forum

Rozrywka i uczucia

Zgadnij kotku ...

1. ewan0545 03.02.2012 r. 21:22:48

obleciałas już wszystko.   uśmiechnięty  

2. Gepard 03.02.2012 r. 21:42:50

a odemnie czytalas wiadomosc    

3. Gepard 03.02.2012 r. 21:49:36

a co ...mam posapac ci tam    

4. Gepard 03.02.2012 r. 21:57:51

a bylem na czacie to wziol mnie na priv ..i powiedzial.ze ludzie narzekaja na mnie ..     i skargi sa..ze mam z tym cos zrobic ..     to pytam sie kto ..za co..i po co..przeciesz ..ja .prawde szczera pisze jak kogosd nie lubie to nie lubie co mam to trzymac w sobie     ja nie lubie byc pelny..za duzo warze w tedy..    

5. Gepard 03.02.2012 r. 22:10:13

ja nie zaowazylem..     mama mi zawsze mowila jak bylem maly to taki niesmialy   uśmiechnięty   zawsze za roczke do mamusi..a fryzjera balem sie jak dentysty ..tak ryczalem     jak mi opowiada to kuzde ..    

6. ewan0545 03.02.2012 r. 22:11:12

ktos musi smerfie   uśmiechnięty   ,a gepcio zostaje bo mi obiecał.   uśmiechnięty  

7. Gepard 03.02.2012 r. 22:17:00

a wy myslicie ze ja was bym zostawil     no jak zebyscie poszly w tany     ktos musi tu was pilnowac ..a ja jako brat ksiedza misjonarza to sie do tego najlepiej nadaje     zemna nie zginiecie

8. Gepard 03.02.2012 r. 22:36:00

no mam pokazac fote jaki ze mnie jest dumny    

9. Gepard 03.02.2012 r. 22:41:42

nie na ukraunie od stycznia w odessie

10. Gepard 03.02.2012 r. 22:45:29

ale mial parafie w belchatowie go tam znaja..ale to dawno z 10 lat temu czekal na przeniesienie na bilorus do grodna..kuzwa pamietam jak on byl w seminarium jak pojechalem do stadnik..kuzwa po tygodniu mnie pogonili dali mi w dopczycach grupe zebym ich pilnowal i do kosciola na rekolekcje doprowadzil no doprowadzilem polowe ktora dala rady isc     ale i tak nas wyprowadzili za bardzo nas slychac bylo tak spiewalismy

11. Gepard 04.02.2012 r. 00:09:12

nie oceniaj nikogo bo cie zycie oceni mielismy swoja paczke w tym ksiedza..kupa kasy tak z ludzi ladne auto ku,rwa wiesz jak balowalismy .ku.rwy . co tylko chcielismy..bylo zajebisc.ie..kazdemu o pasowalo..tak myslalem w tedy ..az sie rozje.balismy z dziwek wracalismy po pjaku..no afera poszla na sokolke ksiedza naszego przeniesli..80km na jakas wioche nam nic nie zrobili jak ludzie umieja oceniac ja jestem bratem ksiedza ktorego uwielbiaja w sokolce dewotkinic nie zrobili.. mi ,,nic nawet kuplom..a na wioche dalej jezdzilismy ..jeden taxiarz tylko wiedzial .wozil nas..i jeszcze lepsze balety byly wiocha ..2 ksiezy ktorych zastraszylismy cicho siedziel na plebani normalnie byly orgie .ciagalismy dalej jakies lapucery..az..ktores nocy adrzej ten ksiadz wyciagnol jakals fote czrna biala pamietam to jak dzis wszyscy spali..nawaleni i powiedzial mi aDam to przeznia poszlem na ksiedza..kuzwa no co mialem mowic..a i powiedzial ze ma kogos teraz kogo kocha i zastanawia sie nad odejsciem ja .. ja jeszcze mu doradzalem zeby odszedl i odszedl ..ale bylem w szoku ta co kocha i ona jego kocha byla z sokolki..mego mlodzszego brata dziewczyna wszystkich nas zatkalo szybki cywilny wzieli i uciekli z sokolki wiem ze byl klawiszem w bialym..zrobil 3 dzieci i uciekl widzieli go jako menela gdzies na ulicy..a moj braciak ..3 miesiace z domu sie nie wynozal .wiec go zabralem na jedna wioche .zeby odzyl prowdzilem tam dyskoteki mialem tam swoje fanki parasolki jak na nie nazywalem..no i ch.uj mnie trafil jak braciak sie w jednej zakochal..i to jeszcze w najgorszej..znienawidzilem ja taka braterska milosc to nie odpowiednia kobieta dla ciebie..i wiecie co 7 lat po slubie ..sa szczesliwi ona zapierdziela stara sie kupili w lodynie duzy dom..teraz jeszcze ..powiekszaja ja tam nigdy nie bylem nie rozmawiam z nimi nie dziwie sie ile jej zla zrobilem ..ocenilem ja z gory choc na siebie nie patrzylem mialem kupe sprw o pobicia i rozboje na dyskotekach ..mialem kupe kupli jak myslalem ze za mna wszedzie pujda..teraz wiem ze mam wiecej szczescia jak rozumu..zawsze mi sie udawalo uciec z pod topora jak 2 lata temu zawislem podwoziem na barjerce kilka centymetrow juz bysmy plywali z 3 metrow pjani wszyscy..jeszcze do tej pory tej barjerki nie wyprostowali jezdze tamtedy czesto i zebym nie wyjechal pewnie juz bym nie przemyslal tego wszystkiego..mysle ze kazdy..dostaje od zycia to na co zaslozyl salejemy do pewnego wieku a potem dostajemy rachunek temu nic mnie nie cieszy..zawsze dostaje tylko klody pod nogi..od zycia i najgorsze jest to ze trzyma mnie ten z gory zebym zyl bo kuzwa specjalnie to robi..zebym sie pomeczyl..i odpokutowal ..temu goske zostawilem zeby trzymala sie zdala odemnie ..dzwonila ..wiem ze mnie kochala ..ale ja jeszcze jestem sroba ..ona jedyna byla normalna dziewczyna jaka spotkalem z tych wszystkich temu wiem ze nie jestem dla niej ..nie tknelem jej ..ona jest madra dziewczyna zaluje ze sie poddalem ale wiem ze jedno w zyciu zrobilem cos dobrze....bo reszta byla pomylka zeslana mi za kare cale moje zycie bylo chore ale nie zaluje ..mialem swoje szczesliwe choc chore chwile..ide spac dosc marodzenia..

12. Gepard 04.02.2012 r. 00:32:02

wiesz co **cenzura** ..przepadl bys ..wszedzie gdzie ja bylem jestes cwelem..uwierz mi..zesra.lbys sie nie raz w portki.grasz tu zorro z mk ..jestes smieciem .lizesz dup.y dla kobiet choc na ciebie sr.aja bo wiedza jaki jestes ..pamietasz jak cie gnoilem zapytaj sie co jedna osoba mi napisala ..ktora niby tak dobrze znasz cwelu..mowie ci szczeze ..nie graj modrego jak jestes durniem ..wiecej zobaczysz jak bedziesz madrym a grasz durnia ..tylko ze ty i tak tego nie zrozumiesz po co ja ci to mowie jezu ...

13. ewan0545 04.02.2012 r. 08:19:58

dzien doberek   uśmiechnięty   .mrozny -20,     ,hej wstawac jest sobota.pospicie jutro.   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

14. ewan0545 04.02.2012 r. 08:34:09

zaliczyłam już dwie,fakt teraz jest tylko -16,ociepliło się ha,ha,ide na zakupy pa...   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

15. Gepard 04.02.2012 r. 09:01:46

nie nazywaj mnie kolego..bo im nie jestem..moje slowa swiadcza o tym co mysle o tobieto ciesz sie **cenzura** ..ze tylko macham jezykiem bo zebys byl na zasiek mojej reki ..to nic bym ci nie mowil..bo szkoda ci tlumaczyc..debilom inaczej sie tlumaczy..mysle ze w 2 minuty bys zrozumial..o co mi chodzi..

16. Gepard 04.02.2012 r. 09:14:33

ja nie mam ..takie smiecie jak ty to jak bezpaniskie psy ktore ..sa mi obojetne..ja sie wkurzam tylko na tych na ktorych mi zalezy .jak cos mi zrobiaa co do ciebie.pisze to smiejac sie ..jak mozna byc tak tepy ..i..i taka falszywa cioto..

17. Gepard 04.02.2012 r. 09:24:48

o kurde normalnie ze smiechu padne sluchaj **cenzura** prawo dobrze znam ..i ci ci powiem brudasie jestes nikim..cwelem ..tepym ..smierdzielem ,,,,szmata..i gow.no mi zrobisz wiesz czemu bo masz fikcyjny profil..nic nie masz prawdziwego ..tak jak i w zyciu osobistym..jestes zerem i marzycielem..kogo ja obrazilem ciebie co powiesz ze jestes marzycielem **cenzura** jak ja moge obrazic kogos kogo nie ma brudzie..zrob profil ze swoim nazwiskiem imieniem fotka w tedy ..masz prawo mnie podac ale brud..a tak pocaluj mnie w dup.e tylko gebe domestosem przplikaj.

18. Gepard 04.02.2012 r. 09:28:01

i kto tu kuzwa jest tepy brudzie..na kazdym kroku cie ..mam i kopie w du.pe ..a ty walasz sie pod nogami zeby cie zaowazyli..

19. ewan0545 04.02.2012 r. 11:35:37

Witaj Smerfie jak tam mrozik.   uśmiechnięty     uśmiechnięty  

20. ewan0545 04.02.2012 r. 11:40:43

Witaj Marzycielu,u ciebie też tak przymroziło,w wielkopolsce dzis -18 .   uśmiechnięty  

21. Gepard 04.02.2012 r. 11:59:44

wiesz co smieciu powtarzam sie to ty pierwszy mnie zaczepiles..chciales pokazac jaki jestem cham i siersciuch zeby zwrocic na siebie uwage..myslales ze schowasz mnie do wora i wszyscy beda klaskac jakis ty madry ..teraz zresz to ..to co narobiles..i chcesz przekrecic ze to moja wina..ze mnie zrobic ..nie .nie zrobisz ciebie juz nie ma ..jestes odpadem ..zaczepiaj se ludzi ktozy sa mniej inteligetni od ciebie..ale chyba tacy nie istnieja..wiec zamknij du.pe ..i nie wal bzdor kto tu zaczol.. jestes za cienki ..to trzymaj sie tej bemmy bo mysle ze gorszej idjotki nie znajdziesz ..

22. Gepard 04.02.2012 r. 12:03:05

a on mnie moze     tu obrazac

23. Malwina 05.02.2012 r. 00:15:14

wy jeszcze nie śpicie    

24. ewan0545 05.02.2012 r. 11:05:47

dzien doberek,wszystkim,zapraszam na gorącą    

25. ewan0545 05.02.2012 r. 11:11:14

oj przyda się ale zimno,kiedy to się skonczy.   uśmiechnięty  

26. Malwina 05.02.2012 r. 11:18:02

cześć młodzieży   uśmiechnięty   na to zimno, to konieczne jest dogrzewanie     jakie kto posiada, albo sztucznie     albo naturalnie        

27. Malwina 05.02.2012 r. 11:26:17

niestety Melsa masz rację        

ale nie traćmy nadziei     idzie wiosna, wszystko się zdarzyć może    

28. Malwina 05.02.2012 r. 11:41:07

jesteś piękna     skąd taki pesymizm   uśmiechnięty  

29. Malwina 05.02.2012 r. 11:44:41

nie gadaj głupot    

30. Gepard 05.02.2012 r. 11:49:42

kuzwa snieg ..