Całe życie się nad tym zastanawiałem i zastanawiam dalej. Dla każdej dziewczyny kiedy mówię albo pisze np sms że ja kocham najbardziej na świecie,że jest moim życiem itd. Jej ciągle mało i mówi żebym się bardziej postarał i był bardziej romantyczny. Nie rozumiem dlaczego to nie wystarcza.
Mikołaj
31.01.2012 r. 23:24:55
No tak tylko jak ja napisze jej jedno zdanie to powie że za krótkie sms pisze niby na \"odczepnego\" a po drugie jeśli już bym napisał to bym musiał się z tego wywiązać.. A w tej sytuacji to mi się nie uśmiecha
Mikołaj
31.01.2012 r. 23:33:53
Na żywo też jej to mówiłem... I mówię w każda noc która razem spędzamy... Ale teraz nie widzimy się codziennie i nawet nie wiem czym mam ja zaskoczyć... Próbowałem już wszystkiego... No właśnie trzeba dotrzymać słowa dlatego wolał bym narazie tego nie próbować chyba że na początku zdania napisał bym Chciałbym Cię zaprosić... Wtedy w sumie nie było by że zapraszam ja wtedy i wtedy tylko ogólnie
ewan0545
02.02.2012 r. 19:18:28
PRAWDE to chciałabym usłyszec.
ewan0545
02.02.2012 r. 20:09:32
nie wszystkie Alan ,nie wszystkie.
Mikołaj
03.02.2012 r. 10:22:25
Smerfetka ale bez kasy to też lipa ... Nawet patrzeć się na Ciebie mi będzie chciała ;D taka jest rzeczywistość..
Mikołaj
03.02.2012 r. 13:55:35
Smerfetka no niby tak... Ale to zależy też jak na to patrzeć ale kasa też się liczy... A to z tego względu że kobieta ma tyle potrzeb że noooo...
ewan0545
03.02.2012 r. 14:00:05
tylko zapominacie panowie że kobieta też może byc niezależna finansowo czemu wszyscy faceci myslą że kobiety lecą na forse.
ewan0545
03.02.2012 r. 14:13:21
Witaj Melsa,ja tego nie rozumiem,dlaczego wszystkie kobiety wrzucają do jednego worka z opinią że dla nas liczy się kasa,to jest nie fer,chyba że sami nie mają czym zaimponowac tylko kasą.
Mikołaj
03.02.2012 r. 15:41:20
Ja nie myślę że wszystkie kobiety lecą na forsę... Tylko miałem nie mile doświadczenia z kobietami... Ale nie rozumiem jedenego dlaczego to facet musi za wszystko płacić ? Nawet kiedy ma trudna sytuację a i tak go kobieta przypiera do muru nie chodzi tu o mnie bo ja już się nauczyłem kobietom odmawiać
senny
03.02.2012 r. 18:12:22
Nie, to ja jestem cudem natury.
ewan0545
03.02.2012 r. 18:18:14
nie bo mój elfik na policzku to cud natury.
senny
03.02.2012 r. 18:20:00
To nie elfik tylko ważka. Właśnie dziabnęła Cię w oko. Żaden z niej cud natury...
ewan0545
03.02.2012 r. 18:23:55
kiepsko widzisz a oczko całe,nienaruszone,
ewan0545
03.02.2012 r. 18:30:20
może tak może nie,zawsze moge sama tam zajrzec,
senny
03.02.2012 r. 18:36:09
Moim zdaniem, z tym okiem było tak. Usiadła ważka. Elfik zrobił zdjęcie ważki. Ważka dziabnęła w oko. Potem Senny przywalił ważce z płetwy ogonowej. Ale ważka zdążyła zwiać. I elfik też...
Rezultat: pogryzione i podbite oko. Ale na to nie ma niestety dowodu w postaci zdjęcia. Jest tylko moje zeznanie
ewan0545
03.02.2012 r. 18:36:28
leciał do nibylandi ,a na policzku zrobił sobie odpoczynek i został.
senny
03.02.2012 r. 18:38:00
A ja się trzymam swojej wersji powyżej. Jak pijany płotu.
ewan0545
03.02.2012 r. 18:38:38
senny kiepskie te zeznania,potrzeba by jeszcze jednego swiadka.
ewan0545
03.02.2012 r. 19:54:27
dobrowolna wola.
senny
04.02.2012 r. 09:29:04
Nie trzeba dodatkowych świadków. Jestem stuprocentowo wiarygodnym źródłem informacji. Nigdy nie słyszałem o morsie, który by kłamał...
ewan0545
04.02.2012 r. 09:49:20
ale prawdy też nie mówi.
senny
04.02.2012 r. 09:52:46
No coś w tym jest. Złapałaś mnie. To jak to było z tym elfem? Nibylandia? A co z ważką?
ewan0545
04.02.2012 r. 10:02:18
to już bajka ,a jesli masz fantazje to cd. ,sam dopowiesz
senny
04.02.2012 r. 10:12:40
E tam, bajki są nudne, zawsze kończą się \"i żyli długo i szczęśliwie\". W życiu rzadko tak jest...
Całe życie się nad tym zastanawiałem i zastanawiam dalej. Dla każdej dziewczyny kiedy mówię albo pisze np sms że ja kocham najbardziej na świecie,że jest moim życiem itd. Jej ciągle mało i mówi żebym się bardziej postarał i był bardziej romantyczny. Nie rozumiem dlaczego to nie wystarcza.
No tak tylko jak ja napisze jej jedno zdanie to powie że za krótkie sms pisze niby na \"odczepnego\" a po drugie jeśli już bym napisał to bym musiał się z tego wywiązać.. A w tej sytuacji to mi się nie uśmiecha
Na żywo też jej to mówiłem... I mówię w każda noc która razem spędzamy... Ale teraz nie widzimy się codziennie i nawet nie wiem czym mam ja zaskoczyć... Próbowałem już wszystkiego... No właśnie trzeba dotrzymać słowa dlatego wolał bym narazie tego nie próbować
chyba że na początku zdania napisał bym Chciałbym Cię zaprosić... Wtedy w sumie nie było by że zapraszam ja wtedy i wtedy tylko ogólnie
PRAWDE to chciałabym usłyszec.
nie wszystkie Alan ,nie wszystkie.
Smerfetka ale bez kasy to też lipa ... Nawet patrzeć się na Ciebie mi będzie chciała ;D taka jest rzeczywistość..
Smerfetka no niby tak... Ale to zależy też jak na to patrzeć
ale kasa też się liczy... A to z tego względu że kobieta ma tyle potrzeb że noooo...
tylko zapominacie panowie że kobieta też może byc niezależna finansowo
czemu wszyscy faceci myslą że kobiety lecą na forse.
Witaj Melsa,ja tego nie rozumiem,dlaczego wszystkie kobiety wrzucają do jednego worka z opinią że dla nas liczy się kasa,to jest nie fer,chyba że sami nie mają czym zaimponowac tylko kasą.
Ja nie myślę że wszystkie kobiety lecą na forsę... Tylko miałem nie mile doświadczenia z kobietami... Ale nie rozumiem jedenego dlaczego to facet musi za wszystko płacić ? Nawet kiedy ma trudna sytuację a i tak go kobieta przypiera do muru
nie chodzi tu o mnie bo ja już się nauczyłem kobietom odmawiać
Nie, to ja jestem cudem natury.
nie bo mój elfik na policzku to cud natury.
To nie elfik tylko ważka. Właśnie dziabnęła Cię w oko. Żaden z niej cud natury...
kiepsko widzisz a oczko całe,nienaruszone,
może tak może nie,zawsze moge sama tam zajrzec,
Moim zdaniem, z tym okiem było tak. Usiadła ważka. Elfik zrobił zdjęcie ważki. Ważka dziabnęła w oko. Potem Senny przywalił ważce z płetwy ogonowej. Ale ważka zdążyła zwiać. I elfik też...
Rezultat: pogryzione i podbite oko. Ale na to nie ma niestety dowodu w postaci zdjęcia. Jest tylko moje zeznanie
leciał do nibylandi
,a na policzku zrobił sobie odpoczynek i został.
A ja się trzymam swojej wersji powyżej. Jak pijany płotu.
senny
kiepskie te zeznania,potrzeba by jeszcze jednego swiadka.
dobrowolna wola.
Nie trzeba dodatkowych świadków. Jestem stuprocentowo wiarygodnym źródłem informacji. Nigdy nie słyszałem o morsie, który by kłamał...
ale prawdy też nie mówi.
No coś w tym jest. Złapałaś mnie. To jak to było z tym elfem? Nibylandia? A co z ważką?
to już bajka ,a jesli masz fantazje to cd. ,sam dopowiesz
E tam, bajki są nudne, zawsze kończą się \"i żyli długo i szczęśliwie\". W życiu rzadko tak jest...
a co
wolisz żeby było jak w horrorze,