Taaa, liczę że wytrzeźwiałeś i przestaniesz mi tu robić bagno
Daria
04.04.2012 r. 10:36:30
Taaa, ja już byłam tu podobno i facetem więc wszystko możliwe
Daria
04.04.2012 r. 10:37:17
a **amów blokuję tak dla Twojej wiadomości
Daria
04.04.2012 r. 10:41:16
to po **uj się klonujesz
Daria
04.04.2012 r. 10:43:06
a skoro twierdzisz że Cię zablokowałam to nie masz już nic na swoją obronę bo blokowałam konto z którego te posty pochodziły
Daria
04.04.2012 r. 10:50:12
taaa i pisał z tego konta które zablokowałam a Ty twierdzisz że zablokowałam Ciebie, zatem puknij się w łeb bo nie wierzę
Daria
04.04.2012 r. 11:00:03
Nie, wchodzimy na temat \"Jak Eliot próbuje robić z ludzi idiotów \"
Daria
04.04.2012 r. 11:03:46
**uja a nie nie wyspałam, jestem tak wyspana że bardziej się nie da
Daria
04.04.2012 r. 11:09:58
O ja pier... Eliot kolejny z rozdwojeniem jaźni
Daria
04.04.2012 r. 11:15:29
\"To ja Eilot. Zablokowałaś MOJE konto. Konto, które mam od prawie 600 dni. Posty, które były nadana w nocy, pochodziły z konta świeżo założonego. Rano tibi je usunął. Jeżeli masz coś do mnie, to zwyczajnie napisz. Nawet nie wiem, czy Twoje konto jest prawdziwe, czy może Ciebie też podrabiają. \"
skoro zablokowałam profil co mnie w nocy wku***** a Ty się czujesz zablokowany to jak to mogło nie być Twoje konto przestań pier***** i zajmij się czymś ciekawszym !
Daria
04.04.2012 r. 11:20:22
I blokowałam w nocy nie rano a Ciebie podobno w nocy nie było tyle z mojej strony, bajkopisarzu
Daria
04.04.2012 r. 11:25:54
A daj mi już spokój, idę pograć w moją sieciówkę tam nie ma **amów
Daria
04.04.2012 r. 11:49:44
nieee, weź Admin skasuj wszystkich Eliotów, tak będzie najlepiej
Widać Eliot że naprawdę masz mnie za idiotkę, zatem tym bardziej zasłużyłeś na tą blokadę
Daria
04.04.2012 r. 17:44:52
Eliot, ale ja Ci nie wierzę, Tibi potrafi być wredny ale nie udaje, nie musi się kryć za czyimś zdjęciem żeby komuś dowalić
Daria
04.04.2012 r. 20:20:10
Admina mogę spytać o jedno czy nie jest mu wstyd że ma na stronce taki *urdel
ALE MAM TU ŁADNIE
Taaa, liczę że wytrzeźwiałeś i przestaniesz mi tu robić bagno
Taaa, ja już byłam tu podobno i facetem więc wszystko możliwe
a **amów blokuję tak dla Twojej wiadomości
to po **uj się klonujesz
a skoro twierdzisz że Cię zablokowałam to nie masz już nic na swoją obronę bo blokowałam konto z którego te posty pochodziły
taaa i pisał z tego konta które zablokowałam a Ty twierdzisz że zablokowałam Ciebie, zatem puknij się w łeb bo nie wierzę
Nie, wchodzimy na temat \"Jak Eliot próbuje robić z ludzi idiotów
\"
**uja a nie nie wyspałam, jestem tak wyspana że bardziej się nie da
O ja pier... Eliot
kolejny z rozdwojeniem jaźni
\"To ja Eilot. Zablokowałaś MOJE konto. Konto, które mam od prawie 600 dni. Posty, które były nadana w nocy, pochodziły z konta świeżo założonego. Rano tibi je usunął. Jeżeli masz coś do mnie, to zwyczajnie napisz. Nawet nie wiem, czy Twoje konto jest prawdziwe, czy może Ciebie też podrabiają. \"
skoro zablokowałam profil co mnie w nocy wku***** a Ty się czujesz zablokowany to jak to mogło nie być Twoje konto
I blokowałam w nocy nie rano a Ciebie podobno w nocy nie było
tyle z mojej strony, bajkopisarzu
A daj mi już spokój, idę pograć w moją sieciówkę tam nie ma **amów
nieee, weź Admin skasuj wszystkich Eliotów, tak będzie najlepiej
Widać Eliot że naprawdę masz mnie za idiotkę, zatem tym bardziej zasłużyłeś na tą blokadę
Eliot, ale ja Ci nie wierzę, Tibi potrafi być wredny ale nie udaje, nie musi się kryć za czyimś zdjęciem żeby komuś dowalić
Admina mogę spytać o jedno
czy nie jest mu wstyd że ma na stronce taki *urdel
A widział ktoś tę administrację
ja nie
na moim wątku nie ma cwelów szukaj dalej