...masz rację Bettega ...jest romantycznie i swojsko... ...a Ty Malwi nie grymaś... ...darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda...a moja obecność z Tobą to pikuś...Pan Pikuś...
...nie znam tego o którym piszesz...ten nad J.Drawskim tak pięknym miejscem że za każdym razem żal go opuszczać...
dobra biorę konia i pikusia
...zaraz biorę...co oferujesz w zamian...?
swoje towarzystwo rzecz jasna witam choć chętnie zakopałabym się w pościeli ta pogoda mnie wykańcza
...nie ,zaraz przyjadę... ...parasola użyczę Tobie... ...uśmiech zagości na Twoich ustach... ...ja Cię przytulę do siebie...
a myślałam, że to idzie - Nie płacz, kiedy odjadę...
...jak przyjeżdżam...One nie odjeżdżają...
za to, Ty je porzucasz ale co tu wymagać od mężczyzny...w dodatku od markiza niestałość...to jedna z cech arystokracji
...ja jestem stały... ...to One się zmieniały...
kobiety nie można zmienić można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia
...a zamienić...?
hmm.... jak znam życie, to z reguły kończy się to powiedzeniem - zamienił stryjek siekierkę na kijek
...nie zawsze...ja zamieniłem i nie narzekam...spadam do garów...
leć...leć wszak gary, rondle i patelnie nie są Ci obce kilkadziesiąt lat w kuchni musi zaprocentować niekoniecznie trunkami
...Pa...
witam piękną mamy jesień, tej wiosny a najgorsze, że weekend ma być jeszcze piękniejszy
...czas zrzucić stringi...wygrzebać barchany...i hejka...na pohybel złej aurze... faceci do rozgrzewania zmarzniętych stópek mile widziani...
Oj..nie przesadzaj...nie jest tak zimno....ale dobre barchany zawsze są dobre.
witam był tu kiedyś taki, co lubił kobiece stópki bez niego...to już tylko sinica stóp cześć Stokrotko ciepłe majty...to podstawa w maju jeszcze chłodem ciągnie z ziemi kataru można dostać
Hejka wszystkim. ......
...Ewan gdzie Ty się przed chłodem schowałaś...?
a dzień dobry i kawka, to gdzie? niby arystokracja...w dodatku francuska a brak dobrego wychowania witam przed weekendem Ewancia i Ruda kitka brakuje Kwiatka, Kajki i jeszcze kilka osób i.... stara gwardia do boju
...a masz... ... ...
witam Panie A. jak najbardziej jest
... ...stupki,stupki...piękne je macie...czemu jednak tak je w szpilkach męczycie...no dla nas...coby tyłeczek nabrał lepszych kształtów...
nie pochlebiajcie sobie...mężczyźni po prostu, kobieta chce dobrze wyglądać bo im lepszy wizerunek - lepsze samopoczucie a co za tym idzie...lepsze zdrowie czyli...same korzyści witam przed weekendem pogoda super miłego wypoczynku
...miłego...miłego...a my sobie nie podchlebiamy...znamy Was kobiety...aż nadto...
jeszcze się taki nie narodził....co by poznał kobiety
...nie da się do końca...bo jak zbadać coś co nie do końcA DEFINIUJE encyklopedia...Kobieta-wytwór męskiej wyobraźni....
...masz rację Bettega ...jest romantycznie i swojsko...
...darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda...a moja obecność z Tobą to pikuś...Pan Pikuś...
...a Ty Malwi nie grymaś...
...nie znam tego o którym piszesz...ten nad J.Drawskim tak pięknym miejscem że za każdym razem żal go opuszczać...
dobra
biorę konia i pikusia
...zaraz biorę...co oferujesz w zamian...?
swoje towarzystwo
rzecz jasna
choć chętnie zakopałabym się w pościeli
ta pogoda mnie wykańcza
witam
...nie
,zaraz przyjadę...
...parasola użyczę Tobie...
...uśmiech zagości na Twoich ustach...
...ja Cię przytulę do siebie...
a myślałam, że to idzie - Nie płacz, kiedy odjadę...
...jak przyjeżdżam...One nie odjeżdżają...
za to, Ty je porzucasz
ale co tu wymagać od mężczyzny...w dodatku od markiza
niestałość...to jedna z cech arystokracji
...ja jestem stały...
...to One się zmieniały...
kobiety nie można zmienić
można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia
...a zamienić...?
hmm.... jak znam życie, to z reguły kończy się to powiedzeniem - zamienił stryjek siekierkę na kijek
...nie zawsze...ja zamieniłem i nie narzekam...spadam do garów...
leć...leć
wszak gary, rondle i patelnie nie są Ci obce
kilkadziesiąt lat w kuchni
musi zaprocentować
niekoniecznie trunkami
...Pa...
witam
a najgorsze, że weekend ma być jeszcze piękniejszy
piękną mamy jesień, tej wiosny
...czas zrzucić stringi...wygrzebać barchany...i hejka...na pohybel złej aurze...
faceci do rozgrzewania zmarzniętych stópek mile widziani...
Oj..nie przesadzaj...nie jest tak zimno....ale dobre barchany zawsze są dobre.
witam
bez niego...to już tylko sinica stóp
ciepłe majty...to podstawa w maju
jeszcze chłodem ciągnie z ziemi
kataru można dostać
był tu kiedyś taki, co lubił kobiece stópki
cześć Stokrotko
Hejka wszystkim.
......
...Ewan gdzie Ty się przed chłodem schowałaś...?
a dzień dobry i kawka, to gdzie?
a brak dobrego wychowania
brakuje Kwiatka, Kajki i jeszcze kilka osób i.... stara gwardia do boju
niby arystokracja...w dodatku francuska
witam przed weekendem
Ewancia i Ruda kitka
...a masz...
...
...
witam
jak najbardziej jest
Panie A.
...
...stupki,stupki...piękne je macie...czemu jednak tak je w szpilkach męczycie...no dla nas...coby tyłeczek nabrał lepszych kształtów...
nie pochlebiajcie sobie...mężczyźni
bo im lepszy wizerunek - lepsze samopoczucie
a co za tym idzie...lepsze zdrowie
czyli...same korzyści
pogoda super
miłego wypoczynku
po prostu, kobieta chce dobrze wyglądać
witam przed weekendem
...miłego...miłego...a my sobie nie podchlebiamy...znamy Was kobiety...aż nadto...
jeszcze się taki nie narodził....co by poznał kobiety
...nie da się do końca...bo jak zbadać coś co nie do końcA DEFINIUJE encyklopedia...Kobieta-wytwór męskiej wyobraźni....