witam cześć Ewancia już na dzisiaj mam koniec pracy ale coś trzeba robić do 15 można na mk spędzić resztę dopołudniowych godzin
hejka Dziewczyny ,,,,niech mnie ktos pogoni do pracy domowej a tak mi sie niechce ,,,,wcinam sniadanko
to chyba taki dziś dzień, że się nic nie chce aby do 15
oby do wieczora ,,cholercia ja mam jeszcze problemy z instalacja co chwila korki mi sie przypalają ,chyba puszcze chate z dymem
witaj misiaczku jak dzisiejsze zdrówko
hej, RGB jak zdrówko?
ooo....już się dowiedziałam
Rgb jak jeszcze dopisuje Ci humor to znaczy ze jeszcze zyjesz
połóż się Misiu zaraz doniesiemy ci gorącą herbatkę, później rosołek i opatulimy a nawet okłady możesz sobie zażyczyć
do łózka i nigdzie nie łazić acha jak bedzie potrzeba to kaczke tez doniose
I ja tez chce kaczke bo widze ze mowa o kaczkach...najlepiej w pomaranczach...
witaj Saj i do tego domowe pyzy Rgb nie waż się tyle chorowac bo w domu świra dostaniesz
misiaczku ide na zakupy ,,napewno ptysia kupie a co dla Ciebie jakies specjalne życzenia
dla mnie ciacho do Ewancia
kobiety potrafią tego trochę wciągnąć
bynajmniej w tym, sobie nie folgujemy
nie mów, że ty nie lubisz słodyczy
rozpustnik
witam popoludniem
no witam ,witam,panie i panów,,,,moge poczęstować eklerkami hahahaha kupiłam ich całe opakowanmnie
dzieki ewa
panowie czy juz wolne macie czy wybieracie sie dzis troche postraszyć
buuuu boj juz sie
jak sie pojawisz ubrany w dynie to napewno mnie przestraszysz
Matrix tak do końca w to nie wierz ,,ja sie boje wody ,ciemnosci,i małych pomieszczen napewno nie faceta
ta i to jeszcze kropelkami wody , boje się zamknietych akewnów,,stawy jeziora glinanki ,,wiesz że woda potrafi przyciągnąc i wciągnac bbbbrbbrbrrrrrrrr
tak samo działa na mnie kanał,,nie wiem ale potrafi mnie wciągnąc ,woda mnie przyciąga i dlatego sie jej boje ,tylko morza sie nie balam ,,,
witaj Gosiaczku ,
jestem a co tu tak cicho
witam
już na dzisiaj mam koniec pracy
ale coś trzeba robić do 15
cześć Ewancia
można na mk spędzić resztę dopołudniowych godzin
hejka Dziewczyny ,,,,niech mnie ktos pogoni do pracy domowej a tak mi sie niechce ,,,,wcinam sniadanko
to chyba taki dziś dzień, że się nic nie chce
aby do 15
oby do wieczora ,,cholercia ja mam jeszcze problemy z instalacja co chwila korki mi sie przypalają ,chyba puszcze chate z dymem
witaj misiaczku
jak dzisiejsze zdrówko
hej, RGB
jak zdrówko?
ooo....już się dowiedziałam
Rgb
jak jeszcze dopisuje Ci humor to znaczy ze jeszcze zyjesz
połóż się Misiu
zaraz doniesiemy ci gorącą herbatkę, później rosołek i opatulimy a nawet okłady możesz sobie zażyczyć
do łózka i nigdzie nie łazić acha jak bedzie potrzeba to kaczke tez doniose
I ja tez chce kaczke bo widze ze mowa o kaczkach...najlepiej w pomaranczach...
witaj Saj i do tego domowe pyzy
Rgb nie waż się tyle chorowac bo w domu świra dostaniesz
misiaczku ide na zakupy ,,napewno ptysia kupie a co dla Ciebie jakies specjalne życzenia
dla mnie ciacho do
Ewancia
kobiety potrafią tego trochę wciągnąć
bynajmniej w tym, sobie nie folgujemy
nie mów, że ty nie lubisz słodyczy
rozpustnik
witam popoludniem
no witam ,witam,panie i panów,,,,moge poczęstować eklerkami hahahaha kupiłam ich całe opakowanmnie
dzieki ewa
panowie czy juz wolne macie czy wybieracie sie dzis troche postraszyć
Matrix tak do końca w to nie wierz ,,ja sie boje wody ,ciemnosci,i małych pomieszczen
napewno nie faceta
ta i to jeszcze kropelkami wody ,
boje się zamknietych akewnów,,stawy jeziora glinanki ,,wiesz że woda potrafi przyciągnąc i wciągnac bbbbrbbrbrrrrrrrr
tak samo działa na mnie kanał,,nie wiem ale potrafi mnie wciągnąc ,woda mnie przyciąga i dlatego sie jej boje ,tylko morza sie nie balam ,,,
witaj Gosiaczku ,
jestem a co tu tak cicho