wyslalem duzo listow bez odpowiedzi,poznac kogos,graniczy z cudem,nie szukam ksiezniczki,normalnej babki z glową na karku,anie z glowka w obloczkach.
Malwina
27.03.2012 r. 18:11:03
wolne kobiety, to tutaj są ale nie każda szuka faceta przeważnie szukają rozrywki i spędzają miło czas
kaja
27.03.2012 r. 19:03:03
wy to potraficie człowieka pocieszyć
Kill Bill
27.03.2012 r. 19:28:07
on nie chce pocieszenia tylko kobiety
kaja
27.03.2012 r. 19:31:06
tak a wy mu o sponsoringu i św mikołaju
Kill Bill
27.03.2012 r. 19:36:53
może lubi przebieranki
kaja
27.03.2012 r. 19:41:48
kto to wie co lubi wiemy że szuka **cenzura** ła **cenzura** ła i znajdła może
Beata
27.03.2012 r. 19:46:39
Jacek mam jedno pytanie czy masz w domu lustro??? bo wiesz co bez urazy ale Twoja twarz przypomina mi konska twarz wiec wez sie za siebie ubierz sie ladnie moze jakas koszula wyprasowana idz do fryzjera niech cie uczesze wreszcie po ludzku uzywaj dobrych perfum itd..tacy jak Ty koncza na tego typu portalach i dziwia sie dlaczego zadna kobieta nie chce mnie ostatecznie w waszym przypadku musi skonczyc sie to sponsoringiem bo niestety na wasz wyglad zadna nie poleci a Ty Tibi tak sie nie rechocz bo to samo Ciebie dotyczy..
Kill Bill
27.03.2012 r. 19:46:51
listy pisze więc widać chłop starej daty
Roni
27.03.2012 r. 19:47:52
Witam! Poczekaj Jacku,jest tu taka jedna,która szuka normalnego faceta.
Beata
27.03.2012 r. 19:52:19
a tak wogole to na tym portalu jest przewazajaca wiekszosc mlodych osob ktore pragna poznac nie starcow bo to sie mija z celem chyba zrozumiales juz wszystko Powodzenia! zrob cos z soba i wybierz sie moze do klubu seniora pewniie sa takie w Twojej okolicy Powodzenia!
Roni
27.03.2012 r. 19:53:53
Bella,a czy Tobie byłoby przyjemnie gdyby o Tobie tak napisał ktoś? Dlaczego nie Pokażesz swojej fotki tylko się Ukrywasz? Masz powód pewnie ku temu,czyżby nie wyjściowa twarz?
kaja
27.03.2012 r. 19:57:23
oj Bella pojechała po całości, normalnie pogratulować inteligencji o dobrego wychowania zwłaszcza że nie wiemy jaka ty jesteś śliczna a podsumowując młodość przemija kochana
Beata
27.03.2012 r. 19:57:32
ja tylko pokazuje swoje fotki wybranca ktorzy na to zasluguja a Ty z tego co widze to tylko ta flaga mozesz sie pochwalic bo ledwo Cie widac Prawda zabolala pewnei inni tez pokroju jacka beda na mnie wylewac swoj jad mnie to nie obchodzi napisalam to co naprawde kazda kobieta mysli a jesli napisze inaczej TO KLAMIE!!!!
Roni
27.03.2012 r. 20:05:14
Bella,ja się niczym nie chwalę,Pomyliłaś mnie z takim jednym. A Tobie też nie muszę się podobać bo małolaty mnie nie interesują,a kompleksów na swoim punkcie też nie mam. Fotka jest mała bo taka ma być,a Ty nawet małej nie Masz,Wstydzisz się?
Beata
27.03.2012 r. 20:14:20
ZENUA i tyle prawda boli piana wam leci z pyska widzac prawde ktora tutaj napisalam hahaa mam polew z takich kretynow jak wy osmieszajcie sie jeszcze bardziej juz nawet tutaj nie wejde bo za duzo czasu na takich zalosnych starcow brzydkich i do tego chamskich jak wy poswiecilam slenczcie sobie dalej na tych zalosnych forach portalach randkowych by
Roni
27.03.2012 r. 20:25:01
Bella,a jaki ja mam polew z tego co Piszesz to nie Masz pojęcia. Wstaw swoje foto to i inni się pośmieją.
wyslalem duzo listow bez odpowiedzi,poznac kogos,graniczy z cudem,nie szukam ksiezniczki,normalnej babki z glową na karku,anie z glowka w obloczkach.
wolne kobiety, to tutaj są ale nie każda szuka faceta
przeważnie szukają rozrywki i spędzają miło czas
on nie chce pocieszenia tylko kobiety
tak a wy mu o sponsoringu i św mikołaju
może lubi przebieranki
kto to wie co lubi wiemy że szuka
**cenzura** ła **cenzura** ła i znajdła może
Jacek mam jedno pytanie czy masz w domu lustro??? bo wiesz co bez urazy ale Twoja twarz przypomina mi konska twarz wiec wez sie za siebie ubierz sie ladnie moze jakas koszula wyprasowana idz do fryzjera niech cie uczesze wreszcie po ludzku uzywaj dobrych perfum itd..tacy jak Ty koncza na tego typu portalach i dziwia sie dlaczego zadna kobieta nie chce mnie
ostatecznie w waszym przypadku musi skonczyc sie to sponsoringiem bo niestety na wasz wyglad zadna nie poleci a Ty Tibi tak sie nie rechocz bo to samo Ciebie dotyczy..
listy pisze więc widać chłop starej daty
Witam! Poczekaj Jacku,jest tu taka jedna,która szuka normalnego faceta.
a tak wogole to na tym portalu jest przewazajaca wiekszosc mlodych osob ktore pragna poznac nie starcow bo to sie mija z celem chyba zrozumiales juz wszystko Powodzenia! zrob cos z soba i wybierz sie moze do klubu seniora pewniie sa takie w Twojej okolicy Powodzenia!
Bella,a czy Tobie byłoby przyjemnie gdyby o Tobie tak napisał ktoś? Dlaczego nie Pokażesz swojej fotki tylko się Ukrywasz? Masz powód pewnie ku temu,czyżby nie wyjściowa twarz?
oj Bella pojechała po całości, normalnie pogratulować
inteligencji o dobrego wychowania zwłaszcza że nie wiemy jaka ty jesteś śliczna
a podsumowując młodość przemija kochana
ja tylko pokazuje swoje fotki wybranca ktorzy na to zasluguja a Ty z tego co widze to tylko ta flaga mozesz sie pochwalic bo ledwo Cie widac
Prawda zabolala
pewnei inni tez pokroju jacka beda na mnie wylewac swoj jad mnie to nie obchodzi napisalam to co naprawde kazda kobieta mysli a jesli napisze inaczej TO KLAMIE!!!!
Bella,ja się niczym nie chwalę,Pomyliłaś mnie z takim jednym.
A Tobie też nie muszę się podobać bo małolaty mnie nie interesują,a kompleksów na swoim punkcie też nie mam.
Fotka jest mała bo taka ma być,a Ty nawet małej nie Masz,Wstydzisz się?
ZENUA i tyle prawda boli piana wam leci z pyska widzac prawde ktora tutaj napisalam hahaa mam polew z takich kretynow jak wy osmieszajcie sie jeszcze bardziej
juz nawet tutaj nie wejde bo za duzo czasu na takich zalosnych starcow brzydkich i do tego chamskich jak wy poswiecilam slenczcie sobie dalej na tych zalosnych forach portalach randkowych by
Bella,a jaki ja mam polew z tego co Piszesz to nie Masz pojęcia.
Wstaw swoje foto to i inni się pośmieją.