Dlaczego irytuje nas jak i zarazem pociąga to co jest zakazane,zbyt dalekie,być może nawet i nieosiągalne?
Roni
03.04.2012 r. 16:42:43
A co Twoim zdaniem jest zakazane i nieosiągalne?
Kate*
03.04.2012 r. 16:47:35
Jeśli chodzi o mnie to może to być wiele,zakazane napewno jest to co sie sprzeciwia z rozsądkiem,a nie osiągalne zapewne to co byśmy chcieli \"mieć\" a nie możemy.
tomi
03.04.2012 r. 16:48:25
Pytasz o marzeniach może?
R.I.P
03.04.2012 r. 16:49:03
Roni tej Pani pewnie chodzi o Eliota
Kate*
03.04.2012 r. 16:52:11
Tak poprostu zapytałam z ciekawości,a w marzeniach nic nie jest zakazane,w nich można grzeszyć,marzyć i mieć wszystko co by sie tylko chciało,A jeśli chodzi o Eliota to przykro mi ale nie wiem kto to jest.
Roni
03.04.2012 r. 16:52:19
Kate,po co Zadajesz takie pytania jak sama nie Wiesz co dla Ciebie jest zakazane czy niemożliwe?
Dla jednego będzie niewykonalne wiele,a dla innego nie będzie z tym problemu,dlatego pytam Ciebie,o co Tobie chodzi.
R.I.P
03.04.2012 r. 16:54:46
Kate za dlugo siedzisz pewnie na tego typu portalach i masz juz tego objawy
Kate*
03.04.2012 r. 16:57:42
Zadałam pytanie ogólnie,dlaczego jak to mówią\"zakazane smakue lepiej\".Nie zamierzam pisać ogólnie na forum dlaczego akurat ja zdaje sobie to pytanie.
Kate*
03.04.2012 r. 16:59:09
Marcin-zabawne jest to co napisałeś ale musze cie rozczarować że niestety grubo sie pomyliłeś
R.I.P
03.04.2012 r. 17:02:29
masz tyle juz lat a zadajesz takie dziecinne pytania to jest powazny portal randkowy dla powaznych ludzi na powazne tematy
Roni
03.04.2012 r. 17:03:37
Kate,no Napisz mi co smakuje lepiej,co jest zakazane i takie smaczne?
Kate*
03.04.2012 r. 17:05:49
Znasz powiedzenie że kto pyta nie bładzi,całe życie sie uczymy i do końca bedziemy o coś pytać.
Roni
03.04.2012 r. 17:10:13
Kate,chociaż jedna rzecz zakazana i smaczna
Kate*
03.04.2012 r. 17:11:33
Roni-smakuje lepiej to co jest po za zasięgiem twoich rąk,zakazane jest to za co możesz dostać po łapach,a smaczne bedzie to co i tak uda ci sie posmakować i czego zapragniesz jeszcze
Roni
03.04.2012 r. 17:14:45
Kate,ale ja pytałem co jest dla Ciebie zakazane
Kate*
03.04.2012 r. 17:19:51
Hm,chociażby to że z rana powinno najpierw sie zjeść śniadanie a puźniej kawe a ja robie to na odwrót najpierw kawa,puźniej śniadanie.Zadawala cie taka odp?
Roni
03.04.2012 r. 17:22:44
Nie! A co tu jest nieosiągalne albo zakazane? Ja też piję rano kawę,a śniadanie jem w pracy jak mam ochotę.
Kate*
03.04.2012 r. 17:26:51
a już sądziłam że Cie zadowole tą odpowiedzią,no tak mi przykro że Cie zawiodłam.Ale dziękuje z miłą rozmowe na forum
Dlaczego irytuje nas jak i zarazem pociąga to co jest zakazane,zbyt dalekie,być może nawet i nieosiągalne?
A co Twoim zdaniem jest zakazane i nieosiągalne?
Jeśli chodzi o mnie to może to być wiele,zakazane napewno jest to co sie sprzeciwia z rozsądkiem,a nie osiągalne zapewne to co byśmy chcieli \"mieć\" a nie możemy.
Pytasz o marzeniach może?
Roni tej Pani pewnie chodzi o Eliota
Tak poprostu zapytałam z ciekawości,a w marzeniach nic nie jest zakazane,w nich można grzeszyć,marzyć i mieć wszystko co by sie tylko chciało,A jeśli chodzi o Eliota to przykro mi ale nie wiem kto to jest.
Kate,po co Zadajesz takie pytania jak sama nie Wiesz co dla Ciebie jest zakazane czy niemożliwe?
Dla jednego będzie niewykonalne wiele,a dla innego nie będzie z tym problemu,dlatego pytam Ciebie,o co Tobie chodzi.
Kate za dlugo siedzisz pewnie na tego typu portalach i masz juz tego objawy
Zadałam pytanie ogólnie,dlaczego jak to mówią\"zakazane smakue lepiej\".Nie zamierzam pisać ogólnie na forum dlaczego akurat ja zdaje sobie to pytanie.
Marcin-zabawne jest to co napisałeś ale musze cie rozczarować że niestety grubo sie pomyliłeś
masz tyle juz lat a zadajesz takie dziecinne pytania
to jest powazny portal randkowy dla powaznych ludzi na powazne tematy
Kate,no Napisz mi co smakuje lepiej,co jest zakazane i takie smaczne?
Znasz powiedzenie że kto pyta nie bładzi,całe życie sie uczymy i do końca bedziemy o coś pytać.
Kate,chociaż jedna rzecz zakazana i smaczna
Roni-smakuje lepiej to co jest po za zasięgiem twoich rąk,zakazane jest to za co możesz dostać po łapach,a smaczne bedzie to co i tak uda ci sie posmakować i czego zapragniesz jeszcze
Kate,ale ja pytałem co jest dla Ciebie zakazane
Hm,chociażby to że z rana powinno najpierw sie zjeść śniadanie a puźniej kawe a ja robie to na odwrót najpierw kawa,puźniej śniadanie.Zadawala cie taka odp?
Nie!
A co tu jest nieosiągalne albo zakazane? Ja też piję rano kawę,a śniadanie jem w pracy jak mam ochotę.
Mnie ciężko zadowolić,jestem wymagający