Kwiatuszku druga miłość może pojawić się dopiero jak wyrzucę tą z serca, niechcem ale muszem chybba
Gepard
16.02.2012 r. 17:08:01
tylko tesknie i tesknie a kuzwa do roboty wziasc sie nie ma komu ..pier.olone lewusy..
Gepard
16.02.2012 r. 17:10:32
a to dla teskniacych
Gepard
16.02.2012 r. 17:34:34
najlepiej nie tesknic tylko uciekac ..jak najdalej ..od mysli miejsca ..
Gepard
16.02.2012 r. 17:48:22
nic nie jest proste.. ale czy my chcemy nie tesknienic i to niby boli ale daje nam piekne chwile bo nie myslimy w tedy o zlych..kurde wlacz ten teledysk na ful ekran i posluchaj ..nie pisz przez moment z ikim.. a potem ..powiedz oczym myslalas ogladajac go ..ja go w kolko puszczam..moze jestem chory w du.pie mam to..ale sprobuj czy tylko ja to mam ..dzis moge se pomyslec
przyjemnej pracy.
Iro dziękuję za radę
, ale nie jet skuteczna,
wypróbowałem wszystkiego
Kwiatuszku druga miłość może pojawić się dopiero jak wyrzucę tą z serca, niechcem ale muszem chybba
tylko tesknie i tesknie a kuzwa do roboty wziasc sie nie ma komu ..pier.olone lewusy..
a to dla teskniacych
najlepiej nie tesknic tylko uciekac ..jak najdalej ..od mysli miejsca ..
nic nie jest proste.. ale czy my chcemy nie tesknienic i to niby boli ale daje nam piekne chwile bo nie myslimy w tedy o zlych..kurde wlacz ten teledysk na ful ekran i posluchaj ..nie pisz przez moment z ikim.. a potem ..powiedz oczym myslalas ogladajac go ..ja go w kolko puszczam..moze jestem chory w du.pie mam to..ale sprobuj czy tylko ja to mam ..dzis moge se pomyslec
">
&feature=related
XXX spoko jest tylko cienka czerwona linia po momiędzy miłością a nienawiścią
Trzeba tylko ją przekroczyć i tęsknota znika jak poranna mgła
tak właśnie..... miłośc to ciepienie
Witam!
Ania,czasami samotność jest lepsza jak bycie w związku.
Ania nie Przesadzaj! Bez tego też można być szczęśliwym.
Nie dotykam!
ja też tęsknie za wiosną