sto lat temu napewno tak,i nie mezalians ile pogwałcenie zasad obowiazujacych w tamtych czasach ,ale mamy 21 wiek,kolor jest beznaczenia,kazdy jest człowiekiem,i ma takie same prawa,liczy sie uczucie jakie taką pare łaczy ,poprostu miłosc.
ewan0545
02.03.2012 r. 09:22:47
czy taki związek jest tylko miedzy nimi czy ,zwiazuja sie też z otoczeniem,zawsze znajdą sie wyjątki którym się nie bedzie podobac wiele spraw,nie da sie całkowicie wyplenic głupie przesady i beznadziejną mentalnosc ludzką,świat idzie do przodu,i myslenie wielu ludzi też się zmienia na lepsze,madrzejsze.
ewan0545
02.03.2012 r. 09:37:05
nie wiem ,jeżeli poczulibysmy miłosc do siebie ,moze tak ,napewno byłby jakis okres :::próby:::,i nie chodzi o zaakceptowanie przez otoczenie tylko czy my bysmy sie zaakceptowali,miłosc nie zawsze pokonuje wszystkie takie barjery ,potrzeba jeszcze rozumienia ,szacunku,i na pewno kompromisy.
ewan0545
02.03.2012 r. 09:49:23
o tak ,byłyby sliczne ale dzieci,wszystki sa śliczne przeciesz to nasza duma i radosc.
ewan0545
02.03.2012 r. 10:00:36
bo w USA,nastąpił poczatek,takich związków,w koncu to czarnoskórzy są rodowitymi mieszkancami,a w polsce zależy gdzie ,szkoda że tak wiele mówimy o tolerancji w polsce,ale tylko sie chwalimy a w praktyce wiemy jak to wyglada.,,,, ,musze już uciekac ale ciekawy temat,
Raczej nie a może jednak ...
sto lat temu napewno tak,i nie mezalians ile pogwałcenie zasad obowiazujacych w tamtych czasach ,ale mamy 21 wiek,kolor jest beznaczenia,kazdy jest człowiekiem,i ma takie same prawa,liczy sie uczucie jakie taką pare łaczy ,poprostu miłosc.
czy taki związek jest tylko miedzy nimi czy ,zwiazuja sie też z otoczeniem,zawsze znajdą sie wyjątki którym się nie bedzie podobac wiele spraw,nie da sie całkowicie wyplenic głupie przesady i beznadziejną mentalnosc ludzką,świat idzie do przodu,i myslenie wielu ludzi też się zmienia na lepsze,madrzejsze.
nie wiem ,jeżeli poczulibysmy miłosc do siebie ,moze tak ,napewno byłby jakis okres :::próby:::,i nie chodzi o zaakceptowanie przez otoczenie tylko czy my bysmy sie zaakceptowali,miłosc nie zawsze pokonuje wszystkie takie barjery ,potrzeba jeszcze rozumienia ,szacunku,i na pewno kompromisy.
o tak
,byłyby sliczne
ale dzieci,wszystki sa śliczne
przeciesz to nasza duma i radosc.
bo w USA,nastąpił poczatek,takich związków,w koncu to czarnoskórzy są rodowitymi mieszkancami,a w polsce zależy gdzie ,szkoda że tak wiele mówimy o tolerancji w polsce,ale tylko sie chwalimy a w praktyce wiemy jak to wyglada.,,,,
,musze już uciekac ale ciekawy temat,
Mezalians to chyba nieodpowiednie słowo
taki zwiazek to raczej roznice rasowe i kulturowe
ja tam wole nasze piekne polskie dziewczyny
taaaak i jeszcze chcialbys ja pewnie tresowac
malzenstwo nie na tym polega
wspolne zycie przynosi rózne problemy
ale jak sie ludzie kochaja, szanuja
rozmawiaja ze soba to moga zyc ze soba dlugo
i szczesliwie
Jasku ty wszystko zbyt czrno widzisz