto was rozumie..i bieze na serio
moim zdaniem ,wszystko moze sie wydarzyc ,miłość i przyjażń ,też mogą iść w parze , kwestia akceptacji tego faktu ,przez strony , to jest trudne ale możliwe ,
Gep.
by go zaczęła rozpuszczać po sklepach i by się narobiło
to może lepiej byłoby go nie mieć.
, jeszcze tylko podatek zapłacić
iz taka kwotą to już można coś zrobić
Przeginasz z tym milionem.
Po 1. coś by trzeba było z nim zrobic, więc nie wiadomo czy trzymać w domu, czy zakopać
2. jakbyś już go miał, to o ile nie Ty to jakaś baba
3. jakby już się skarbowy, albo inni zyczliwi ludzie zainteresowali skąd go masz
po 4. 10% znaleźnego to 100.000 i już masz je legalnie
w ręku
odrazu stewciu widac ze ty zwioski ..ty bys zakopal..albo pod matrac schowal...i zylbys z kuroniowki...co bym zrobil kupil bym se w angli z dwa domy