forum

Rozrywka i uczucia

Ej ktos morze mi wyjasnic ...

1. Gepard 04.02.2012 r. 09:33:36

skad sie biora take tepe .i przemadrzale debilne osoby jak jasko marzyciel i klozet ..i reszta ich bandy..     ja mysle ze oni z pod jednej tasmy wyszli..poprostu zrobili ich prototypami ktore okazaly sie bublem teraz paletaja sie na tym swiecie ..szkodzac takim pozadnym ludziom jak ja    

2. Gepard 04.02.2012 r. 13:36:47

bema ale twuj smiec .chce zostac gora .. kasuje moje posty zeby .pokazac jaki inteligentny jest czemu niech zostawi skoro .to klamstwo ..robie z siebie idjote i jestem falszywy ..skoro kasuje to ..jest brudna swinia nie da innym poczyutac..

3. Gepard 04.02.2012 r. 18:31:44

wrescie jasiu zrozumiales tylko obejzyj sie brudasie kto mnie ma dosc spojz na siebie jestes smieciem ja zawsze mowie prawde choc ini mowia ze obrazam ale z czasem moje slowa sie spelniaja..ja tylko widze twoja morde juz wiem mam instykt do rozpoznawania cwe.li i brudasow temu ja mam tyle a ty zapie.rdalasz jak karaluch na niemieckiej budowie ty ku.rwo falszywa w niemczech urodzina ,,zegarki sprzedajesz po 300tys euro ..burdele miales odrazu wiedzialem ze burak z wioski z ciebie..czekaj nawet bede wiedzial twoje dane czekam..czas mnie nie goni a ty dalej ..badz operatorem koparki recznej..

4. kaja 04.02.2012 r. 18:34:24

hej.no tutaj jest nareszcie normalnie   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

5. Gepard 04.02.2012 r. 18:42:39

problem jest co jasiu ty chcialbys miec na mnie cos ale nie masz bo wszystko co mowie jest prawda ja sie nie chowam ..nie kituje chcialbys zebym byl alkocholik ale nie jestem ..bo musze zarobic ..i utrzymac 6 domow i 4 auta .to ja mam polakow tu na 3 domach,,ja rzadze . oni mi kupuja samochody uwierz mi jasiu oni oplacaja remonty w polsce sa tacy sami przyglupy jak ty zeby mysleli tez by se chate wzieli i..zyli z lokatorow a wyplate swoja zbierali na konbto tylko ze smieciem jestes bo ja rozumiem zenie kazdy rodzi sie nie normalnym bo normalni pracuje