tez sie stesknilem ..gdzie przepadliscie neron uwazaj bo mam zamiar porwac ci zone
Gepard
24.03.2012 r. 12:32:34
oj to powaruje na ciebie pod drzwiami co tam tez coruje przy zmianie klimatu powiedz slowo a bede cie poleczyc
Malwina
24.03.2012 r. 13:15:12
witajcie K&N miło, że zajrzeliście nie wiem, jak u pozostałych ale u mnie bez zmian
Kinga, dużo zdrówka Tobie i dzieciom
Iwona*
24.03.2012 r. 13:24:00
też Was witam
siostrzyczki również
i nie rozbierać się za wcześnie, bo pogoda bardzo zdradliwa
niestety wiem coś na ten temat
MARKO
24.03.2012 r. 14:27:02
miło ze zjrzeliscie
pozdrawiam serdecznie
Gepard
24.03.2012 r. 17:02:15
kuzwa musze jechc na pinbola jeszcze bo jestem w grupie chcialem se odpuscic zeby siniakow nie miec mudsze bbyc kuzwa
ewan0545
24.03.2012 r. 18:14:19
Miło was widziec,,,pozdrawiam
Malwina
24.03.2012 r. 18:18:37
Neron, dobre jest to, że idzie wiosna
ewan0545
24.03.2012 r. 18:19:11
Basiu i mamy wiosne narescie,,,,
Malwina
24.03.2012 r. 18:22:24
cały Neronik
Tomek
24.03.2012 r. 18:26:55
Ktoś szuka ogrodnika???
Tomek
24.03.2012 r. 18:36:54
Widzę w tej wannie z Basią jest ktoś jeszcze
Gepard
25.03.2012 r. 12:38:24
a co ja tam pisze
Gepard
25.03.2012 r. 12:44:17
a umnie spoko po staremu wiecej tylko smierdunow mi przybylo tu ..puszczaja baki ze zdziwiona morda..ze to nie oni bo oni sa kulturalni ..i tacy madrzy
Beata
25.03.2012 r. 12:46:50
K&N a czym ty sie chlopie tak przejmujesz jak tutaj normalnych wartosciowych facetow jest jak na lekarstow reszta to nic nie warci zakopleksieni brzydcy zalosni ludzie dlatego przesiaduja na tego typu portalach,,od czasu do czasu tutaj wejde i mam polew na calego..milego popoludnia elo
Beata
25.03.2012 r. 12:48:35
a swoja droga to Twoja partnerak tez moze byc o Ciebie zazdrosna bo wygladasz całkiem dobrze
Beata
25.03.2012 r. 12:51:13
no ale widze ze kultura to ty chłopie nie grzeszysz taki sam styl reprezentujasz jak gepard jednak kazdy tutaj musi byc zalosny zenua
Kill Bill
25.03.2012 r. 12:51:14
Neron hehe
a już myslałam, że zotałeś ofiarą mrozów lutowych
Kill Bill
25.03.2012 r. 12:56:13
tutaj umoralniajace gadki może wstawiać tylko KILL
Neronku nie pisz brzydkich wyrazów bo dostaniesz po nereczkach
Kill Bill
25.03.2012 r. 12:56:56
Neron KILL zyje super
Kill Bill
25.03.2012 r. 12:58:03
Basia wpraszam się dziś do Ciebie na krem z brokułów
Gepard
25.03.2012 r. 13:00:05
a niech se gad bella ciota ..jedna i ona tu o kulturze gada... jezu co za debilizm..
Kill Bill
25.03.2012 r. 13:03:15
nie wszyscy obżerają się tłusto tak jak TY
Beata
25.03.2012 r. 13:08:19
To rozumujac Twoim tokiem myslenia kazdy dorosly powinien byc wulgarny?????usprawiedliwieniem jest doroslosc Wiesz mi tez czasem sie zdaza zaklac w sytuacjach bardzo stresujacych ale to nie jest moj jazyk ktorym sie posluguje a tutaj wiele osob to naduzywa z latwoscia wklepuje to na forach..Brak kultury swiadczy o tym ze rozmowca nie ma nic tak naprawde do powiedzenia.Dawniej byly od tego sciany na blokach gdzie kazdy pisal co mu sie zywcem podobalo w wiekoszosci uzywajac slow wulgarnych teraz to przenioslo sie do internetu. byle lebek zakopleksiony moze kazdego wyzwac od najgorszych.A tak wogole zeby unosic sie tutaj na jakims portalu no bez przesady wiecej luzu chlopie..Nie wiem czy tez pomyslales o tym ze dzieciaki tutaj wchodza i obczytaja sie tego wszystkiego i pozniej lataj po podworkach i powtazaja te wulgaryzmy o tym juz pewnie nie pomyslales.
Kill Bill
25.03.2012 r. 13:08:37
spoko spoko jest siła. teraz już się nie jada tak jak w średniowieczu.
Kill Bill
25.03.2012 r. 13:10:23
jakie dzieciaki tu wchodzą i powtarzają na podwórku to co tu piszemy
Kill Bill
25.03.2012 r. 13:13:27
będe o 15:00.
teraz jest dla mnie za wcześnie na jedzenie
Kill Bill
25.03.2012 r. 13:15:14
z aparatem będę szaleć przez 10 dni w dlugi weekend majowy.
mam plener w Hamburgu, Lubece i nad morzem północnym.
Gepard
25.03.2012 r. 13:27:01
ty stara rozje.bana kur.wo..ty tu o kulturze gadasz wzielas weszlas na muj profil blokujac z gory mnie i oiszac na mnie . jaki to ja jestem .idz sie je.bni brudasko w ten durny leb ..powiedz co ja na ciebie napisale czy cie zaczepilem .. chcesz tu zablysnac ..zaczepiajac mni i swoja inteligecja zablysnac ...scierko
Cóz u Was słychac?Stęsknilismy się
Serdecznie pozdrawiamy
Kinga & Neron
tez sie stesknilem ..gdzie przepadliscie neron uwazaj bo mam zamiar porwac ci zone
oj to powaruje na ciebie pod drzwiami
co tam tez coruje przy zmianie klimatu powiedz slowo a bede cie poleczyc
witajcie K&N
miło, że zajrzeliście
nie wiem, jak u pozostałych ale u mnie bez zmian
Kinga, dużo zdrówka Tobie i dzieciom
też Was witam
siostrzyczki również
i nie rozbierać się za wcześnie, bo pogoda bardzo zdradliwa
niestety wiem coś na ten temat
miło ze zjrzeliscie
pozdrawiam serdecznie
kuzwa musze jechc na pinbola jeszcze bo jestem w grupie chcialem se odpuscic zeby siniakow nie miec mudsze bbyc kuzwa
Miło was widziec,,,pozdrawiam
Neron, dobre jest to, że idzie wiosna
Basiu i mamy wiosne narescie,,,,
cały Neronik
Ktoś szuka ogrodnika???
Widzę w tej wannie z Basią jest ktoś jeszcze
a co ja tam pisze
a umnie spoko po staremu wiecej tylko smierdunow mi przybylo tu ..puszczaja baki ze zdziwiona morda..ze to nie oni bo oni sa kulturalni ..i tacy madrzy
K&N a czym ty sie chlopie tak przejmujesz jak tutaj normalnych wartosciowych facetow jest jak na lekarstow reszta to nic nie warci zakopleksieni brzydcy zalosni ludzie dlatego przesiaduja na tego typu portalach,,od czasu do czasu tutaj wejde i mam polew na calego..milego popoludnia elo
a swoja droga to Twoja partnerak tez moze byc o Ciebie zazdrosna bo wygladasz całkiem dobrze
no ale widze ze kultura to ty chłopie nie grzeszysz
taki sam styl reprezentujasz jak gepard jednak kazdy tutaj musi byc zalosny zenua
Neron hehe
a już myslałam, że zotałeś ofiarą mrozów lutowych
tutaj umoralniajace gadki może wstawiać tylko KILL
po nereczkach
Neronku nie pisz brzydkich wyrazów bo dostaniesz
Neron KILL zyje super
Basia wpraszam się dziś do Ciebie na krem z brokułów
a niech se gad bella ciota ..jedna i ona tu o kulturze gada... jezu co za debilizm..
nie wszyscy obżerają się tłusto tak jak TY
To rozumujac Twoim tokiem myslenia kazdy dorosly powinien byc wulgarny?????usprawiedliwieniem jest doroslosc
Wiesz mi tez czasem sie zdaza zaklac w sytuacjach bardzo stresujacych ale to nie jest moj jazyk ktorym sie posluguje a tutaj wiele osob to naduzywa z latwoscia wklepuje to na forach..Brak kultury swiadczy o tym ze rozmowca nie ma nic tak naprawde do powiedzenia.Dawniej byly od tego sciany na blokach gdzie kazdy pisal co mu sie zywcem podobalo w wiekoszosci uzywajac slow wulgarnych teraz to przenioslo sie do internetu. byle lebek zakopleksiony moze kazdego wyzwac od najgorszych.A tak wogole zeby unosic sie tutaj na jakims portalu no bez przesady wiecej luzu chlopie..Nie wiem czy tez pomyslales o tym ze dzieciaki tutaj wchodza i obczytaja sie tego wszystkiego i pozniej lataj po podworkach i powtazaja te wulgaryzmy o tym juz pewnie nie pomyslales.
spoko spoko jest siła. teraz już się nie jada tak jak w średniowieczu.
jakie dzieciaki tu wchodzą i powtarzają na podwórku to co tu piszemy
będe o 15:00.
teraz jest dla mnie za wcześnie na jedzenie
z aparatem będę szaleć przez 10 dni w dlugi weekend majowy.
mam plener w Hamburgu, Lubece i nad morzem północnym.
ty stara rozje.bana kur.wo..ty tu o kulturze gadasz wzielas weszlas na muj profil blokujac z gory mnie i oiszac na mnie . jaki to ja jestem .idz sie je.bni brudasko w ten durny leb ..powiedz co ja na ciebie napisale czy cie zaczepilem .. chcesz tu zablysnac ..zaczepiajac mni i swoja inteligecja zablysnac ...scierko