forum

Rozrywka i uczucia

W SPRAWIE ROBERTA

1. Konto usunięte 15.05.2009 r. 13:39:51

kim ty jesteś sprubuicie zajmi sobom oczep się odemnie jamam takie same prawa jak zdrowy człowiek że jestem na wózku możecie mnie sznażować wiecie żejak ktoś jest uczciwy pożądku możecie mnie opluwać tobie muwie uspokuj niemacie prawa nikomu zabrąniąć niemacie prawa komuś rozkazywaś nieden mnie straszył a marnie skkończył tesz mnie opluwano moie jmie

2. Konto usunięte 15.05.2009 r. 14:14:03

Jaka jest przyczyna tego że nic się nie da zrobić z tym spamiarzem ?? Jeśli można prosiłbym o umieszczenie tutaj powodu żeby nie nękać masowo tym pytaniem administratora tylko spokojnie pomyśleć jak robura załatwić zgodnie z prawem bo chyba wszyscy mamy dość bezsensownych, obraźliwych, spamujących forum postów pana R.

3. Konto usunięte 15.05.2009 r. 14:18:27

spadaj prostuj banany oczep się człowieku

4. Konto usunięte 15.05.2009 r. 14:22:52

ale, czy admin podał powód dla którego nie może zablokować konta roberta?? może wystarczy zmienić regulamin żeby nie mógł walić swoich chorych postów jeden po drugim ...

5. Konto usunięte 15.05.2009 r. 14:45:30

sama sobie jedz bo moja choroba nijest nic mi nieda bo ja mam nieuczalnom chorobe jak ktos niewie bo ja się niewstydze choroby ani na wózku to jest prawda ciebie wyzwie pisze paniuśa cz chrabianka to waqs obrażam dowidzenia jusz tu nie pisze bo założe swoie forum będe mugł pisać dowoli

6. KobietaWrocław 16.05.2009 r. 13:22:22

WITAJCIE DRODZY UŻYTKOWNICY!
    SKONTAKTOWAŁAM SIĘ Z ADMINISTRATOREM TEJ STRONY I NIESTETY Z PANEM ROBERTEM NIE MOŻNA PONOĆ NIC ZROBIĆ, EWENTUALNIE USUWAĆ POSTY, KTÓRE ZAWIERAJĄ WULGARYZMY LUB OBRAZĘ JEŚLI ZOSTANĄ ZGŁOSZONE PRZEZ KOGOŚ!
    ALE JEŚLI WAM RÓWNIEŻ TO CO PISZE R. DZIAŁA NA NERWY I CHCIELIBYŚCIE COŚ Z TYM ZROBIĆ PISZCIE DO ADMINISTRATORA!!!!! MOŻE JEDNA OSOBA TAKA JAK JA NIC NIE ZDZIAŁAŁA ALE JAK RUSZYMY TŁUMEM TO KTOŚ SIĘ TYM ZAJMIE I TA STRONA ZNÓW WRÓCI DO NORMALNOŚCI. GG ADMINISTRATORA 6246015

7. Konto usunięte 16.05.2009 r. 13:22:22

wiesz jolu ale jtak bym pisał bo mam laptok iternet mobilny jak ktoś niema to trudno jak ma śię jest fajnie