Hejka wszystkim Malwi jak rodzinka zjedzie się na święta bedziesz miała wesoło ,,ja tez przyjade
Ty obowiązkowo przecież jesteś moją siostrunią
ja juz się pakuje , ,nawet pamietam o tych orzechach ,,ciekawe czy zdaże je wysłać
aaa....właśnie Święta tuż, tuż a orzechów nie widać
ale zapewniam Cię że są dobre ,,sama je chrupie ,,,,cholercia musze sie zabrac za tą wysyłke
Wednesday nie wydziwiaj i nie narzekaj mogłaś trafić gorzej
hejka wszystkim Malwi śniezyca idzie do nas ,,umnie juz pada,,
jak by mnie ktoś chciał zabrać dzisiaj gdzies gdzie ciepło to już niech do mnie jedzie
dobra to ja wyciągam juz sannie ,,i se pójde w Twoim kierunku ale skad konia wezme ,,,no musi byc koń
nie wyłaż z domu jeszcze mi tam gdzieś przymarzniesz i co
Eli to zabierz sobie tą zimę do siebie jak ją tak kochasz
Hejka Eliot ,,chyba nie słyszałes co pokazywali idą od Niemiec snieżyce umnie juz sypie i to porządnie i tak ma byc cała noc,
cho lera szkoda że jak zakupywałam auto nie kupiłam sobie tira bo patrze przez okno i mi twingusia kurna zasypało
zakupywałam za kase szwagra i siostry a na garaż nie dali już a mnie nie stać a tak mi go żal
Eli ale i tak trudne są warunki Córka jedzie z Nowej Soli z chłopakiem i napisała że 30 na godzine takie są warunki na drodze
a jak mi siebie żal normalnie rano o 6.00 odśnieżać go
mam zakrytą joluś dojadą szczęśliwie zobaczysz
mam nadzieje bo przedchwilą juz syrena wyła pewnie jakas stłuczka juz była w pobliżu,,a sypie jak cholera Kaja Ty go wstaw do mieszkania i go okryj
się proszę nie wyśmiewać z mojej żabki mała bo mała ale pełen wypas
dobrej nocy
papaptki Eli ,,o cieplutko sie trzymaj ,,,
a ja jutro, na piechotkę do pracy cześć wam
hejka Malwi zamów sobie reczny spychacz,,bedzie przed Tobą szedł
sama wezmę szuflę i pojadę do pracy
hej malwi całe moje autko mi zasypało wiesz
ja Ci proponuje narty bedzie szybciej ,,
hej, Kaja to też idziesz na pieszo? ranny spacer, dobrze nam zrobi
i ja też piechotką ,,,ale nie mam daleko
ch olera o 6.00 muszę wyjść ciemno jest przecie
Hejka wszystkim
Malwi jak rodzinka zjedzie się na święta bedziesz miała wesoło ,,ja tez przyjade
Ty obowiązkowo
przecież jesteś moją siostrunią
ja juz się pakuje ,
,nawet pamietam o tych orzechach ,,ciekawe czy zdaże je wysłać
aaa....właśnie
Święta tuż, tuż a orzechów nie widać
ale zapewniam Cię że są dobre ,,sama je chrupie ,,,,cholercia musze sie zabrac za tą wysyłke
hejka wszystkim
Malwi śniezyca idzie do nas ,,umnie juz pada,,
jak by mnie ktoś chciał zabrać dzisiaj gdzies gdzie ciepło to już niech do mnie jedzie
dobra to ja wyciągam juz sannie ,,i se pójde w Twoim kierunku ale skad konia wezme ,,,no musi byc koń
Hejka Eliot ,,chyba nie słyszałes co pokazywali idą od Niemiec snieżyce umnie juz sypie i to porządnie i tak ma byc cała noc,
cho lera szkoda że jak zakupywałam auto nie kupiłam sobie tira bo patrze przez okno i mi twingusia kurna zasypało
zakupywałam za kase szwagra i siostry
a na garaż nie dali już
a mnie nie stać a tak mi go żal
Eli ale i tak trudne są warunki Córka jedzie z Nowej Soli z chłopakiem i napisała że 30 na godzine takie są warunki na drodze
mam zakrytą
joluś dojadą szczęśliwie zobaczysz
mam nadzieje bo przedchwilą juz syrena wyła pewnie jakas stłuczka juz była w pobliżu,,a sypie jak cholera
Kaja Ty go wstaw do mieszkania i go okryj
papaptki Eli ,,o cieplutko sie trzymaj ,,,
a ja jutro, na piechotkę do pracy
cześć wam
hejka Malwi zamów sobie reczny spychacz,,bedzie przed Tobą szedł
sama wezmę szuflę
i pojadę do pracy
hej malwi całe moje autko mi zasypało wiesz
ja Ci proponuje narty bedzie szybciej ,,
hej, Kaja
ranny spacer, dobrze nam zrobi
to też idziesz na pieszo?