ania zapomniałaś dodać zbuduje dom i posadzi drzewo
AGATA
13.01.2012 r. 19:50:46
Aniu ale mnie rozbawiłas
dlaczego w krzaczkach???
oj ale z Ciebie wróżka czarodziejka
gośka
13.01.2012 r. 19:53:10
oj tam oj tam
AGATA
13.01.2012 r. 19:53:23
Marzyciel juz chyba poszedł krzaczków szukac
gośka
13.01.2012 r. 19:55:40
próbowałaś
gośka
13.01.2012 r. 19:57:35
to ciekawe bo krzaczki są wszędzie
gośka
13.01.2012 r. 19:58:39
a gdzie ten mróz
gośka
13.01.2012 r. 20:04:00
tobie raczej się wydłuża
Maria
31.01.2012 r. 06:12:43
życie jest pustynią , na której szuka się oazy . Na tej chyba chorej planecie ; w tej dzisiejszej dżungli są tacy - dla których oznacza to wyłącznie , lub wystarcza - że żyją chwilą , Kochają ... bez uczuć ,i nie potrafią przywiązać się do nikogo . bo i są też uczucia kłamane . Zgroza . Inni - w tej pustyni , szukają Oazy takiej , w której nie będzie pustki , goryczy , żalu . . , lecz w której znajdą wreszcie spokój , piękne spełnienie , i to że można być kogoś pewnym , i pewnym Prawdziwej i nieudawanej Przyjażni-Miłości . Ja , jeszcze takiego Anioła na ziemi nie odnalazłam , i nie mam . // i może dlatego wiem że \" W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość, która męczy, dusi i zabija... bez niej jest wielka pustka. \"
Taka prawda.
Robert naprawde samowystarczalny jestes???
ania zapomniałaś dodać zbuduje dom i posadzi drzewo
Aniu ale mnie rozbawiłas
dlaczego w krzaczkach???
oj ale z Ciebie wróżka czarodziejka
oj tam oj tam
Marzyciel juz chyba poszedł krzaczków szukac
próbowałaś
to ciekawe bo krzaczki są wszędzie
a gdzie ten mróz
tobie raczej się wydłuża
życie jest pustynią , na której szuka się oazy . Na tej chyba chorej planecie ; w tej dzisiejszej dżungli są tacy - dla których oznacza to wyłącznie , lub wystarcza - że żyją chwilą , Kochają ... bez uczuć ,i nie potrafią przywiązać się do nikogo . bo i są też uczucia kłamane . Zgroza . Inni - w tej pustyni , szukają Oazy takiej , w której nie będzie pustki , goryczy , żalu . . , lecz w której znajdą wreszcie spokój , piękne spełnienie , i to że można być kogoś pewnym , i pewnym Prawdziwej i nieudawanej Przyjażni-Miłości . Ja , jeszcze takiego Anioła na ziemi nie odnalazłam , i nie mam . // i może dlatego wiem że \" W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość, która męczy, dusi i zabija... bez niej jest wielka pustka. \"