Prawdziwi patrioci może i byli tak piszę w książkach
Teraz mamy światłą i uczoną młodzież , i skończył się patriotyzm tam gdzie zaczyna się głupota polityków
Po wojnie doszli do władzy komuniści i wszystko co było przed wojenne było be i w czambuł potępiane
Nastała demokracja i znowu wszystko co było przed jest be
Teraz nikt nie chce by patrioto żeby znowu przy następnym powiewie wiatru historii nie być be
Roni
13.02.2012 r. 12:49:44
Witam! Antoni i Jerzy,czy Wy myślicie,że jak się napisze taki czy inny temat to znaczy,że ja się pod nim podpisuję?
Jerzy,nie muszę się uczyć niczego i nie czytam ani nie oglądam pi-erdół w TV już od dawna. Zadałem pytanie,a Ty już mnie obrażasz. Gdybyś był taki mądry jak pokazujesz to byś pomyślał przed napisaniem. Szczerze to ja nie jestem patriotą i mam gdzieś waszą POLSKĘ i wasz POpaprany RZĄD.
ewan0545
13.02.2012 r. 17:14:49
Idą w pierwszym szeregu. ale z samego brzegu ,aby zaraz dac nura ,gdy się zmieni koninnktura
ewan0545
13.02.2012 r. 17:18:11
:::Módl się i pracuj;;;---radzą przyjacioły,to się inni obłowią a ty bedziesz goły.
ewan0545
13.02.2012 r. 17:20:44
Umrzec dla ojczyzny to łatwo i ładnie,trudniej dla niej życ przykładnie.
ewan0545
13.02.2012 r. 18:14:06
dziekuje Jerzy ale to nie moje autor tych sentencji,nie żyje od 30lat a one nadal są aktualne.
Roni
13.02.2012 r. 21:30:47
Iro nie mów głośno bo rzeczywiście znów mnie zablokuje
Roni
13.02.2012 r. 21:32:28
Rafał,a Ty komu kibicujesz? Pewnie P?O=paprańcom,prawda?
Roni
13.02.2012 r. 21:38:21
Jerzy,a jeśli chodzi o Jaruzelskiego to fakt,nic do niego nie mam,człowiek zasługuje na szacunek. Takie jest moje zdanie i na pewno zdania nie zmienię bo inni uważają inaczej.
ewan0545
14.02.2012 r. 08:39:22
Wybieranie między większym a mniejszym złem to ------polityka..Wybieranie między mniejszym a wiekszym dobrem to ------utopia.
Roni
14.02.2012 r. 09:21:41
Rafał,mnie polityka wcale nie interesuje i też nie trzymam żadnej strony,mam gdzieś cały ten bałagan.
Polska to kraj zwycięski,
wygrywała wojny, przeżywała klęski.
A były lata, gdy było cacy,
choć mało pieniędzy, to dużo pracy.
Bo wtedy partia tutaj była.
Nie było złodziei, milicja rządziła.
Pan Jaruzelski to wszystko rozumiał
i chronił Polskę jak tylko umiał.
Niestety! Ludzie powariowali
i prezydenta Lecha wybrali.
A Lech W..... już od młodości
marzył o wielkiej SOLIDARNOŚCI.
I choć niektórzy ludzie wiedzieli,
że będzie bieda i klan złodziei.
To każdy bał się cokolwiek powiedzieć,
bo wtedy za słowa mógłby iść siedzieć.
Z wyrazami szacunku dla Pana gen.Jaruzelskiego.
Roni na jakim Ty świecie żyjesz
Prawdziwi patrioci może i byli tak piszę w książkach
Teraz mamy światłą i uczoną młodzież , i skończył się patriotyzm tam gdzie zaczyna się głupota polityków
Po wojnie doszli do władzy komuniści i wszystko co było przed wojenne było be i w czambuł potępiane
Nastała demokracja i znowu wszystko co było przed jest be
Teraz nikt nie chce by patrioto żeby znowu przy następnym powiewie wiatru historii nie być be
Witam! Antoni i Jerzy,czy Wy myślicie,że jak się napisze taki czy inny temat to znaczy,że ja się pod nim podpisuję?
Jerzy,nie muszę się uczyć niczego i nie czytam ani nie oglądam pi-erdół w TV już od dawna. Zadałem pytanie,a Ty już mnie obrażasz. Gdybyś był taki mądry jak pokazujesz to byś pomyślał przed napisaniem. Szczerze to ja nie jestem patriotą i mam gdzieś waszą POLSKĘ i wasz POpaprany RZĄD.
Idą w pierwszym szeregu. ale z samego brzegu ,aby zaraz dac nura ,gdy się zmieni koninnktura
:::Módl się i pracuj;;;---radzą przyjacioły,to się inni obłowią a ty bedziesz goły.
Umrzec dla ojczyzny to łatwo i ładnie,trudniej dla niej życ przykładnie.
dziekuje Jerzy ale to nie moje
autor tych sentencji,nie żyje od 30lat a one nadal są aktualne.
Iro nie mów głośno bo rzeczywiście znów mnie zablokuje
Rafał,a Ty komu kibicujesz? Pewnie P?O=paprańcom,prawda?
Jerzy,a jeśli chodzi o Jaruzelskiego to fakt,nic do niego nie mam,człowiek zasługuje na szacunek. Takie jest moje zdanie i na pewno zdania nie zmienię bo inni uważają inaczej.
Wybieranie między większym a mniejszym złem to ------polityka..Wybieranie między mniejszym a wiekszym dobrem to ------utopia.
Rafał,mnie polityka wcale nie interesuje i też nie trzymam żadnej strony,mam gdzieś cały ten bałagan.
Iro,a Ty się kiedyś Zmienisz?