Niech będzie może trafi się okazja
Twierdzi że bywało się tam i tu rzec można garniturowo szykownie może czas na wymianę
Co Cię zmusiło
Taaam taki malutki szczególik przymkniem oko nawet dwa
Życie nie zawsze będziemy piękni i młodzi dla miłości wszystko nawet największe wariactwo
Te drobiazgi nie dla oczu
Ale odczuwalne nie mylić z antyalergenami
Magia
Inaczej tego nie potrafię przetłumaczyć żeby sensownie i realistycznie zabrzmiało
Ta przepić
...coś dziś nie mogę spać... ...czas wstać...
Zrobiłeś porządki przedświąteczne dom już oświetlony
Tak powoli po trochu bo czasu brak a w tym roku pracujemy do samej Wigilii nie stroisz choinki w domu
Jakieś ze trzy upiekę sernika czekoladowe ciasto i snikersa-ulubiony dzieciaków makowca zawsze dostaję od siostruni a u Cię jak
Co zajadasz śniadaniowo u mnie ostatnio na tapecie/talerzu a później brzuchu śledzie lubisz wiórki kokosowe
Tak jak czerwiec truskawkowy to grudzień śledziowy po prostu mi smakują pod każdą postacią a ciasta kuszą kuszą wabią
Z cebulką i oliwą kaszuby w sosie koperkowym różniasto i na ostro i na słodko bon appetit taki wąs to znak rozpoznawczy dobrego szefa
a ten wskazującym tylko ta mina jak gremlina https://img4.dmty.pl//uploads/201208/1345114167_xfpnoi_600.jpg
ten jest jasny i przejrzysty
w gruncie rzeczy nie wiadomo którym klika że mu się tak dostało
jednym pisze
...przy jednej ręce ...dobry wieczór...
...dobry dzień...
...dobre południe...
I popołudnie
to ja gaszę światło Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie.A gdy rano przyjdzie świt,Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Wy .
I za chmurkę się skrył tak jak i dzisiejsze słoneczko
...kojarzycie taką zabawę...chyba w gimnazjum tak bawili się...słoneczko...
I pozachodziły w ciąże pieniądze wydać trzeba było na ustalenie ojcostwa
...tak to się kończą słoneczne zabawy...i komu...narobiły kłopotu...no...komu...rodzicom...
Niech będzie może trafi się okazja
Twierdzi że bywało się tam i tu rzec można garniturowo szykownie może czas na wymianę
Co Cię zmusiło
Taaam taki malutki szczególik przymkniem oko nawet dwa
Życie nie zawsze będziemy piękni i młodzi dla miłości wszystko nawet największe wariactwo
Te drobiazgi nie dla oczu
Ale odczuwalne nie mylić z antyalergenami
Magia
Inaczej tego nie potrafię przetłumaczyć żeby sensownie i realistycznie zabrzmiało
Ta przepić
...coś dziś nie mogę spać...
...czas wstać...
Zrobiłeś porządki przedświąteczne dom już oświetlony
Tak powoli po trochu bo czasu brak a w tym roku pracujemy do samej Wigilii nie stroisz choinki w domu
Jakieś ze trzy upiekę sernika czekoladowe ciasto i snikersa-ulubiony dzieciaków makowca zawsze dostaję od siostruni a u Cię jak
Co zajadasz śniadaniowo u mnie ostatnio na tapecie/talerzu a później brzuchu śledzie lubisz wiórki kokosowe
Tak jak czerwiec truskawkowy to grudzień śledziowy po prostu mi smakują pod każdą postacią a ciasta kuszą kuszą wabią
Z cebulką i oliwą kaszuby w sosie koperkowym różniasto i na ostro i na słodko bon appetit taki wąs to znak rozpoznawczy dobrego szefa
a ten wskazującym tylko ta mina jak gremlina
https://img4.dmty.pl//uploads/201208/1345114167_xfpnoi_600.jpg
ten jest jasny i przejrzysty
w gruncie rzeczy nie wiadomo którym klika że mu się tak dostało
jednym pisze
...przy jednej ręce ...dobry wieczór...
...dobry dzień...
...dobre południe...
I popołudnie
to ja gaszę światło Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie.A gdy rano przyjdzie świt,Księżycowi będzie wstyd,
Że on zasnął, a nie Wy .
I za chmurkę się skrył tak jak i dzisiejsze słoneczko
...kojarzycie taką zabawę...chyba w gimnazjum tak bawili się...słoneczko...
I pozachodziły w ciąże pieniądze wydać trzeba było na ustalenie ojcostwa
...tak to się kończą słoneczne zabawy...i komu...narobiły kłopotu...no...komu...rodzicom...