a milosc nie normalna mowi a ja wasze smutki mam w du.pie wiec ty nie dojrzala lec po wodke//a ty dojrzala polewaj..przynajmniej nie porozlewasz
gepard
16.01.2012 r. 22:39:20
no siemka ..zuzia sie chyba zakochala wreszcie
gepard
16.01.2012 r. 22:45:30
kurde ..a ty widzialas albo slyszalas zeby zuzia .o milosci spiewala a jaka wstydliwa ..Zuzia ale pamietaj zasade forum ,,kochac se mozesz kogo chcesz twuj wybor ale pierwsza twoja noc nalezy do najstarszego najmadrzejszego tutaj bywalca
AGATA
16.01.2012 r. 22:52:09
to chyba do TIBIEGO bo on ma 101 lat
gepard
16.01.2012 r. 22:53:05
a na kogo .. ja nie chce ale musze.. a ty juz znalazlas tego swego ..bo wiesz ja teraz nie mam az tyle roboty...jakos kurde w tym miesiacu slabo z ta miloscia
AGATA
16.01.2012 r. 22:56:38
Gepard ja nie wiem którego mam wybrac, taka niezdecydowana jestem
AGATA
16.01.2012 r. 23:02:12
Smerfetka ja tylko wiem, ze najstarszy
a który tu najmądrzejszy??? nie wiem
gepard
16.01.2012 r. 23:03:57
to moze ..glosowanie zrobimy .. kobiewty nigdy nie sa zdecydowane kuzwa ..jak mozna byc naprzyklad w sklepie ponad godzine i jedna rzecz kupic..i to kuzwa jeszcze a moze tamte trza bylo kupic
gepard
16.01.2012 r. 23:10:31
zapomonij..kuzde ..umnie jest tak zawioze ..wysadze i masz fona dzwon jak skaczysz zakupy kuwa a jak przyjade ..i 5 minut czekam pod sklepem nie bedzie sama wrocisz..juz kuzwa troche nauczylem ..tak ..nieukow
Niedojrzała miłość mówi:
\"Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję\".
Dojrzała miłość mówi:
\"Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham\".
Erich Fromm
a milosc nie normalna mowi a ja wasze smutki mam w du.pie wiec ty nie dojrzala lec po wodke//a ty dojrzala polewaj..przynajmniej nie porozlewasz
no siemka ..zuzia sie chyba zakochala
wreszcie
kurde ..a ty widzialas albo slyszalas zeby zuzia .o milosci spiewala
a jaka wstydliwa ..Zuzia ale pamietaj zasade forum
,,kochac se mozesz kogo chcesz twuj wybor ale pierwsza twoja noc nalezy do najstarszego najmadrzejszego tutaj bywalca
to chyba do TIBIEGO bo on ma 101 lat
a na kogo ..
ja nie chce ale musze..
a ty juz znalazlas tego swego ..bo wiesz ja teraz nie mam az tyle roboty...jakos kurde w tym miesiacu slabo z ta miloscia
Gepard ja nie wiem którego mam wybrac, taka niezdecydowana jestem
Smerfetka ja tylko wiem, ze najstarszy
a który tu najmądrzejszy??? nie wiem
to moze ..glosowanie zrobimy ..
kobiewty nigdy nie sa zdecydowane kuzwa ..jak mozna byc naprzyklad w sklepie ponad godzine i jedna rzecz kupic..i to kuzwa jeszcze a moze tamte trza bylo kupic
zapomonij..kuzde ..umnie jest tak zawioze ..wysadze i masz fona dzwon jak skaczysz zakupy kuwa a jak przyjade ..i 5 minut czekam pod sklepem nie bedzie sama wrocisz..juz kuzwa troche nauczylem ..tak ..nieukow
dobranoc wszystkim