z naszej ekipy zostały same niedobitki więc zaglądam rzadko.
a teraz właśnie jestem w pracy
Kill Bill
31.01.2012 r. 10:21:21
dobra dobra już se idę
kaja
01.02.2012 r. 18:50:10
Neron tak czytam twoje tematy i mam pytanie czy mi się wydaje czy kiedyś było tu inaczej?
kaja
01.02.2012 r. 21:24:56
Może by to jakoś zmienić.Dużo ludzi siedzi i czyta bo boją się wtrącić żeby nie zostać ośmieszonym np przez niektórych.albo obrzucony wyzwiskami.
kaja
01.02.2012 r. 21:29:44
tak myślałam że się nie da całość tworzą ludzie.
Gepard
04.02.2012 r. 17:20:59
dopisuje sie kropeczko tez tesknie.. ....chce jeszcze cie poczytac ..
Gepard
04.02.2012 r. 19:29:01
nie pilem gadalem przez fona pogodzilem sie z najlpsza osoba ktora kuzw w zyciu spotkalem dzieki neron miles swuj udzial.troche przemyslalem sprawe.balem sie ze nie odbierze..ale zaryzykowalem..i jest oki..przynajmniej zyskalem czas musimy ja i ona odpoczatku poukladac wszystko.. pomalu..dobra spadam na dul ..teraz moge ..
TAK..JAK BYS ZAJRZAŁA...
">
zajrzałam
qpe lat Neroniasty
z naszej ekipy zostały same niedobitki więc zaglądam rzadko.
a teraz właśnie jestem w pracy
dobra dobra już se idę
Neron tak czytam twoje tematy i mam pytanie czy mi się wydaje czy kiedyś było tu inaczej?
Może by to jakoś zmienić.Dużo ludzi siedzi i czyta bo boją się wtrącić żeby nie zostać ośmieszonym np przez niektórych.albo obrzucony wyzwiskami.
tak myślałam że się nie da
całość tworzą ludzie.
dopisuje sie kropeczko tez tesknie..
....chce jeszcze cie poczytac ..
nie pilem gadalem przez fona pogodzilem sie z najlpsza osoba ktora kuzw w zyciu spotkalem dzieki neron miles swuj udzial.troche przemyslalem sprawe.balem sie ze nie odbierze..ale zaryzykowalem..i jest oki..przynajmniej zyskalem czas musimy ja i ona odpoczatku poukladac wszystko.. pomalu..dobra spadam na dul ..teraz moge
..