omnie nie zapomnij
będziesz tym za kogo tutaj cię uważają i jakiego cię postrzegają tak jak wszyscy
jolanto ty główną rolę zagrasz
eeee enie ja zawsze mam treme
Ja zadnej tremy nie mam,choc watpie czy prawdziwego SAJa Iceberga latwo bedzie przedstawic publicznosci...
nikt nie jest w stanie tego zrobić SAJ dlatego będziemy tacy jakich nas tutaj widzą
ciekawe, jaką rolę mnie Kaja przewidziała witam wszystkich na dworze, mgła jak mleko słoneczka na razie nie widać może jakąś piosenkę znajdę na dzień dobry
może byś się w końcu obudziła ładnie to tak, spać w pracy przygotowałam dzbanek kawy
no juz, już się biorę za kawkę dziękuje ale herbatki to bym sie napiła ...z cytrynką
nie mam cytrynki ale mam suszoną pigwę własnoręcznie nie jakaś tam sklepowa
herbata z pigwą jest cool. robiłam w tym roku pigwę z cukrem własnie do herbaty
ja suszę, bo nie słodzę herbaty
ale cukier daje tylko to, że pigwa puszcza sok. kroje ją na takie średnie cząstki i kazda warstwę przesypuję cukrem.
wiem ale ja najdrobniejszą cząstkę cukru wykryję w herbacie nawet po węchu rozpoznam, która jest słodzona a która nie
to pewnie ciasta lubisz słone
wręcz odwrotnie słodkie, z bitą śmietaną a serniczki uwielbiam co dziwne kawę słodzę jedną łyżeczką cukru
ale wazową
taką do sosów
od razu wiedziałam, że pracujesz w cukrowni i masz cukier za free
Ja poprosze taka czarna,ktora szczescie przynosi...i by pod muze moja pasowala....
espresso raz
expresso po raz drugi....LIcytacja trwa....hej KIll Bill,dobrze ze nie Kill Rafael...
dZIEWCZYNY?CHCECIE MUZYKI...?....
strzelisz podwójne espresso strong men
Jesteśmy z Malwiną w pracy więc raczej słuchać muzy nie możemy bo się prezes wkurzy
Dzien doberek , kto mnie dzis rozweseli
acha ,wisielczy ponury do du....
ta moze byc jeszcze gazeta po przeczytaniu
omnie nie zapomnij
będziesz tym za kogo tutaj cię uważają i jakiego cię postrzegają tak jak wszyscy
eeee enie ja zawsze mam treme
Ja zadnej tremy nie mam,choc watpie czy prawdziwego SAJa Iceberga latwo bedzie przedstawic publicznosci...
nikt nie jest w stanie tego zrobić SAJ dlatego będziemy tacy jakich nas tutaj widzą
ciekawe, jaką rolę mnie Kaja przewidziała
słoneczka na razie nie widać
witam wszystkich
na dworze, mgła jak mleko
może jakąś piosenkę znajdę na dzień dobry
może byś się w końcu obudziła
ładnie to tak, spać w pracy
przygotowałam dzbanek kawy
no juz, już się biorę
za kawkę dziękuje ale herbatki to bym sie napiła ...z cytrynką
nie mam cytrynki
ale mam suszoną pigwę
własnoręcznie
nie jakaś tam sklepowa
herbata z pigwą jest cool. robiłam w tym roku pigwę z cukrem własnie do herbaty
ja suszę, bo nie słodzę herbaty
ale cukier daje tylko to, że pigwa puszcza sok. kroje ją na takie średnie cząstki i kazda warstwę przesypuję cukrem.
wiem ale ja najdrobniejszą cząstkę cukru wykryję w herbacie
nawet po węchu rozpoznam, która jest słodzona a która nie
to pewnie ciasta lubisz słone
co dziwne
ale wazową
taką do sosów
od razu wiedziałam, że pracujesz w cukrowni i masz cukier za free
Ja poprosze taka czarna,ktora szczescie przynosi...i by pod muze moja pasowala....
espresso raz
expresso po raz drugi....LIcytacja trwa....hej KIll Bill,dobrze ze nie Kill Rafael...
dZIEWCZYNY?CHCECIE MUZYKI...?....
strzelisz podwójne espresso
strong men
Jesteśmy z Malwiną w pracy więc raczej słuchać muzy nie możemy bo się prezes wkurzy
Dzien doberek ,
kto mnie dzis rozweseli
acha ,wisielczy ponury do du....
ta moze byc jeszcze gazeta po przeczytaniu