wiosna wiosna już za oknem , powoli czuć jej pierwsze oznaki, serduszka nasze szybciej biją ,a miłośc rozkwitać zaczyna ,jak myślicie , wiosna pora pomaga nowym znajomością , , może warto poznać kogoś interesującego z kim miło można by było spedzić czas
Gepard
06.03.2012 r. 16:48:14
kurde noge zalatwilem dawaj kaska trzeba mna sie opiekowac nawet nie ma jak kawe zrobic ..widze masz duzo czasu na **cenzura** y..o jakiejs wiosnie
Gepard
06.03.2012 r. 17:09:41
to sluzaca mi bardziej potrzebna .do trzymania mi nogi.i teraz nie mam jak pisac musze noge trzymac w gorze bo jak dotknie sie gdzies to napi.erdala kuzwa mac co za jeb.ane szczescie.. zebym polamal to przynajmniej zarobil bym a to ch.uj
Gepard
06.03.2012 r. 17:34:49
ej nie denerwuj mnie jade do szpitala ale w nocy zebym nie siedzial tam jak poje.bany..i tracil czas ...trzeba po siore drydnoc
Gepard
06.03.2012 r. 17:52:13
a o tym ty mowisz ciezko kapuje wkurzony jestem ale nie ch.uja nie sadze zu umiala utrzymac w powietrzu bo ostro boli..myslisz ze mozna bylo bol schowac
Gepard
06.03.2012 r. 18:19:29
z twego toudi z twego smrodu ...umyj sie zebym wiecej cie noga nie odpychal...
Gepard
06.03.2012 r. 18:23:48
takie go.wno jak on otaczaja nas nie wazne gdzie jestesmy.tylko sa rozbici nie w calosci tak ten z gory wyszedl na spacer se i w gow.no wpadl i wszedzie na bucie je poroznosil i temu tak wszedzie smierdzi.
Gepard
06.03.2012 r. 18:29:53
toudi twuj ksieciunio tylko da rady sprzeglo wciskac i ma wakacje ..mam to w du.pie jak i ciebie ze ty orasz jak wiepsz i niczego nie masz co nakisisz to spelniasz swoje marzenie jakas scierke podymac taki z ciebie zalosny debil.obudz sie brudasie i na dom starosci zbieraj bo zdechniesz jak pies.
Gepard
06.03.2012 r. 21:21:30
idz smieciu stad ..kolegow se poszukaj.. nie chce mi sie na gown.o czasu marnowac
wiosna wiosna już za oknem , powoli czuć jej pierwsze oznaki, serduszka nasze szybciej biją ,a miłośc rozkwitać zaczyna ,jak myślicie , wiosna pora pomaga nowym znajomością , , może warto poznać kogoś interesującego z kim miło można by było spedzić czas
kurde noge zalatwilem dawaj kaska trzeba mna sie opiekowac nawet nie ma jak kawe zrobic ..widze masz duzo czasu na **cenzura** y..o jakiejs wiosnie
to sluzaca mi bardziej potrzebna .do trzymania mi nogi.i teraz nie mam jak pisac musze noge trzymac w gorze bo jak dotknie sie gdzies to napi.erdala
kuzwa mac co za jeb.ane szczescie.. zebym polamal to przynajmniej zarobil bym a to ch.uj
ej nie denerwuj mnie jade do szpitala ale w nocy zebym nie siedzial tam jak poje.bany..i tracil czas ...trzeba po siore drydnoc
a o tym ty mowisz ciezko kapuje wkurzony jestem ale nie ch.uja nie sadze zu umiala utrzymac w powietrzu
bo ostro boli..myslisz ze mozna bylo bol schowac
z twego toudi z twego smrodu ...umyj sie zebym wiecej cie noga nie odpychal...
takie go.wno jak on otaczaja nas nie wazne gdzie jestesmy.tylko sa rozbici nie w calosci tak ten z gory wyszedl na spacer se i w gow.no wpadl i wszedzie na bucie je poroznosil i temu tak wszedzie smierdzi.
toudi twuj ksieciunio tylko da rady sprzeglo wciskac i ma wakacje ..mam to w du.pie jak i ciebie ze ty orasz jak wiepsz i niczego nie masz co nakisisz to spelniasz swoje marzenie jakas scierke podymac taki z ciebie zalosny debil.obudz sie brudasie i na dom starosci zbieraj bo zdechniesz jak pies.
idz smieciu stad ..kolegow se poszukaj.. nie chce mi sie na gown.o czasu marnowac