Stać mnie na dużo tylko po co więcej jak Gepiego też stać
Konto usunięte
09.01.2010 r. 23:45:04
Ja od 100 zl chcialem zaczac Marcel aty 6 tysiakooww ja takiej gotowy na oczy nie widzialem
Konto usunięte
09.01.2010 r. 23:46:41
Gepard408 co jutro masz na licytacje flaszke sajderka...ile cenisz...4 ł
Konto usunięte
09.01.2010 r. 23:51:20
Widze Kaziu tutejsze klimaty znasz jeszcze do sajdeerow duzo mi brakuje..chyba nie zasluguje na nie
Konto usunięte
09.01.2010 r. 23:52:27
Wiem bo byłem 2,5 roku BIG BRYTYSZ
Konto usunięte
09.01.2010 r. 23:54:02
Gepard za duzo murzynów jak ktos nie był i tego nie przezył to nie wie...zgodzisz się...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 03:30:05
Aga dla CIEBIE wszystko.....wydaj tylko rozkaz...dla kota geparda
Konto usunięte
10.01.2010 r. 13:13:16
Witaj gepard wiesz co ty szukasz sponsorki wstydził bys sie to juz za darmo niechcesz kobieta dawac tylko zato musza ci płacic ?? ale ci sie poprzewracało od tego picia "D
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:15:08
za darmo to teraz nawet kopa w dupe nie dostaniesz...takie czasy
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:23:25
Aga bardzo chetnie na mnie mozesz nawet judo trenowac a co tylko zechcesz.od Ciebie dostac to przyjemnosc...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:34:07
no to ja bede w twojej jednosce ..moge..dla Ciebie pujde na pierwszy front ...nawet na misje samobujcza jak rozkarzesz...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:39:42
dlas Ciebie nawet Biladena..za brode przyciogne...tylko wydaj rozkaz
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:44:53
dawaj go zlapiemy i sie kasa podzielimy za to ze ja ciebie tak lubie dostaniesz 10 procent
Konto usunięte
10.01.2010 r. 15:51:08
Ale wy to kobietki..to pazarne jestescie po co ci tyle pieniedzy..na waciki ..facet to ma potrzeby....
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:12:01
Aga ja ci oddam swojego wana ze troche zerdzewialy ale jezdzi a szmatki to ci oddam swoje ....prawie nowe
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:26:44
aj tam pasek do rzuce...nozyczkami skroce..i bedziesz jak ta lala...a na rdze tez cos poradzimy zostalo mi jeszcze 5 litrow magnoli..po malowaniu pokoju walkiem przejade i bedzie jak nowy
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:37:12
Gosia to ja dla Ciebie to robie zwijamy kase i w swiat daleki za morza gory i rzeki..i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie..dobry mam plan widzisz jak dla ciebie sie poswiecam
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:45:04
no i wes badz modry i zrozum kobiety...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:57:09
ale ja bym chcial sprobowac choc troszeczke was zrozumiec ..nawet podstawy..da sie cos z tym zrobic
Konto usunięte
10.01.2010 r. 16:58:46
JA to juz glupoty pisze ale nie bede jeszcze spal kurde dopiero 16 godzina
Konto usunięte
10.01.2010 r. 17:06:42
AGA JA ZARTUJE ZABIEZEMY CIEBIE ZE SOBA KTOS MUSI NAS UTRZYMYWAC I OBIADKI ROBIC
Konto usunięte
10.01.2010 r. 17:13:53
a JUZ ZA POZNO MAMY UMOWE KUPIONE ZAPLACONE...PATSZ BO CIE Z TORBAMI PUSZCZE...ZA ZLAMANIE UMOWY
Konto usunięte
10.01.2010 r. 17:43:27
NO I TAK WIEDZIALEM ..NORMALNIE CZULEM TO...JAK TYLKO ZROBI SIE GOROCO TO JUZ NA PIECIE SIE ZAWRACACIE I RURA W DRUGO STRONE ..CZEMU JA MAM TAKIE CHORE SZCZESCIE DO KOBIET..A UCIEKAJCIE WSZYSTKIE..IDE SIE POWIESIC .
TERAZ JA SZUKAM SPONSORKI..........MLODY ITELIGETNY ..Z LETKA PRZYSTOINY...I WIERNY JAK PIES
Gepard Ciebie to chyba wszyszczy znają...
hahahaha.....t
może ja tez sponsora poszukam
ej Kaziu jakos szukam ..szukam i dalej szukam kto co zna pokakaz mi tych wszystkich
Qrde Gepard408 sam pisałes jestes nałóg i kto by Ciebie chciał...było tak
czy
6 tys wystarczy ?
M&m'arcelek dajesz 6-to H*j podbij wyzej...nie stac...
Stać mnie na dużo tylko po co więcej jak Gepiego też stać
Ja od 100 zl chcialem zaczac Marcel aty 6 tysiakooww ja takiej gotowy na oczy nie widzialem
Gepard408 co jutro masz na licytacje flaszke sajderka...ile cenisz...4 ł
Widze Kaziu tutejsze klimaty znasz jeszcze do sajdeerow duzo mi brakuje..chyba nie zasluguje na nie
Wiem bo byłem 2,5 roku BIG BRYTYSZ
Gepard za duzo murzynów jak ktos nie był i tego nie przezył to nie wie...zgodzisz się...
Aga dla CIEBIE wszystko.....wydaj tylko rozkaz...dla kota geparda
Witaj gepard
wiesz co ty szukasz sponsorki wstydził bys sie to juz za darmo niechcesz kobieta dawac tylko zato musza ci płacic ?? ale ci sie poprzewracało od tego picia "D
za darmo to teraz nawet kopa w dupe nie dostaniesz...takie czasy
Aga bardzo chetnie na mnie mozesz nawet judo trenowac a co tylko zechcesz.od Ciebie dostac to przyjemnosc...
no to ja bede w twojej jednosce ..moge..dla Ciebie pujde na pierwszy front ...nawet na misje samobujcza jak rozkarzesz...
dlas Ciebie nawet Biladena..za brode przyciogne...tylko wydaj rozkaz
dawaj go zlapiemy i sie kasa podzielimy za to ze ja ciebie tak lubie dostaniesz 10 procent
Ale wy to kobietki..to pazarne jestescie po co ci tyle pieniedzy..na waciki ..facet to ma potrzeby....
Aga ja ci oddam swojego wana ze troche zerdzewialy ale jezdzi a szmatki to ci oddam swoje ....prawie nowe
aj tam pasek do rzuce...nozyczkami skroce..i bedziesz jak ta lala...a na rdze tez cos poradzimy zostalo mi jeszcze 5 litrow magnoli..po malowaniu pokoju walkiem przejade i bedzie jak nowy
Gosia to ja dla Ciebie to robie zwijamy kase i w swiat daleki za morza gory i rzeki..i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie..dobry mam plan widzisz jak dla ciebie sie poswiecam
no i wes badz modry i zrozum kobiety...
ale ja bym chcial sprobowac choc troszeczke was zrozumiec ..nawet podstawy..da sie cos z tym zrobic
JA to juz glupoty pisze ale nie bede jeszcze spal kurde dopiero 16 godzina
AGA JA ZARTUJE ZABIEZEMY CIEBIE ZE SOBA KTOS MUSI NAS UTRZYMYWAC I OBIADKI ROBIC
a JUZ ZA POZNO MAMY UMOWE KUPIONE ZAPLACONE...PATSZ BO CIE Z TORBAMI PUSZCZE...ZA ZLAMANIE UMOWY
NO I TAK WIEDZIALEM ..NORMALNIE CZULEM TO...JAK TYLKO ZROBI SIE GOROCO TO JUZ NA PIECIE SIE ZAWRACACIE I RURA W DRUGO STRONE ..CZEMU JA MAM TAKIE CHORE SZCZESCIE DO KOBIET..A UCIEKAJCIE WSZYSTKIE..IDE SIE POWIESIC .