chłodzę się jak mogę, otwarte okno, drzwi, zapuszczony wiatrak gorąco
Malwina
23.05.2012 r. 13:28:23
Saj, chyba nie miewasz tam u siebie, zbyt często, dużych upałów? jak właściwie masz klimat u siebie, na pewno morski ale tak bardziej szczegółowo?
ewan0545
23.05.2012 r. 14:49:24
od jutra ochłodzenie i tak ma byc do niedzieli,,,cieszmy sie ciepełkiem,,,a na ochlode polecam lody czekoladowe,z bakaljami,i no dobra starczy opisu,,,
ewan0545
23.05.2012 r. 15:56:34
Saj,mieszkasz w ciekawym zakątku,,,mozna tylko pozazdroscic,,,
ewan0545
23.05.2012 r. 16:21:20
Saj to by znaczyło że trafiłes na swój mały raj dlaczego ----teraz o tym piszesz nie mogles z rana ,,sciane domu pomalowałam a mogłam tylko pół...
Malwina
23.05.2012 r. 18:04:26
mroczne, tajemnicze ale piękne miejsce nam pokazałeś byłam pod ziemią a raczej pod wulkanem jeden raz w życiu, może trochę mniej dzikim miejscu ale równie pięknym
Malwina
23.05.2012 r. 18:27:15
była to jaskinia, której długość wynosiła 60 metrów, szerokość 20 metrów oraz wysokość także 20 metrów. na dnie której uformował się zbiornik wodny. Leży on poniżej lustra morza i wypełniony jest słoną woda morska. W tej słonej wodzie żyje gatunek raka, który się odżywia algami i który w normalnych warunkach zamieszkuje oceany na głębokości 3000 metrów.W zwieńczeniu jaskini znajduje się prawie okrągła dziura, przez którą wpada do jej wnętrza światło słoneczne.
Powyżej zamkniętej jaskini, znajduje się otwarta dolina, gdzie powstał niewielki basen. Stoją tam ławki, na których można przysiąść i odpocząć, wokół rosną palmy, drzewa figowe, krzaki hibiskusa. Naprawdę piękne i ciekawe miejsce
Malwina
23.05.2012 r. 19:42:35
masz rację pomyliłam się - jest to krab albinotyczny Munidopsis polymorpha, powodzenia w dyskusji
ewan0545
24.05.2012 r. 07:08:11
Dzien dobry,,raz jestem pierwsza Malwi juz gorąca czeka i słoneczka,,pamietaj o nogach,,,
Malwina
24.05.2012 r. 07:50:11
witaj Ewan dzięki za o nogach pamiętam chociaż z tym opalaniem ciężko będzie
ewan0545
24.05.2012 r. 07:58:01
u mnie juz 18 stopni,ale wiatr jest chłodny,gdybyś chciała nogi opalać,to uważaj bys nie wypadła .no chyba że jakis dzentelmen,bedzie stał pod oknem...to by ci było nawet romantycznie
Malwina
24.05.2012 r. 08:02:58
spokojnie pracuję tylko na pierwszym piętrze a ty, po pracy czy przed jesteś?
ewan0545
24.05.2012 r. 08:17:59
mam opieke do niedzieli a to już długa opowiesć,,kiedyś Ci opowiem,
Malwina
24.05.2012 r. 08:20:14
pogadamy sobie Ewan, jak się spotkamy jak każda zacznie opowiadać, to nam ze trzy dni będzie mało
ewan0545
24.05.2012 r. 08:23:29
no napewno. .zawsze mozemy sie spotkac drugi raz,,,
ewan0545
24.05.2012 r. 11:22:07
bedzie swieżutka,,i pachnaca bo z ranka nic nie zostalo..
Malwina
25.05.2012 r. 12:16:47
witam w południe bo z rana nie miałam za bardzo czasu
kolejny, ładny weekend przed nami a jutro w dodatku takie radosne i wzruszające święto przed nami
Malwina
25.05.2012 r. 12:28:21
pamiętam, jak ja chodziłam do przedszkola i do szkoły na takie występy i zawsze się popłakałam
Malwina
25.05.2012 r. 12:33:50
bo nam, kobietom do wzruszeń niewiele potrzeba
Malwina
25.05.2012 r. 12:41:59
jasne, że tak wtedy zaciskamy zęby i nie wiadomo skąd, dostajemy tyle mocy, że nie jeden mężczyzna się dziwi
Malwina
28.05.2012 r. 14:09:03
dzień dobry
ale zarobiona dziś byłam, że nawet nie miałam czasu zajrzeć tutaj na chwilkę
miłego dnia życzę wszystkim
ewan0545
28.05.2012 r. 15:35:19
Witaj Malwi,kiedyś trzeba pracować,,miłego
Malwina
28.05.2012 r. 18:14:47
witaj Ewancia nio, musiałam trochę nadrobić do przodu, bo od środy mnie nie będzie aż do końca tygodnia
Malwina
28.05.2012 r. 20:51:06
hej, Agafia chyba w tym tygodniu masz popołudnia i wieczorki wolne
hej, witam wszystkich, którzy wstali
i zaraz do pracy trzeba się brać
teraz
Agafia czy to typek spod ciemnej gwiazdy
dzień dobry
i ciasteczka
dzięki Agafio za
witaj Malutki
hej, pytanko
witam pracujących,,,życze chłodnej pracy,i
hej, Ewan
gorąco
chłodzę się jak mogę, otwarte okno, drzwi, zapuszczony wiatrak
Saj, chyba nie miewasz tam u siebie, zbyt często, dużych upałów? jak właściwie masz klimat u siebie, na pewno morski ale tak bardziej szczegółowo?
od jutra ochłodzenie i tak ma byc do niedzieli,,,cieszmy sie ciepełkiem,,,a na ochlode polecam lody czekoladowe,z bakaljami,i no dobra starczy opisu,,,
Saj,mieszkasz w ciekawym zakątku,,,mozna tylko pozazdroscic,,,
Saj to by znaczyło że trafiłes na swój mały raj
dlaczego ----teraz o tym piszesz nie mogles z rana ,,sciane domu pomalowałam a mogłam tylko pół...
mroczne, tajemnicze ale piękne miejsce nam pokazałeś
byłam pod ziemią a raczej pod wulkanem jeden raz w życiu, może trochę mniej dzikim miejscu ale równie pięknym
była to jaskinia, której długość wynosiła 60 metrów, szerokość 20 metrów oraz wysokość także 20 metrów. na dnie której uformował się zbiornik wodny. Leży on poniżej lustra morza i wypełniony jest słoną woda morska. W tej słonej wodzie żyje gatunek raka, który się odżywia algami i który w normalnych warunkach zamieszkuje oceany na głębokości 3000 metrów.W zwieńczeniu jaskini znajduje się prawie okrągła dziura, przez którą wpada do jej wnętrza światło słoneczne.
Powyżej zamkniętej jaskini, znajduje się otwarta dolina, gdzie powstał niewielki basen. Stoją tam ławki, na których można przysiąść i odpocząć, wokół rosną palmy, drzewa figowe, krzaki hibiskusa. Naprawdę piękne i ciekawe miejsce
masz rację
pomyliłam się - jest to krab albinotyczny Munidopsis polymorpha, powodzenia w dyskusji
Dzien dobry,,raz jestem pierwsza Malwi juz gorąca czeka
i słoneczka,,pamietaj o nogach,,,
witaj Ewan
dzięki za
o nogach pamiętam
chociaż z tym opalaniem ciężko będzie
u mnie juz 18 stopni,ale wiatr jest chłodny,gdybyś chciała nogi opalać,to uważaj bys nie wypadła .no chyba że jakis dzentelmen,bedzie stał pod oknem...to by ci było nawet romantycznie
spokojnie
pracuję tylko na pierwszym piętrze
a ty, po pracy czy przed jesteś?
mam opieke do niedzieli a to już długa opowiesć,,kiedyś Ci opowiem,
pogadamy sobie Ewan, jak się spotkamy
jak każda zacznie opowiadać, to nam ze trzy dni będzie mało
no napewno.
.zawsze mozemy sie spotkac drugi raz,,,
bedzie swieżutka,,i pachnaca bo z ranka nic nie zostalo..
witam w południe
bo z rana nie miałam za bardzo czasu
a jutro w dodatku takie radosne i wzruszające święto przed nami
kolejny, ładny weekend przed nami
pamiętam, jak ja chodziłam do przedszkola i do szkoły na takie występy
i zawsze się popłakałam
bo nam, kobietom do wzruszeń niewiele potrzeba
jasne, że tak
wtedy zaciskamy zęby i nie wiadomo skąd, dostajemy tyle mocy, że nie jeden mężczyzna się dziwi
dzień dobry
ale zarobiona dziś byłam, że nawet nie miałam czasu zajrzeć tutaj na chwilkę
miłego dnia życzę wszystkim
Witaj Malwi,kiedyś trzeba pracować,,miłego
witaj Ewancia
nio, musiałam trochę nadrobić do przodu, bo od środy mnie nie będzie aż do końca tygodnia
hej, Agafia
chyba w tym tygodniu masz popołudnia i wieczorki wolne
witam
fakt
nie zazdroszczę ci
Agafio