dobrze, że chociaż język Ci został
i na dodatek, wpuścimy w Ciebie jad zmykam do zaś
witam Ewancia, daj znak, że zyjesz a może tańce Cię tak wykończyły, że ledwo dychasz? Kowal ale staroć wygrze bałeś ale Czesio jest
hejka dziewczynki ,,,,,wrocilam bylo super ale tez łzawo........oj wiecie jak to jest
już się martwiłam o ciebie bo ile można balować
Kajus .dzieki ide teraz spac ,ale jutro zdam relacjie
oki
acha o dzis se pogadałam z naszym kumplem mial do Cie tez zadzwonić ,,,,hahahah szykujemy mały zlocik u mnie jutro beda szxczegóły
a nie zadzwonił bo ja znowu mam tel wyłączony aktywny tylko ten do ciebie muszę zaraz włączyć
witam wszystkich nie moge usnac... zrobilam sobie melise.. moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?
musisz przetrwać zdenerwowałaś się czyms albo jesteś za bardzo zmęczona
ani jedno ani drugie.. polozylam sie ok 12stej i spalam do 15
witam zajrzałam na moment ale tu pusto Ewancia łzawo być musi ale ważne, że impreza udana jeśli mówisz o tym samym koledze co do mnie dzwonił, to wszystko wiem szykujemy się na wrzesień?
hejka Malwi normalnie się stęsknilam za wami dziewczynki powoli dochodze do sie ,,,,,,,,,jutro bede bardziej aktywna hahahahah
ja już też wszystko wiem ale w namiocie nie śpię ja się z Kasią położę proszę
a spi se z nią hahahah a biada jak bedziecie wariowac po nocy to wywale na ulice
wolała bym z tobą bo tak dobrze się śpi jak ktoś gada i gada nad uchem ale nie śmiałam pytać
Kaja my w czwórke bedziemy razem spac ,tapczan mam zajebi.scie szeroki a nasz przyjaciel se bedzie w namiocie spał
no weż przecie on sie będzie bał tak sam znasz go
witam cześć Agusia fajnie, że jesteś z powrotem dziewczyny o jakim namiocie gadacie nic nie kumam
Hejka ,ciesz się Bru ,że jeszcze są jakies ...... . Malwi namiot umnie w ogrodzie czyli zlocik u Jolci
Ty w roli głównej,namiot osobny z salonem
no ba dla prawdziwych przyjaciół jest wszystko,nawet ognisko bedzie
Ewancia super, to ja się piszę na ten mały zlocik a namiot nie tylko z salonem poproszę ale duuużą łazienką również
kuwa jakie wymagania jutro pojadę i zacznę kopać basen
Kaja dzięki za ten basen Aguś harce w namiocie super sprawa tylko najbliższy ma stać o jakieś 100 metrów od mojego....znaczy od naszego
nie NO NO tylko jak jeszcze o tym nie wiesz załatwiasz orkiestrę
Aduś odnośnie wieku ciekawe kto mnie rano z tego namiotu wyciągnie taka połamaną
Aguś miało być
może wezmą coś do buzi to komary nie wlecą i cisza bedzie
dobrze, że chociaż język Ci został
i na dodatek, wpuścimy w Ciebie jad
do zaś
zmykam
witam
a może tańce Cię tak wykończyły, że ledwo dychasz?
ale staroć wygrze
bałeś
ale Czesio jest
Ewancia, daj znak, że zyjesz
Kowal
hejka dziewczynki ,,,,,wrocilam bylo super ale tez łzawo........oj wiecie jak to jest
już się martwiłam o ciebie bo ile można balować
oki
acha o dzis se pogadałam z naszym kumplem mial do Cie tez zadzwonić ,,,,hahahah szykujemy mały zlocik u mnie jutro beda szxczegóły
witam wszystkich
nie moge usnac...
zrobilam sobie melise.. moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?
ani jedno ani drugie.. polozylam sie ok 12stej i spalam do 15
witam
łzawo być musi
ale ważne, że impreza udana
szykujemy się na wrzesień?
zajrzałam na moment ale tu pusto
Ewancia
jeśli mówisz o tym samym koledze co do mnie dzwonił, to wszystko wiem
hejka Malwi
normalnie się stęsknilam za wami dziewczynki powoli dochodze do sie ,,,,,,,,,jutro bede bardziej aktywna hahahahah
ja już też wszystko wiem
ale w namiocie nie śpię
ja się z Kasią położę proszę
a spi se z nią hahahah a biada jak bedziecie wariowac po nocy to wywale na ulice
Kaja my w czwórke bedziemy razem spac ,tapczan mam zajebi.scie szeroki a nasz przyjaciel se bedzie w namiocie spał
witam
fajnie, że jesteś z powrotem
o jakim namiocie gadacie
nic nie kumam
cześć Agusia
dziewczyny
Hejka ,ciesz się Bru ,że jeszcze są jakies ......
.
Malwi namiot umnie w ogrodzie czyli zlocik u Jolci
Ty w roli głównej,namiot osobny z salonem
no ba dla prawdziwych przyjaciół jest wszystko,nawet ognisko bedzie
Ewancia
super, to ja się piszę na ten mały zlocik
a namiot nie tylko z salonem poproszę ale duuużą łazienką również
Kaja
dzięki za ten basen
harce w namiocie
super sprawa
tylko najbliższy ma stać o jakieś 100 metrów od mojego....znaczy od naszego
Aguś
nie NO NO tylko jak jeszcze o tym nie wiesz załatwiasz orkiestrę
Aduś odnośnie wieku ciekawe kto mnie rano z tego namiotu wyciągnie taka połamaną
może wezmą coś do buzi to komary nie wlecą i cisza bedzie