żeby nie było ze bedziecie wkurzeni...uroczyście oswiadczam iż wstepuje w związek małżeński z ŻYCIEM...znaczy ze biore swoje życie we własne ręce i szukam sobie drugiej połowy jabłka w realu może sie uda,albo nie ale przed kompem to ja moge tylko ...pogorszyc sobie wzrok jutro wieczorkiem skasuje konto.mozecie płakac...albo cieszyć sie ze zwiewam i wypic szampana.co złego to nie ja karla
Roni
28.02.2012 r. 21:06:36
No to życzę szczęścia w poszukiwaniach Mądra decyzja!
Roni
28.02.2012 r. 21:15:05
Karla,nie Oglądaj się za siebie bo czas płynie,a tu jest strata czasu. Tu można się tylko pobawić z nudów.
gośka
28.02.2012 r. 21:52:24
karla dobrze robisz powodzenia,ja zniknę po angielsku co się tu ubawiłam i uśmiałam boki było można zrywać,ale wszystko ma swój koniec
gośka
28.02.2012 r. 22:03:17
mała nie rycz nie ma o co życie przed tobą
Administratori
29.02.2012 r. 18:04:23
Karla ale powiedz, że swojego Pana znalazłaś na MK, no powiedz !!!
żeby nie było ze bedziecie wkurzeni...uroczyście oswiadczam iż wstepuje w związek małżeński z ŻYCIEM...znaczy ze biore swoje życie we własne ręce i szukam sobie drugiej połowy jabłka w realu
może sie uda,albo nie
ale przed kompem to ja moge tylko ...pogorszyc sobie wzrok
jutro wieczorkiem skasuje konto.mozecie płakac...albo cieszyć sie ze zwiewam i wypic szampana.co złego to nie ja
karla
No to życzę szczęścia w poszukiwaniach
Mądra decyzja!
Karla,nie Oglądaj się za siebie bo czas płynie,a tu jest strata czasu. Tu można się tylko pobawić z nudów.
karla
dobrze robisz powodzenia,ja zniknę po angielsku co się tu ubawiłam i uśmiałam boki było można zrywać,ale wszystko ma swój koniec
mała nie rycz nie ma o co życie przed tobą
Karla ale powiedz, że swojego Pana znalazłaś na MK,
no powiedz !!!