...bliżej był zakład wulkanizacyjny niż...stacja benzynowa...
ona533
20.01.2018 r. 15:42:21
...jak nie trwa wiecznie...są pary...które przeżywają ze sobą...całe życie...
ona533
20.01.2018 r. 15:47:15
...nie szukamy winnych...bo przeważnie jest...po obu stronach...ale należy uczyć się na błędach...i wprowadzać w życie...poprawki
ona533
20.01.2018 r. 15:47:49
533...to liczba atomowa
ona533
20.01.2018 r. 15:48:58
...wiem że ładna...ale nie szukam...wpadam tu pogadać...
ona533
20.01.2018 r. 15:52:22
...i...lubię dziewczyny...piszące na forum
ona533
20.01.2018 r. 15:53:31
...jak szybko się nie zniechęcisz...to miło Ci się z Nimi...pogawędzi...
ona533
20.01.2018 r. 15:55:55
...pamiętaj...jak wszystkie kobiety...lubimy komplementy
ona533
20.01.2018 r. 15:57:12
...to dobrze...że utrzymujesz...dobre kontakty ze...swoją...eks...to ważne dla dziecka...
ona533
20.01.2018 r. 15:58:43
...nie no...hetero...jestem...ale pogadac czy popisać...wymienić poglądy...można z kazdym tym bardziej na forum
ona533
20.01.2018 r. 16:04:34
z tego co zdążyłam się...zorientować...to wszyscy piszący na forum...znamy się na żartach...i też...żartujemy
ona533
20.01.2018 r. 16:13:52
...moje życie...jest na tyle...pogmatwane...że...każda decyzja...będzie...złą...
ona533
20.01.2018 r. 16:24:43
...jeżeli człowiek ma sumienie...i nie chce krzywdzić najbliższych...to...nie wybór jest prosty jeden nie zawsze najlepszy dla niego...trochę to zagmatwane...ale ...tak jest...aby móc spojrzeć sobie w twarz...
ona533
20.01.2018 r. 16:33:26
...i trochę...nienowoczesne...to...ale wiesz co...2 lata temu...to szukałam...o 2 lata za późno...powróciłeś...
...jak będziesz...cierpliwy...i uważny...to na pewno...kogoś fajnego...poznasz...tylko...żebyś...nie przegapił...bo...tak jak w życiu...to i w internecie...zdarza się osoba pasująca...jedna na milion Szczęściarz...komu się...uda
ona533
21.01.2018 r. 13:06:44
...łoooo matko...wiadomo że jak facet to wskazane...aby trafiła się...Kobitka... ...a nie lepiej...dwa w jednym...kochanka aby była...przyjaciółką...taka do pogadania i coś...więcej ...oszczędność czasu... i jedna o drugą...nie będzie...zazdrosna
ona533
21.01.2018 r. 16:45:15
...jak kraść to miliony...jak mieć kobietę czy faceta...to...Wymarzonego...
...bliżej był zakład wulkanizacyjny niż...stacja benzynowa...
...jak nie trwa wiecznie...są pary...które przeżywają ze sobą...całe życie...
...nie szukamy winnych...bo przeważnie jest...po obu stronach...ale należy uczyć się na błędach...i wprowadzać w życie...poprawki
533...to liczba atomowa
...wiem że ładna...ale nie szukam...wpadam tu pogadać...
...i...lubię dziewczyny...piszące na forum
...jak szybko się nie zniechęcisz...to miło Ci się z Nimi...pogawędzi...
...pamiętaj...jak wszystkie kobiety...lubimy komplementy
...to dobrze...że utrzymujesz...dobre kontakty ze...swoją...eks...to ważne dla dziecka...
...nie no...hetero...jestem...ale pogadac czy popisać...wymienić poglądy...można z kazdym tym bardziej na forum
z tego co zdążyłam się...zorientować...to wszyscy piszący na forum...znamy się na żartach...i też...żartujemy
...moje życie...jest na tyle...pogmatwane...że...każda decyzja...będzie...złą...
...jeżeli człowiek ma sumienie...i nie chce krzywdzić najbliższych...to...nie wybór jest prosty jeden nie zawsze najlepszy dla niego...trochę to zagmatwane...ale ...tak jest...aby móc spojrzeć sobie w twarz...
...i trochę...nienowoczesne...to...ale wiesz co...2 lata temu...to szukałam...o 2 lata za późno...powróciłeś...
...kim jesteś...z...zawodu...interpretacja...wzorowa...
...to tak...jak...ja ...w promocji...za 99 zł
...właśnie o tym...to z kim z zawodu...
...a co to jest...CNC...czytaj?...CO NIE CO...
o dziękuję za...komplement...+ na Twym koncie wirtual....na półmózgowca...nie wyglądasz...czytając Twoje...wpisy
...taka zachęta...do utrzymania...poziomu... ...to czym zaczniesz...pracować...palcem największym...u stopy prawej
...musiało...to...komicznie...wyglądać...u tego faceta...a te Twoje poplątane ...nogi...jakoś ciężko...to sobie...wyobrazić
...o...i dzisiaj...wyspałam się...czarna ...dla...wszystkich... ruchliwy...z Ciebie...gościu
...przyznaj się...że masz chorobę drętwych...nóg
...zapomniałam dodać że w tak młodym wieku to...choroba wskazana ...dziś dzień święty...narąbiesz...jutro
...odwiedziny...jak najbardziej...wskazane...i coś...jaką laurkę...dla Babci i Dziadka
...jak nieuleczalna to tylko...cud pomoże ... ...to gdzie teraz jesteś i...gdzie będziesz... ..co do tych...rzeczy...to...już rób...jak musisz
...a co...robisz...w Tomaszowie...odpoczynek...czy...praca...czy...dziewczyna
...jak będziesz...cierpliwy...i uważny...to na pewno...kogoś fajnego...poznasz...tylko...żebyś...nie przegapił...bo...tak jak w życiu...to i w internecie...zdarza się osoba pasująca...jedna na milion Szczęściarz...komu się...uda
...łoooo matko...wiadomo że jak facet to wskazane...aby trafiła się...Kobitka... ...a nie lepiej...dwa w jednym...kochanka aby była...przyjaciółką...taka do pogadania i coś...więcej ...oszczędność czasu... i jedna o drugą...nie będzie...zazdrosna
...jak kraść to miliony...jak mieć kobietę czy faceta...to...Wymarzonego...