Nie kupuj też acera bo to jest psuję się często... Naprawdę polecam Asusa Della i ewentualnie Toshibę
Marcelek
02.01.2010 r. 21:51:46
A ja mam Asusa N61Vseries i jest jest w wysokiej klasie
Marcelek
02.01.2010 r. 21:58:56
hmm ma Gosiu
Hmm pół roku temu dawałem za niego 3400zł z promocji 3800zł
hmm teraz myślę że jest tańszy.
Ma mały dysk 500gb
4gb ramu, kartę graficzną z swoim ramem 1gb itd..
Marcelek
02.01.2010 r. 22:09:51
Nie ma za co w razie co zapraszam na priv
Konto usunięte
02.01.2010 r. 22:29:37
No a czemu nie mozesz przyjechac i tego zalatwic ..male wakacje znajomych zobaczysz
Marcelek
02.01.2010 r. 22:41:44
Hmm też nie lubię latać
Konto usunięte
02.01.2010 r. 22:43:52
aj tam dobro buteleczke walnij przed lotem i polecisz ...autobusy ,,wany prywatne przeciesz jezdza dla chcocego nic trudnego
Konto usunięte
02.01.2010 r. 22:51:13
moze sie da ja nie wiem ..niech ktos zadzwoni czy pujdzie z twoich znajomych ..wtedy wszystko dokladnie bedziesz wiedziec...a tak to nie ma co jeszcze plakac..
Konto usunięte
02.01.2010 r. 22:54:32
ja to uwielbiam jezdzic szczegulnie jak mam kierowce ..pomysl basy ..predkosc..piwko..kiedy chcesz to sie zatrzymasz.i wszystko w dupie masz
Konto usunięte
02.01.2010 r. 23:07:01
no z tym to tu najwiekszy problem ..ale jak jezdzimy do polski to trzezwy zanic nie placi i zawsze jakis jelen sie znajdzie..i nie wazne czy on bedzie jechal mi tam 2 dni ..aby dojechal..umnie wakacje sie zaczynaja jak wyjezdzam z domu...ale widze ze ty nie lubisz nigdzie wyjezdzac ..tylko zalatwiac wszystko z domu..co juz tak zle ci tu bylo
Konto usunięte
02.01.2010 r. 23:31:38
a to ja dobrze wiem ..ze tu sie ludzie marnuja..kilku kumpli juz wyslalem do polski za pijanistwo ..chcialem im pomoc sciogajac ich a tylko zaszkodzilem temu telefonu nie nosze...koniec ...pilnuje swojej **cenzura** ..dla mnie juz chyba zapozno wacac na stale juz bym chyba w polsce se nie poradzil..
Konto usunięte
02.01.2010 r. 23:53:35
wlasnie teraz 1o lat i wtym problem za dlugo ..teraz tylko problem chce wrocic do polski a sie boje .i dalej ciogne te monotonosc zycia tutaj..ale chyba w czerwcu sprobuje .. nie mam nic do stracenia zawsze moge wrocic tutaj ..ale ja juz tak sie przymierzam od 8 lat..i zawsze tu jestem do **cenzura** to wszystko
Konto usunięte
03.01.2010 r. 00:19:25
wlasnie ale... zawsze jest jakies ale..mysle ze bede musial kiedys wocic czy tego chce czy nie ..moja Matka tez ma swoje lata..i kiedys bede musial ja zabrac do polski tylko czy szybciej nie zabiora mnie .bo juz mi zaczyna odwalac..i ja otym dobrze wiem...teraz braciak chcial mnie na bialorus zabrac do siebie ..ale ja nawet ruszyc sie nie moge...
Konto usunięte
03.01.2010 r. 00:38:00
zobacze jak spawy sie poukladaja do czerwca ..ja zawsze planuje a **cenzura** z tego wychodzi..wiedz juz nic nie planuje ..co ma byc to bedzie ..moze bede za miesioc nie wiem ale kiedys musze byc pewien czego chce narazie gdybam ..
Nie kupuj też acera bo to jest psuję się często... Naprawdę polecam Asusa Della i ewentualnie Toshibę
A ja mam Asusa N61Vseries i jest jest w wysokiej klasie
hmm ma Gosiu
Hmm pół roku temu dawałem za niego 3400zł z promocji 3800zł
hmm teraz myślę że jest tańszy.
Ma mały dysk 500gb
4gb ramu, kartę graficzną z swoim ramem 1gb itd..
Nie ma za co w razie co zapraszam na priv
No a czemu nie mozesz przyjechac i tego zalatwic ..male wakacje znajomych zobaczysz
Hmm też nie lubię latać
aj tam dobro buteleczke walnij przed lotem i polecisz ...autobusy ,,wany prywatne przeciesz jezdza dla chcocego nic trudnego
moze sie da ja nie wiem ..niech ktos zadzwoni czy pujdzie z twoich znajomych ..wtedy wszystko dokladnie bedziesz wiedziec...a tak to nie ma co jeszcze plakac..
ja to uwielbiam jezdzic szczegulnie jak mam kierowce ..pomysl basy ..predkosc..piwko..kiedy chcesz to sie zatrzymasz.i wszystko w dupie masz
no z tym to tu najwiekszy problem ..ale jak jezdzimy do polski to trzezwy zanic nie placi i zawsze jakis jelen sie znajdzie..i nie wazne czy on bedzie jechal mi tam 2 dni ..aby dojechal..umnie wakacje sie zaczynaja jak wyjezdzam z domu...ale widze ze ty nie lubisz nigdzie wyjezdzac ..tylko zalatwiac wszystko z domu..co juz tak zle ci tu bylo
a to ja dobrze wiem ..ze tu sie ludzie marnuja..kilku kumpli juz wyslalem do polski za pijanistwo ..chcialem im pomoc sciogajac ich a tylko zaszkodzilem temu telefonu nie nosze...koniec ...pilnuje swojej **cenzura** ..dla mnie juz chyba zapozno wacac na stale juz bym chyba w polsce se nie poradzil..
wlasnie teraz 1o lat i wtym problem za dlugo ..teraz tylko problem chce wrocic do polski a sie boje .i dalej ciogne te monotonosc zycia tutaj..ale chyba w czerwcu sprobuje .. nie mam nic do stracenia zawsze moge wrocic tutaj ..ale ja juz tak sie przymierzam od 8 lat..i zawsze tu jestem do **cenzura** to wszystko
wlasnie ale... zawsze jest jakies ale..mysle ze bede musial kiedys wocic czy tego chce czy nie ..moja Matka tez ma swoje lata..i kiedys bede musial ja zabrac do polski tylko czy szybciej nie zabiora mnie .bo juz mi zaczyna odwalac..i ja otym dobrze wiem...teraz braciak chcial mnie na bialorus zabrac do siebie ..ale ja nawet ruszyc sie nie moge...
zobacze jak spawy sie poukladaja do czerwca ..ja zawsze planuje a **cenzura** z tego wychodzi..wiedz juz nic nie planuje ..co ma byc to bedzie ..moze bede za miesioc nie wiem ale kiedys musze byc pewien czego chce narazie gdybam ..
wlasnie latwo powiedziec..ale... kiedys bede musial .no pa...
a o tym to ja dobrze wiem...jedynie to jest pewne ..dobranoc
Gosiu tylko laptop Asus , reszta to szajs , pisze Ci to znawca kompów od 20 lat .
20 lat tamu??
to chyna commodore bylo
albo inne spectrum
Tak roluś znam je od podszewki , a pamiętasz taki komp Atari
atari a potem amiga byly
i pierwsze I B My
Tu w domu mam 3 laptopy i 2 stacjonarne , swojego czasu składałem kompy i nimi handlowałem .
ja to pamietam bo kumpel przechodzil przez wszystkie jakie wtedy wychodzily i jebalo sie w riwer ride,prince of percja,lemingi i inne dziadostwo
Widzę że pamiętasz te zabawki , a pamiętasz taką grę rive rajd to był szał w tamtych czasach .
a modemy pamiętasz z tamtych czasów , prędkość 33 bity/ s . To był internet , małą grę ściągało się tydzień
no pewnie,jebalo sie az blaszki w dżojstikach siadaly .trzeba bylo wymieniac i ze starych płaskich baterii wycinac
i zawsze autofajer sie wciskalo i niszczylo wroga hehe
spadam--narazka
O qrwa ile tych joyów połamałem , co tydzień nowy kupowałem .
Dobranoc rollek
nie dymaj mnie jak spie
narazka