Zuzia,może i szkoda pisania,ale po co mają czytać nowi forumowicze takie głupkowate teksty i się zniechęcać,lepiej że tego już nie ma.
Roni
21.03.2012 r. 19:52:29
Chaos,może i idiotyzm,ale dobrze zagrany.
R.I.P
21.03.2012 r. 20:04:33
co sie stalo
R.I.P
21.03.2012 r. 20:07:30
Aniu jak minal Ci ten dzien?
R.I.P
21.03.2012 r. 20:11:03
na portalu MK zawsze super mija czas!
R.I.P
21.03.2012 r. 20:18:38
przeciez to jest tylko jeden z wielu portali dla takich zalosnych ludzi jak gepard bo w realu oni nie istnieja i od kazdego dostaja baty! czym wy sie przejmujecie...
R.I.P
21.03.2012 r. 20:26:44
bo to wyglada jak by tu jakas stypa byla a ja sie tak dobrze bawilem
R.I.P
21.03.2012 r. 20:36:42
Zuzia przeciez tutaj jest tyle tematow tyle wpisow ze ksiazki mozna pisac a Tobie jest malo
R.I.P
22.03.2012 r. 18:06:45
Samotna to dlaczego na płatnym portalu nie posmiejesz sie tak
R.I.P
22.03.2012 r. 18:12:34
jak to na co wydawac na poznanie milosci swego zycia na darmowym chcesz poznac kogos wartosciowego
R.I.P
22.03.2012 r. 18:51:20
takie wymagania masz faceta ze złota szukasz
Roni
22.03.2012 r. 18:54:23
Witam! Ma dziewczyna rację,niech szuka,a po co jej zwykły burak jakich tu wielu?
R.I.P
22.03.2012 r. 18:57:42
Witaj Roni no pewnie tak lepszy burak ze złota
R.I.P
22.03.2012 r. 19:04:23
Samotna piszesz tak jak Ty bys była kobieta ze złota
Roni
22.03.2012 r. 19:05:18
Samotna,ze mną jest podobnie! Jeśli jest jakaś fajna to albo za daleko dla niej albo duża różnica wieku,albo coś innego,zawsze jest coś,zawsze jakieś ale. A jak mam mieć kobietę przy której będę bał się obudzić żeby zawału nie dostać to wolę spać sam
R.I.P
22.03.2012 r. 19:06:54
byłem z kobieta prawie 4 lata i dziekuje bardzo.. nie potraficie docenic wartosciowych ze złota facetow bo jesli wam sie nieba przychyli to sprowadzicie faceta do piekła!!!... Juz nie mowiac o innych sprawach higieny o ktorej pisalem tutaj
R.I.P
22.03.2012 r. 19:13:41
to był zapach kobiety powiem Ci tylko tyle ze masz za bardzo ciety jezyk wiecej luzu kobieto
R.I.P
22.03.2012 r. 19:17:46
a ty nie musisz mi zwracac uwagi sam dobrze wiem z kim mam gadac a z kim nie
R.I.P
22.03.2012 r. 19:21:25
zaczynasz sie zachowywac jak zenska odmiana geparda
Roni
22.03.2012 r. 19:22:21
Marcin,to przed nie wiem,ślubem nie spałeś z kobietą,nie Znałeś jej zapachu? Piszę poważnie! Skoro na początku było pięknie,a potem się popsuło to może to nie jej wina,może Twoja,a Ty o tym nie Pomyślałeś. Nie Wiesz,że z wiekiem zmieniają się nam zmysły? Poczytaj trochę na ten temat. Może to Ty Jesteś nie teges? Nie nabijam się.
R.I.P
22.03.2012 r. 19:23:25
juz Ty mi lepiej swoich mysli nie podsuwaj bo skoncze jak Twoj ex
Roni
22.03.2012 r. 19:26:39
Samotna,takie są fakty,kiedyś o tym czytałem. Jak mi nie wychodziło z kobietami to najpierw szukałem winy u siebie,a potem u kobiety.
R.I.P
22.03.2012 r. 19:28:07
Roni posiedzisz z kobieta troszke dluzej niz w kawiarni to inaczej bedziesz myslal
R.I.P
22.03.2012 r. 19:31:28
ktos kiedys powiedzial ze kobieta jak zdobywa faceta to pachnie jak kwiatuszek a jak juz zdobedzie to zaczyna smierdziec jak latryna
Roni
22.03.2012 r. 19:31:55
A jak posiedzę w kawiarni i w kinie,czy to wystarczy żeby inaczej myśleć?
R.I.P
22.03.2012 r. 19:34:01
Roni nikt nie jest idealny ja tez nie ale to sa fakty wszystko jest teratrem i mistyfikacja w zyciu potrzebna tylko do przedluzenia cyklu... natura nas tak uksztaltowala
I to było dobre zagranie z Twojej strony!
też tak sądzę
Haosik
komedia, tylko aktorów zmiotło
Zuzia,może i szkoda pisania,ale po co mają czytać nowi forumowicze takie głupkowate teksty i się zniechęcać,lepiej że tego już nie ma.
Chaos,może i idiotyzm,ale dobrze zagrany.
co sie stalo
Aniu jak minal Ci ten dzien?
na portalu MK zawsze super mija czas!
przeciez to jest tylko jeden z wielu portali dla takich zalosnych ludzi jak gepard bo w realu oni nie istnieja i od kazdego dostaja baty! czym wy sie przejmujecie...
bo to wyglada jak by tu jakas stypa byla
a ja sie tak dobrze bawilem
Zuzia przeciez tutaj jest tyle tematow tyle wpisow ze ksiazki mozna pisac
a Tobie jest malo
Samotna to dlaczego na płatnym portalu nie posmiejesz sie tak
jak to na co wydawac na poznanie milosci swego zycia
na darmowym chcesz poznac kogos wartosciowego
takie wymagania masz faceta ze złota szukasz
Witam! Ma dziewczyna rację,niech szuka,a po co jej zwykły burak jakich tu wielu?
Witaj Roni no pewnie tak lepszy burak ze złota
Samotna piszesz tak jak Ty bys była kobieta ze złota
Samotna,ze mną jest podobnie!
Jeśli jest jakaś fajna to albo za daleko dla niej albo duża różnica wieku,albo coś innego,zawsze jest coś,zawsze jakieś ale.
A jak mam mieć kobietę przy której będę bał się obudzić żeby zawału nie dostać to wolę spać sam
byłem z kobieta prawie 4 lata i dziekuje bardzo.. nie potraficie docenic wartosciowych ze złota facetow bo jesli wam sie nieba przychyli to sprowadzicie faceta do piekła!!!... Juz nie mowiac o innych sprawach higieny o ktorej pisalem tutaj
to był zapach kobiety
powiem Ci tylko tyle ze masz za bardzo ciety jezyk
wiecej luzu kobieto
a ty nie musisz mi zwracac uwagi sam dobrze wiem z kim mam gadac a z kim nie
zaczynasz sie zachowywac jak zenska odmiana geparda
Marcin,to przed nie wiem,ślubem nie spałeś z kobietą,nie Znałeś jej zapachu?
Piszę poważnie! Skoro na początku było pięknie,a potem się popsuło to może to nie jej wina,może Twoja,a Ty o tym nie Pomyślałeś. Nie Wiesz,że z wiekiem zmieniają się nam zmysły? Poczytaj trochę na ten temat. Może to Ty Jesteś nie teges? Nie nabijam się.
juz Ty mi lepiej swoich mysli nie podsuwaj bo skoncze jak Twoj ex
Samotna,takie są fakty,kiedyś o tym czytałem. Jak mi nie wychodziło z kobietami to najpierw szukałem winy u siebie,a potem u kobiety.
Roni posiedzisz z kobieta troszke dluzej niz w kawiarni to inaczej bedziesz myslal
ktos kiedys powiedzial ze kobieta jak zdobywa faceta to pachnie jak kwiatuszek a jak juz zdobedzie to zaczyna smierdziec jak latryna
A jak posiedzę w kawiarni i w kinie,czy to wystarczy żeby inaczej myśleć?
Roni nikt nie jest idealny ja tez nie ale to sa fakty wszystko jest teratrem i mistyfikacja w zyciu potrzebna tylko do przedluzenia cyklu... natura nas tak uksztaltowala
Tobie Roni bez urazy ale juz nic nie wystarczy