Gosia Serwis Komputerowy "System Com" słucham? powiec dokładnie co potszebojesz to ci pomogę Pozdrawiam Andrzej
Konto usunięte
03.01.2010 r. 19:53:58
Andrzej...
Gosia napisała parametry na pierwszej stronie...
Ale to by dobre było do słuchania muzyki tylko...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 19:54:43
Widzę że parametry uległy zmianie
Konto usunięte
03.01.2010 r. 19:55:32
Gosiu jest taki portal skąpiec , tam masz najniższe ceny na kompy i sklepy które proponują najniższe ceny , nawet online możesz kupić z dostawą do domu za pobraniem , wejdź tam i zobacz sama . :buziak:
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:00:49
Dysk twardy co najmniej 300 GB . O tym Gosiu zapomniałaś w swojej specyfikacji sprzętowej .
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:05:38
Gosiu ja tak kupiłem swojego Asusa , z boku ma klawiaturę numeryczną , dałem za niego 2200 , w hipermarkecie taki sam 2650 , matryca 15,6 cala
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:07:03
Nie ma takiej klawiaturki w komplecie z laptopem nigdy i nigdy nie było z tymi cyferkami Ale złotko możesz sobie dokupić taką klawiaturkę ktura kosztuję 30 zł i podłanczasz ją pod usb i masz to jest mały pikuś a co do twojego wymagania ? Panasonik Odpada zbyt często matryce naprawiam w panasonic psują sie jak otwierasz i zamykasz laptopa i uszkadza sie najważniejsza część i koszta jej naprawy wynoszą 800 zł hilet pakard czyli "Hp" odpada ta firma jest przeznaczona do produkcji drukarek ale kilka modeli wydali laptopów z kturych sami nie są zadowoleni "Sony" Płacisz za firme i za jakość ale cieszko cześci dostać a jak dostaniesz to na zamuwienie i drogie są odpada Tani niezawodny i gwarancje dostajesz na 2-lata i moi klienci są zadowoleni jest To "acer" prosto zbudowany tanie koszta naprawy wiele ludzi z nich kożysta a przyszłościowo możesz zepsuty tanio za grosze sobie kupić i masz części zamienne nie ma acer takiego modelu jaki chcesz ale na dzień dzisiejszy mają super laptopa i jest w promocji za 3100 zło 6-Gb procesor
4-Gb Pamięć Ram
1-Gb Karta graficzna
600 Gb twardy dysk ale dysk to ma małe znaczenie bo wiekszość ludzi zgrywa na płyty albo uzywa pen -drajwa żeby systemu nie obciążać
Polecam Windows 7 jest super i bardzo ułatwi ci prace!!!
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:09:51
Mam jeszcze lapka z francuska klawiaturą , ale to już staroć bo ma 5 lat .
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:13:30
wszystko sie psuje albo patszysz na cenę albo na jakość powiec mi to ci dam link do laptopa dobrego ale zależy od ciebie
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:15:58
Prorok...
z dyskami to zależy co chce na nim 3mać...
Ja mam 2 tera a tylko 200-250 giga urzywam...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:16:36
ja ci napisałem żeby cie na koszta nie naciągać zaraz dam ci link do laptopa
Ondrasz...
A jak o Hp. chodzi to kiedyś dobrego wypuścili...
O Hp 530 mówię bo cała seria HP Pawilion to rzeczywiście porażka...
Droższe od innych o podobnych parametrach a szybko Matryce padają...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:26:02
jeżeli chciała byś żeby bateria długo ci wyt3ymywała to musisz litowo Jonowa jest do wielokrotnego ładowania i sie nie psoje tak szybko
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:28:14
Gabryś masz racje ale Hp to mają wogule spszęt do **cenzura** i taka jest racja nawet drukarki mają do **cenzura** bo kupują je tylko firmy żeby faktury drukować a jak zdiecie wydrukojesz to sam siebie nie poznasz
holinex6
03.01.2010 r. 20:31:34
Witam
polecałbym bardziej firmę ASUS przy wyborze ponieważ posiadam już 3 tej firmy i jeszcze nie miałem problemów z nimi.
Polecam np. coś takiego:
http://x-kom.pl/index.php?show_prod=48896
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:32:45
No drukarki też bym od nich nie kupił...
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne z canona i jest znacznie lepszy...
A HP to bazuje na cenach i ludziach co myślą że jak coś drogie to musi być dobre...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:39:09
Msi? Czyli Aps Aktywne Połączenie Fazy to malo ludzi ma tych laptopów a jak ci sie zepsójeto w polsce nie naprawiają tego wysyłają do producenta ale ogulnie to maja dobry spszęt
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:41:21
gasia wybieraj co ci sie podoba jak ma ci spaść to spadnie i sie pospsoje a każdy spszęt sie psoje i każdy ma swoj termin i date wazności działania wiedz sie nie wysilaj bo i tak bedziesz załowała ja ci to muwie
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:47:16
Najlepiej to zwróć uwagę co siada i jakie są koszta naprawy...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:53:26
jak nie chcesz zeby ci siadało to nie da się taka mała pocieszka!!! a jak wejdziesz na mkontakt to napewno ci sie zepsoje
Konto usunięte
03.01.2010 r. 20:59:20
tak poważnie to nie wiem co mam ci powiedzieć bo to jest spszęt delikatny i on sie psoje Noteboki są przeznaczone do celów biznesowych nie do zabawy i każdy sie psoje i taka jest racja że zawsze bedziesz miała z nim problemy
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:06:04
To tak..
1. matryca: 15"
2.rozdzielczosc matrycy: 1280* 1024 pik
1400*1050 pik
1680* 1050 pik
do inż zastosowań
3.Procesor: Dobry Procesor np. Inter Core 2 Duo
4.System Operacyjny: XP lub 7 Windows
5.Twardy dysk:
szybkosc dysku- min 5400
cache- min 4Mb
6.Pamiec RAM: min 512 MB
Wiec tak pamiec ram w lapciaku np polecał bym laptopy hp pamiec ram musi byc dóżo około przynajmniej 3 giga
proc wystarczy intela jakas 2 lub 3 rdzenióweczke np 2 X 4200 lub cos podobnego
system najlepiej win 7 32bit
karte grafiki dobra 512mb
matryca 15 lub 17 to zależy od twoich wymagan. oczywiscie polecam system antywirusowy ESET nod 32 noi dysk twardy minimum 400 giga
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:07:30
aha i nie wybieraj srebrnego tylko czarny :0 ostatnio lenowo wprowadziło fajne lapciaki
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:23:11
czemu sie posiurasz ??/ z tego że srebrne sie wycieraja ???
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:24:11
mam hp prawie rok używam go do sciagaania sim -locków i jest tak wytarty jak staara szmata do podłogi
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:32:34
Mirek...
Zamów sobie przeźroczystego
Konto usunięte
03.01.2010 r. 21:35:50
Gabrys wole sstacionarke bo mam podpieta pod 50 " plazme :0 i wydajna jest x3 od tego lapciaka wiecc laptop mam tylko jak jade na giełde elektroniczna do krakowa sciagak sim-locki i robic serwis.
To miało być byś śnił jak se ruchasz
Gosia Serwis Komputerowy "System Com" słucham? powiec dokładnie co potszebojesz to ci pomogę
Pozdrawiam Andrzej
Andrzej...
Gosia napisała parametry na pierwszej stronie...
Ale to by dobre było do słuchania muzyki tylko...
Widzę że parametry uległy zmianie
Gosiu jest taki portal skąpiec , tam masz najniższe ceny na kompy i sklepy które proponują najniższe ceny , nawet online możesz kupić z dostawą do domu za pobraniem , wejdź tam i zobacz sama .
:buziak:
Dysk twardy co najmniej 300 GB . O tym Gosiu zapomniałaś w swojej specyfikacji sprzętowej .
Gosiu ja tak kupiłem swojego Asusa , z boku ma klawiaturę numeryczną , dałem za niego 2200 , w hipermarkecie taki sam 2650 , matryca 15,6 cala
Nie ma takiej klawiaturki w komplecie z laptopem nigdy i nigdy nie było z tymi cyferkami
Ale złotko możesz sobie dokupić taką klawiaturkę ktura kosztuję 30 zł i podłanczasz ją pod usb i masz to jest mały pikuś
a co do twojego wymagania ? Panasonik Odpada zbyt często matryce naprawiam w panasonic
psują sie jak otwierasz i zamykasz laptopa i uszkadza sie najważniejsza część i koszta jej naprawy wynoszą 800 zł hilet pakard czyli "Hp" odpada ta firma jest przeznaczona do produkcji drukarek ale kilka modeli wydali laptopów z kturych sami nie są zadowoleni
"Sony" Płacisz za firme i za jakość ale cieszko cześci dostać a jak dostaniesz to na zamuwienie i drogie są odpada
Tani niezawodny i gwarancje dostajesz na 2-lata i moi klienci są zadowoleni jest To "acer"
prosto zbudowany tanie koszta naprawy wiele ludzi z nich kożysta a przyszłościowo możesz zepsuty tanio za grosze sobie kupić i masz części zamienne
nie ma acer takiego modelu jaki chcesz ale na dzień dzisiejszy mają super laptopa i jest w promocji za 3100 zło 6-Gb procesor
jest super i bardzo ułatwi ci prace!!!
4-Gb Pamięć Ram
1-Gb Karta graficzna
600 Gb twardy dysk ale dysk to ma małe znaczenie bo wiekszość ludzi zgrywa na płyty albo uzywa pen -drajwa żeby systemu nie obciążać
Polecam Windows 7
Mam jeszcze lapka z francuska klawiaturą , ale to już staroć bo ma 5 lat .
wszystko sie psuje albo patszysz na cenę albo na jakość powiec mi to ci dam link do laptopa dobrego ale zależy od ciebie
Prorok...
z dyskami to zależy co chce na nim 3mać...
Ja mam 2 tera a tylko 200-250 giga urzywam...
ja ci napisałem żeby cie na koszta nie naciągać zaraz dam ci link do laptopa
Proszę http://www.komputronik.pl/index.php/product/81643/Notebooki_i_netbooki/Notebooki/Samsung_R720_NP_R720_AS01PL_.html
Ondrasz...
A jak o Hp. chodzi to kiedyś dobrego wypuścili...
O Hp 530 mówię bo cała seria HP Pawilion to rzeczywiście porażka...
Droższe od innych o podobnych parametrach a szybko Matryce padają...
jeżeli chciała byś żeby bateria długo ci wyt3ymywała to musisz litowo Jonowa jest do wielokrotnego ładowania i sie nie psoje tak szybko
Gabryś masz racje ale Hp to mają wogule spszęt do **cenzura** i taka jest racja nawet drukarki mają do **cenzura** bo kupują je tylko firmy żeby faktury drukować a jak zdiecie wydrukojesz to sam siebie nie poznasz
Witam
polecałbym bardziej firmę ASUS przy wyborze ponieważ posiadam już 3 tej firmy i jeszcze nie miałem problemów z nimi.
Polecam np. coś takiego:
http://x-kom.pl/index.php?show_prod=48896
No drukarki też bym od nich nie kupił...
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne z canona i jest znacznie lepszy...
A HP to bazuje na cenach i ludziach co myślą że jak coś drogie to musi być dobre...
Msi? Czyli Aps Aktywne Połączenie Fazy to malo ludzi ma tych laptopów a jak ci sie zepsójeto w polsce nie naprawiają tego wysyłają do producenta ale ogulnie to maja dobry spszęt
gasia wybieraj co ci sie podoba jak ma ci spaść to spadnie i sie pospsoje a każdy spszęt sie psoje i każdy ma swoj termin i date wazności działania wiedz sie nie wysilaj bo i tak bedziesz załowała ja ci to muwie
Najlepiej to zwróć uwagę co siada i jakie są koszta naprawy...
jak nie chcesz zeby ci siadało
to nie da się
taka mała pocieszka!!! a jak wejdziesz na mkontakt to napewno ci sie zepsoje
tak poważnie to nie wiem co mam ci powiedzieć
bo to jest spszęt delikatny i on sie psoje
Noteboki są przeznaczone do celów biznesowych nie do zabawy i każdy sie psoje i taka jest racja że zawsze bedziesz miała z nim problemy
To tak..
np 2 X 4200 lub cos podobnego
1. matryca: 15"
2.rozdzielczosc matrycy: 1280* 1024 pik
1400*1050 pik
1680* 1050 pik
do inż zastosowań
3.Procesor: Dobry Procesor np. Inter Core 2 Duo
4.System Operacyjny: XP lub 7 Windows
5.Twardy dysk:
szybkosc dysku- min 5400
cache- min 4Mb
6.Pamiec RAM: min 512 MB
Wiec tak pamiec ram w lapciaku np polecał bym laptopy hp pamiec ram musi byc dóżo około przynajmniej 3 giga
proc wystarczy intela jakas 2 lub 3 rdzenióweczke
system najlepiej win 7 32bit
karte grafiki dobra 512mb
matryca 15 lub 17 to zależy od twoich wymagan. oczywiscie polecam system antywirusowy ESET nod 32 noi dysk twardy minimum 400 giga
aha i nie wybieraj srebrnego
tylko czarny :0 ostatnio lenowo wprowadziło fajne lapciaki
czemu sie posiurasz ??/ z tego że srebrne sie wycieraja ???
mam hp prawie rok używam go do sciagaania sim -locków i jest tak wytarty jak staara szmata do podłogi
Mirek...
Zamów sobie przeźroczystego
Gabrys wole sstacionarke
bo mam podpieta pod 50 " plazme :0 i wydajna jest x3 od tego lapciaka wiecc laptop mam tylko jak jade na giełde elektroniczna do krakowa sciagak sim-locki i robic serwis.