wszystkiego najlepszego w dniu Walentego kochajmy się całujmy i szanujmy to co mamy bo to jest piękne uczucie
Malwina
14.02.2012 r. 08:42:46
iruś, co prawda ja już nie dziewczyna ale dzięki, jesteś miłym Walentym
Gepard
14.02.2012 r. 21:41:42
eministyczny odwet na tych, co nie potraktowali Święta Kobiet z należytą powagą…
Pozdrawiam
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN
Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH ? - Dyskusja.
3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. - Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ? SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU ? - Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. - Linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
DZIEŃ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. - Prezentacja Power Point.
3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. - Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. >- Gra na symulatorze.
5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. - Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE ? - Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY ? - Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja
Malwina
14.02.2012 r. 21:49:34
Gepard
14.02.2012 r. 22:04:26
42 PRAWDY O ŻYCIU
1. Bramki w sklepie — mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą.
wszystkiego najlepszego w dniu Walentego kochajmy się całujmy i szanujmy to co mamy
bo to jest piękne uczucie
iruś, co prawda ja już nie dziewczyna ale dzięki, jesteś miłym Walentym
eministyczny odwet na tych, co nie potraktowali Święta Kobiet z należytą powagą…
Pozdrawiam
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN
Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH ? - Dyskusja.
3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. - Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ? SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU ? - Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. - Linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
DZIEŃ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. - Prezentacja Power Point.
3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. - Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. >- Gra na symulatorze.
5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. - Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE ? - Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY ? - Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja
42 PRAWDY O ŻYCIU
1. Bramki w sklepie — mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą.
2. Dzi ałanie Białej kredki — nierozwiązana zagadka dzieciństwa.
3. Bab cie — pod blok iem mogą ster czeć dwie godziny, ale w tramwaju pię ciu minut nie ustoją.
4. Spraw iedli wość w Polsce: jazda na row erze pod wpły wem alko holu– 5 lat; molestowanie sek su alne– 3 lata w zawieszeniu.
5. Potrzeba jed nej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by roz palić grilla.
6. Kiedyś będę tak bogaty, że jed no razówką będę golił się tylko raz.
7. Pol sat — oglą dasz sobie z rodzinką reklamy,a tu nagle film.
8. Pol ska — tutaj nawet kryzys się nie udał.
9. Bill Gates — okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy.
10. Podawanie pen sji brutto to jak podawanie dłu gości członka wraz z kręgosłupem.
11. Pan Mietek spod trójki nie ma nawet matury,a za piwo zrepe ruje prom kosmiczny.
12. Leżakowanie w przed szkolu — kiedyś kara, a teraz każdy chci ałby te 2 godziny snu w ciągu dnia…
13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.
14. –Mamo, co to znaczy orgazm? –Ja nie wiem,zapytaj taty.
15. Łacina — jedyny język, w którym nawet “g…” brzmi mądrze.
16. Nawet, jakby papier toale towy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.
17. A4 — jedyna płatna jednopas mówka na świecie.
18. Najlep szym dowo dem na to, że w kos mosie ist nieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
19. Tesco — nigdzie indziej nie zna jdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny.
20. Jerzy Dudek — przy puszczal nie najlepiej zara bi a jący kibic Realu Madryt.
21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybu dowali autostrad!
22. …………….
23. Jeżeli trzeci dzień z rzędu nie chce ci się pra cować, to znaczy, że to już środa.
24. Kość piszczelowa –urządze nie do zna jdy wa nia mebli w ciem nym pokoju.
25. …………….
26. Chleb — zero mar ketingu, najwyższa sprzedaż.
27. Brit ney Spears: “Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość.”
28. Egza min — na kory tarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.
29. Sza cunek do nauczy ciela — ist nieje wtedy, gdy uczniowie po usłysze niu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź.
30. Paradoks sek su alny — seks można upraw iać od 15 roku życia,a oglą dać — od 18.
31. Okres i wypłata — jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wy.…..ał.
32. Paradoks Szym borskiej — dla testu napisała maturę, inter pre tu jąc swoje wier sze — i dostała 60%.
33. Stu denci pier wszego roku — spieszmy się ich poz nawać, tak szy bko odchodzą…
34. Gdy umrę, rozsyp cie moje prochy pod Tesco — wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę.
35. Pieniądze szczęś cia nie dają. Ale pozwalają wygod nie być nieszczęśliwym.
36. Mały palec u nogi pow stał tylko po to, by boleśniej wal nąć się o szafkę.
37. Kanapka stu dencka — chleb pos marowany nożem.
38. Pieniądze z pier wszej komu nii — do dziś nie wiesz, gdzie się podziały.
39. Nim fo manka — kobi eta, która prag nie seksu tak często jak prze ciętny mężczyzna.
40. Pol ska waluta — tylko tutaj złoty jest srebrny.
41. Na uczelni poranna fizyka zag ina czas. Po 30 min u tach jest 08:05.
42. Fem i nizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8 piętro.