Pewnie Roni mial tylko Ciebie Iro na mysli piszac o burakach bo w przeciwienstwie do Ciebie on uzywa slow na poziomie.. bez wulgaryzmow
Roni
22.03.2012 r. 19:49:07
Marcinie,należy Ci się Właśnie Znalazłeś pierwszego buraka!
Roni
22.03.2012 r. 20:56:51
Cóż,widać że Jesteś za cienki w uszach. Burak nr 2!
Roni
22.03.2012 r. 21:29:35
Do Ciebie też już nikt nie pisze,że się do mnie Przybłąkałeś? Nie Interesuj się mną bo kociej mo-rdy Dostaniesz! Idź do swojej księżniczki z domu starców,nie chce mi się nawet na Ciebie patrzeć,a co dopiero pisać
R.I.P
22.03.2012 r. 21:43:43
iro pedał to Cie zrobił! dlatego tak sie tutaj rozkreciłes Roni dzieki za browarka Tobie tez postawie
R.I.P
22.03.2012 r. 21:55:12
Eliot Twoja matka teraz musi bardzo sie wstydzic ze dała sie namowic na numerek twojemu staremu..
R.I.P
22.03.2012 r. 22:03:16
koniec juz tej konwersacji nie bede sie znizal do twojego zalosnego poziomu szukaj sobie debili pokroju geparda i jemu imponuj swoimi wulgaryzmami napewno znajdziecie wspolny jezyk bo to jest twoj poziom!!
Gepard
22.03.2012 r. 22:10:34
ty marcin jestes smierdzielem co bys tu nie napisal jestes scierwem ...tak prawde mowiac po jaki ch.uj tu smrodzisz ..miej chonor i idz sie wy.sraj bo szybciej sie ze srasz w gacie jak cos tu zmienisz cwel.u nie do.jebany ..
Gepard
22.03.2012 r. 22:22:09
siedzi tu scierka i wytrzec chce ..tylko ..brudna jest wiec wiecej syfu robi chce ciota zablysnac..przed kim .powiedz przed kim po.jebie ..powiedz kto mnie tu nazywa normalnym ..nikt a kto nienormalnym ..wszyscy bo nie boje sie na ciebie na srac .
myslcie sobie co chcecie wasze zycie wasza sprawa
Pewnie Roni mial tylko Ciebie Iro na mysli piszac o burakach
bo w przeciwienstwie do Ciebie on uzywa slow na poziomie.. bez wulgaryzmow
Marcinie,należy Ci się
Właśnie Znalazłeś pierwszego buraka!
Cóż,widać że Jesteś za cienki w uszach.
Burak nr 2!
Do Ciebie też już nikt nie pisze,że się do mnie Przybłąkałeś?
Nie Interesuj się mną bo kociej mo-rdy Dostaniesz!
Idź do swojej księżniczki z domu starców,nie chce mi się nawet na Ciebie patrzeć,a co dopiero pisać
iro pedał to Cie zrobił! dlatego tak sie tutaj rozkreciłes
Roni dzieki za browarka Tobie tez postawie
Eliot Twoja matka teraz musi bardzo sie wstydzic ze dała sie namowic na numerek twojemu staremu..
koniec juz tej konwersacji nie bede sie znizal do twojego zalosnego poziomu szukaj sobie debili pokroju geparda i jemu imponuj swoimi wulgaryzmami napewno znajdziecie wspolny jezyk bo to jest twoj poziom!!
ty marcin jestes smierdzielem co bys tu nie napisal jestes scierwem ...tak prawde mowiac po jaki ch.uj tu smrodzisz ..miej chonor i idz sie wy.sraj bo szybciej sie ze srasz w gacie jak cos tu zmienisz cwel.u nie do.jebany ..
siedzi tu scierka i wytrzec chce ..tylko ..brudna jest wiec wiecej syfu robi chce ciota zablysnac..przed kim .powiedz przed kim po.jebie ..powiedz kto mnie tu nazywa normalnym ..nikt a kto nienormalnym ..wszyscy bo nie boje sie na ciebie na srac .