Tibi, Marcin, Beata, Biznesmen31...na razie....ale to nie koniec
Daria
03.04.2012 r. 23:02:51
a skąd Ty to wiesz tu jest tylu rąbniętych ćwoków że z czasem przestałam ich odróżniać
Daria
03.04.2012 r. 23:09:34
to jak ja schodzę z kompa a w międzyczasie pojawi się np Iwonka tzn że jesteśmy tą samą osobą zatem kim ja jestem
Daria
03.04.2012 r. 23:12:50
no wiem robię rozpoznanie czy wiecie ile mam kont
Daria
03.04.2012 r. 23:14:56
o kurczątko ja nie mam takich względów, jak to zrobiłeś
gepard
04.04.2012 r. 23:02:25
**cenzura** o jedna bawi cie to lubisz smierdzielu byc mezczyzna baw sie na moim zdieciami zobaczymy ..brudasie ...czy cie na nowy komp stac,,
gepard
04.04.2012 r. 23:06:51
posmiejesz sie ..pisz .. dalej
gepard
04.04.2012 r. 23:15:30
nie kasuj postow annka miech pisze..niech sie bawi ja znim sie zabawie..
gepard
04.04.2012 r. 23:39:07
anka spoko ..mi wystarczy ..co ,,juz napisal tylko nie kasuj tego co pisze o zdjeciach to zostaw
gepard
04.04.2012 r. 23:50:25
kuzwa ale wy de.bile jestescie zglaszacie problem administracji ..oni maja czyste rece bo zastrzegaja sobie ze nie odpowiadaja za nic ..ip kompa musza dac bo zamierzam z nim sie pobawic ..a zglosze bastruka po swietach moze nic mu nie zrobia ale pociaga sie smiec troche..ma pecha ze jade do polski.niech sie z ni, pobawia ..mnie to tam nic nie kosztuje . od 9 do 16s kuzwa musze drydnoc
gepard
04.04.2012 r. 23:52:12
nie schowa sie watpie zeby stac bylo go na nowy komp .
gepard
04.04.2012 r. 23:58:12
fotki ja rogam tu kogo debili bez fotek ..bez .. wlasnej tozsamosci nic mi nikt nie zrobi bo duren nie jestem..a ciaganiny nie chce . nie mam czasu a za mnie moga ciagac kogo im sie podoba mnie to rypie
gepard
05.04.2012 r. 00:01:36
Wykorzystywanie cudzych utworów (np. tekstów, grafiki, materiałów wideo) w serwisie internetowym jest co do zasady możliwe wyłącznie za zgodą twórcy lub innej osoby, której przysługują majątkowe prawa autorskie do tych utworów. Publikując w serwisie utwory bez zgody twórcy, narażamy się na odpowiedzialność odszkodowawczą, która może sięgnąć nawet trzykrotności opłaty, jaką należałoby uiścić podmiotowi uprawnionemu w przypadku udzielenia przez ten podmiot zezwolenia
gepard
05.04.2012 r. 00:13:02
niech sie modli smiec zebym sie w polsce dobrze bawil i nie mial czasu na **cenzura** y..po to chcialem dzwonic do administraci ..mam nr do ich fona
gepard
05.04.2012 r. 07:45:56
on dziecinnieje to nie jego winna..ze toudiemu na muzg pada ..przeciesz to jest nie uleczalne ..trzeba mu niedlugo na pampersy z rzucic sie ..
Można to łatwo policzyć po blokadach u Eliota
Tibi, Marcin, Beata, Biznesmen31...na razie....ale to nie koniec
a skąd Ty to wiesz
tu jest tylu rąbniętych ćwoków że z czasem przestałam ich odróżniać
to jak ja schodzę z kompa a w międzyczasie pojawi się np Iwonka tzn że jesteśmy tą samą osobą
zatem kim ja jestem
no wiem
robię rozpoznanie czy wiecie ile mam kont
o kurczątko
ja nie mam takich względów, jak to zrobiłeś
**cenzura** o jedna bawi cie to lubisz smierdzielu byc mezczyzna baw sie na moim zdieciami zobaczymy ..brudasie ...czy cie na nowy komp stac,,
posmiejesz sie ..pisz ..
dalej
nie kasuj postow annka miech pisze..niech sie bawi ja znim sie zabawie..
anka
spoko ..mi wystarczy ..co ,,juz napisal tylko nie kasuj tego co pisze o zdjeciach to zostaw
kuzwa ale wy de.bile jestescie zglaszacie problem administracji ..oni maja czyste rece bo zastrzegaja sobie ze nie odpowiadaja za nic ..ip kompa musza dac bo zamierzam z nim sie pobawic ..a zglosze bastruka po swietach moze nic mu nie zrobia ale pociaga sie smiec troche..ma pecha ze jade do polski.niech sie z ni, pobawia ..mnie to tam nic nie kosztuje
. od 9 do 16s kuzwa musze drydnoc
nie schowa sie watpie zeby stac bylo go na nowy komp .
fotki ja rogam tu kogo debili bez fotek ..bez .. wlasnej tozsamosci nic mi nikt nie zrobi bo duren nie jestem..a ciaganiny nie chce . nie mam czasu a za mnie moga ciagac kogo im sie podoba mnie to rypie
Wykorzystywanie cudzych utworów (np. tekstów, grafiki, materiałów wideo) w serwisie internetowym jest co do zasady możliwe wyłącznie za zgodą twórcy lub innej osoby, której przysługują majątkowe prawa autorskie do tych utworów. Publikując w serwisie utwory bez zgody twórcy, narażamy się na odpowiedzialność odszkodowawczą, która może sięgnąć nawet trzykrotności opłaty, jaką należałoby uiścić podmiotowi uprawnionemu w przypadku udzielenia przez ten podmiot zezwolenia
niech sie modli smiec zebym sie w polsce dobrze bawil i nie mial czasu na **cenzura** y..po to chcialem dzwonic do administraci ..mam nr do ich fona
on dziecinnieje to nie jego winna..ze toudiemu na muzg pada ..przeciesz to jest nie uleczalne ..trzeba mu niedlugo na pampersy z rzucic sie ..