kto ma pięrszenstwo w podrywaniu facet czy kobieta?
Malwina
20.01.2012 r. 17:45:45
Aniu, chyba ta osoba, której bardziej zależy
Malwina
20.01.2012 r. 18:00:41
no, popatrz, do czego to doszło faceci zniewieścieli i już tylko na leniucha lubią
Malwina
20.01.2012 r. 18:05:35
Tibi, jeśli chodzi o kasę, to akurat to, nie jest najważniejsze u faceta
Ares
21.01.2012 r. 11:43:20
OK to ja odpowiem w temacie ale..... (tak dziekuje, werble)
Ok pierwszy post ;p
Wg mnie jak podrywa facet to świadczy to o jego pewności siebie, ale jest to już nieco staromodne. Zresztą jest już mało pewnych siebie facetów którzy open bez problemu mogli by podrywać cały wieczór różne dziewczyny. Ja nie widzę przeszkody aby to od kobiety wyszła inicjatywa. Jeśli facet wpadł Ci w oko możesz mu subtelnie(pytanie czy sie domyśli) albo znacząco zakomunikować że jesteś nim zainteresowana, i albo poczekać i zobaczyć czy sam przejmie inicjatywę czy może ty będziesz musiała to zrobić.
P.S. Jeśli bawisz sie w lokalu i np podoba Ci się On to jaką masz szansę że właśnie ciebie zauważy?
Niestety trzeba to wyczuć i to jest czasami jak zabawa kotka i myszkę, ale czasami t Ty musisz być tą drapieżną Kocicą
Ot to taki mam zdanie na ten temat
MALWA
21.01.2012 r. 20:21:03
PODRYW ...hm ja przyznam się szczerze że nie jestem osobą która podrywa pierwsza , czekam na znak od faceta czy mu się podobamczy coś i dopiero potem wychodzę z rozmową ... STAROMODNA????
Ares
23.01.2012 r. 19:17:22
Patrząc na przepisy, to pierwszeństwo ma ten co ma AC ;p
hugo_bosy
26.01.2012 r. 09:57:52
No chyba nie ma znaczenia, ktoś musi zacząć... A może kto nie podrywa może nie zostać poderwany
Kuba
26.01.2012 r. 11:53:05
cześć Długa
ewan0545
26.01.2012 r. 22:17:11
nie ważne kto kogo najważniejszy jest efekt podrywania.
kto ma pięrszenstwo w podrywaniu facet czy kobieta?
Aniu, chyba ta osoba, której bardziej zależy
no, popatrz, do czego to doszło
faceci zniewieścieli i już tylko na leniucha lubią
Tibi, jeśli chodzi o kasę, to akurat to, nie jest najważniejsze u faceta
OK to ja odpowiem w temacie
ale..... (tak dziekuje, werble)
Ok pierwszy post ;p
Wg mnie jak podrywa facet to świadczy to o jego pewności siebie, ale jest to już nieco staromodne. Zresztą jest już mało pewnych siebie facetów którzy open bez problemu mogli by podrywać cały wieczór różne dziewczyny. Ja nie widzę przeszkody aby to od kobiety wyszła inicjatywa. Jeśli facet wpadł Ci w oko możesz mu subtelnie(pytanie czy sie domyśli) albo znacząco zakomunikować że jesteś nim zainteresowana, i albo poczekać i zobaczyć czy sam przejmie inicjatywę czy może ty będziesz musiała to zrobić.
P.S. Jeśli bawisz sie w lokalu i np podoba Ci się On to jaką masz szansę że właśnie ciebie zauważy?
Niestety trzeba to wyczuć i to jest czasami jak zabawa kotka i myszkę, ale czasami t Ty musisz być tą drapieżną Kocicą
Ot to taki mam zdanie na ten temat
PODRYW ...hm ja przyznam się szczerze że nie jestem osobą która podrywa pierwsza , czekam na znak od faceta czy mu się podobamczy coś i dopiero potem wychodzę z rozmową ... STAROMODNA????
Patrząc na przepisy, to pierwszeństwo ma ten co ma AC ;p
No chyba nie ma znaczenia, ktoś musi zacząć... A może kto nie podrywa może nie zostać poderwany
cześć Długa
nie ważne kto kogo najważniejszy jest efekt podrywania.