forum

Rozrywka i uczucia

MIŁOSC I PRZYJAŹŃ

1. Konto usunięte 25.04.2012 r. 23:30:40

czy jest mozliwa milosc bez przyjaźni lub przyjaźń bez milosci??????

2. AGATA 26.04.2012 r. 08:13:13

Według mnie przyjźń jest to więź z drugim człowiekiem oparta na wzajemnej życzliwości, szczerości i zaufaniu. Polega na możności liczenia na kogoś w każdej sytuacji, życzliwość i serdeczność okazywana drugiej osobie.Prawdziwa przyjaźń jest bezinteresowna, dozgonna, niezachwiana, prawdziwa, serdeczna   uśmiechnięty  

wiec chyba bez przyjaźni miłość jest niemożliwa   uśmiechnięty  

3. Malwina 26.04.2012 r. 12:06:04

\"przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości\". Gdy przyjdzie przypływ i tak zaleje kawałek lądu.....

4. Malwina 26.04.2012 r. 12:34:42

to cytat Smerfetko   uśmiechnięty   ale myślę, że niezwykle trafny

5. ewan0545 26.04.2012 r. 15:34:24

jest mozliwa taka przyjazn,,ja mam przyjaciela juz pare lat,może nie mówimy sobie wszystkiego ,ale zdarzyło sie że go pocieszałam gdy przy mnie płakał, a u faceta łzy to rzadkosc,wiem że możemy liczyc na siebie,i szanuje go za to że nie plotkuje.   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

6. AGATA 26.04.2012 r. 19:19:20

miłość bez przyjżni nie jest prawdziwa miłością

to tylko zauroczenie i pożądnie   uśmiechnięty  

7. Gepard 26.04.2012 r. 19:27:20

ale sra.nie w banie..co to jest milosc.. czy to nie porzadanie ..czemu kochamy tylko to czego nie mozemy miec..     ..bo kuzwa..nie mozemy miec     temu ..mamy jakis sens w zyciu ..wierzymy w cos czego nie dotkniemy kolo sie na kreca ..i krecimy sie jak poj.ebani..raz w dol raz pod niebo z marzeniami ..pokazcie mi kogos kto jest szczesliwy majac wszystko...tacy ludzie konicza marnie bo nie wierza juz w nic...bo wszystko maja..

8. Waldi 26.04.2012 r. 20:27:56

Miłość bez przyjaźni jest możliwa, ale czy istnieje prawdziwa przyjaźń bez miłości? Uczucie uczuciu nie równe. Przyjaźń i miłość to rodzeństwo. Mają ze sobą więcej wspólnego niż potrafimy sobie wyobrazić. To planety Układu Słonecznego, które najpierw się przybliżają a potem oddalają.

9. Gepard 26.04.2012 r. 20:38:01

odpowiedzicie mi co to waszym zdaniem jest milosc .. ja znam tylko milosc do swojej rodziny .. choc chetnie ich bym zabil...ale nie ma osoby ..i w zyciu .nie bedzie ktora przebije ...to co nas laczy..czemu kuple zonaci wiecej mowia przyjaciolom niz swoim zonom..czemu zala sie ..czemu mi doradzaja gepard..nigdy nie wierz w te brednie..potem klapki opadaja z oczu ..i juz musisz tkwic w tym bagnie ..udajac szczesliwego..

10. Gepard 26.04.2012 r. 20:52:34

jak z kims sie jest .nie ma przyjazni ona nie istnieje albo jest sie idiota jak sie cos robi i potem mowi ,,pic nawode jest zaufanie ..lepiej obcym powiedziec jak swojej babie ..i taka jest prawda ..chcesz spokojnie zyc nic nie mow ..w swoim otoczeniu..bo po ch.uj ci klopoty..walone zale i urojenia..szpiegowanie i ..sprawdzanie ..czy on mowi prawde gdzie tu milosc.. ..

11. Gepard 26.04.2012 r. 21:09:04

to po jaki ch,uj tu siedzisz pewnie nie wie ze latasz po portalach,,daje 100 procent    

12. Gepard 26.04.2012 r. 21:51:17

a ja dalej mowie ze ziemia to jeden wielki burdel a slonice to czerwona latarnia i gdzie wy chcecie tu milosc znalesc..po.jebalo was nie zle ..obejzyjcie sie ..same kur.wy i zlodzieje ..wy naprawde slepi jestescie .normalni siedza w szpitalach zamknietych ..bo byli slabi psychicznie ..zeby zyc trzeba byc ..skur.wysynem...i to jest normalne w tych czasach ..a w to co wy wierzycie to jest juz nie normalne ...i mozna tylko o tym czytac ..jak kolega powiedzial w ksiazkach tylko kuzwa komu sie che i do czego to jest potrzebne do zycia

13. Gepard 27.04.2012 r. 07:40:01

o to dopiero jest normalnie nienormalne i wy mi wciskacie ze ludzie sa zdrowi...........

Egipscy mężowie już wkrótce będą mogli legalnie uprawiać seks ze zmarłą żoną. Nowa ustawa przyzwala na uprawianie seksu aż do 6 godzin od momentu śmierci kobiety. Kontrowersyjne zmiany w prawie należą do pakietu radykalnych reform, wprowadzanych przez zdominowany przez wyznawców islamu parlament - czytamy na portalu dailymail.co.uk.

14. AGATA 27.04.2012 r. 07:46:07

Hej Gepard   uśmiechnięty  

co cie to obchodzi przeciez Ty nie jestes egipcjaninem

i nie masz zony    

miłego dnia    

15. Gepard 27.04.2012 r. 08:01:04

co mnie obchodzi ..no ..nic... mowie ze swiat to burdel..wczoraj gadalem z jedna uczciwa dziewczyna ..zapytalem sie jej co by zrobila gdyby znalazla miljon dolarow .powiedziala ze by odniosla wlascicielowi..     .. wierzycie w to ..ja sadze ze ..tutaj 99 procent z was zrobilo by to samo..tylko czemu ja sie smieje ..jak w to wierze..piszecie pieknie .. tylko kto was rozumie..i bieze na serio

16. piotrek 27.04.2012 r. 13:32:16

moim zdaniem ,wszystko moze sie wydarzyc ,miłość i przyjażń ,też mogą iść w parze , kwestia akceptacji tego faktu ,przez strony , to jest trudne ale możliwe ,

17. Marcin 27.04.2012 r. 23:52:50

Gep.

Przeginasz z tym milionem.

Po 1. coś by trzeba było z nim zrobic, więc nie wiadomo czy trzymać w domu, czy zakopać

2. jakbyś już go miał, to o ile nie Ty to jakaś baba     by go zaczęła rozpuszczać po sklepach i by się narobiło

3. jakby już się skarbowy, albo inni zyczliwi ludzie zainteresowali skąd go masz     to może lepiej byłoby go nie mieć.

po 4. 10% znaleźnego to 100.000 i już masz je legalnie

w ręku     , jeszcze tylko podatek zapłacić     iz taka kwotą to już można coś zrobić    

18. Gepard 27.04.2012 r. 23:55:59

odrazu stewciu widac ze ty zwioski ..ty bys zakopal..albo pod matrac schowal...i zylbys z kuroniowki...co bym zrobil kupil bym se w angli z dwa domy