taaa .. oczęta z orbit wylatają
taa.. szaleńcze.. tracę już kontakt z rzeczywistością taka ilość osób na forum już nie wiem kto jest kim.. wszystkie legitymacjami rzucili
i najgorsze że niewiele nawet one mogą wskórać cudów ni ma .. dostaniemy medal za ofiarność Markiz Order Podwiązki
no masz faktycznie część artystyczna po oficjalnej a mnie już bankiet w głowie .. smokinga ma
no dobra ale które te z napisem Chodzą pogłoski że jestem boski czy też .. Instruktor r
najlepiej .. zresztą każde wydanie będzie zniewalające pośród smokingów .. wrażenie piorunujące
oby to nie była ta pomoc którą Jacyków .. oferuje
znaczy się co raz dziewczynka raz chłopaczek żeby życie miało smaczek nooo..toś mnie zaskoczył z wrażenia kawa rozlana
zostań przy tym na co jezdeś zaprogramowany ..hough
trzeba je dostrzegać,starać się naprawiać ale nigdy nie powtarzać..hough
...prorok czy co z tego izda...poparzony ryj boli...mnie...
..i kawę mieloną w nim wrzątkiem... zalałem
jeszcze .. no nie mów
jak wystąpienie Pani Premierki .. Premiery no własnie jak to będzie .. wszystko wskazuje że tak jak było
no rozumie się.... wrodzony takt i grzeczność..
staram się jak mogę ..
lepiej późno niż nigdy .. potem może być już gorzej póki mogę się śmiać bez obaw że sztuczna szczeka nagle wypadnie na delete
działa w obie strony zwłaszcza to.... dojrzejesz
oczywiście starszym paniom należny jest szaconek i tolerancja wsparcie jeszcze nie
znaczy się .. myślą podobno tylko istoty bezmyślne są prawdziwie bezinteresowne
i tego się trzymajmy choć ostatnio czytałam, że powtarzanie pozytywnych stwierdzeń o sobie może przynieść efekt odwrotny do zamierzonego
zwłaszcza gdy jej stan skupienia jest ciekły
przepraszam ,kto dzieli nalewką?
nie da rady ,o 12-ej jade do pracy
i chyba tak zrobię tylko do tej 50-ki sok bananowy dokupie Najgorzej ze tu o 23-ej nie ma nikogo
No co?? Jak ja o tej porze wracam do domu! He...bardzo drogo bym za taksówke zapłacila za te 40 km
na miotle .. sorry Nef
no nie jest wcale lekko .. tak to już jest z kobitkami Pan Bóg stworzył a diabeł opętał odtąd na wieki mówią jest grzeszna i święta
Izydorze,nie pedzę ,jeszcze za fajne mam zycie ,zeby na własne zyczenie sie zabic
taaa .. oczęta z orbit wylatają
taa.. szaleńcze.. tracę już kontakt z rzeczywistością taka ilość osób na forum
już nie wiem kto jest kim.. wszystkie legitymacjami rzucili
i najgorsze że niewiele nawet one mogą wskórać cudów ni ma .. dostaniemy medal za ofiarność Markiz
Order Podwiązki
no masz faktycznie część artystyczna po oficjalnej a mnie już bankiet w głowie ..
smokinga ma
no dobra ale które
te z napisem Chodzą pogłoski że jestem boski czy też .. Instruktor
r
najlepiej
.. zresztą każde wydanie będzie zniewalające pośród smokingów .. wrażenie piorunujące
oby to nie była ta pomoc którą Jacyków .. oferuje
znaczy się co
raz dziewczynka raz chłopaczek żeby życie miało smaczek
nooo..toś mnie zaskoczył z wrażenia kawa rozlana
...prorok czy co z tego izda...poparzony ryj boli...mnie...
..i kawę mieloną w nim wrzątkiem... zalałem
jak wystąpienie Pani Premierki .. Premiery
no własnie jak to będzie .. wszystko wskazuje że tak jak było
lepiej późno niż nigdy .. potem może być już gorzej
póki mogę się śmiać bez obaw że sztuczna szczeka nagle wypadnie na delete
zwłaszcza gdy jej stan skupienia jest ciekły
przepraszam ,kto dzieli nalewką?
nie da rady ,o 12-ej jade do pracy
i chyba tak zrobię tylko do tej 50-ki sok bananowy dokupie
Najgorzej ze tu o 23-ej nie ma nikogo
No co??
Jak ja o tej porze wracam do domu!
He...bardzo drogo bym za taksówke zapłacila za te 40 km
na miotle ..
sorry Nef
no nie jest wcale lekko
.. tak to już jest z kobitkami Pan Bóg stworzył a diabeł opętał odtąd na wieki mówią jest grzeszna i święta
Izydorze,nie pedzę ,jeszcze za fajne mam zycie ,zeby na własne zyczenie sie zabic