Witam zasponsoruje pana w różnym wieku,płace dóżo od 2 do 5 tysięcy za spotkanie, wzależności jak mi sie spodobasz.Zapraszam Panów z całej Polski,dojade po zainteresowanych gdyż niemam co robić a bardzo lubie podróżować autem po Polsce.Czekam na wiadomość.Moj kontakt sandra171022@gmail.com
Tibi, znowu marzysz
ale jesteś interesowny, Eli
ja bym od takiej nie chciała...nic
Eli, nie wiesz co potrafi potrzebująca, wyposzczona i napalona baba
w gadce, to każdy mocny
Sandra jestem gotowy, nawet już spakowany
Sandra bo zacznę się rozpakowywać...
żadnego odzewu
Witam serdecznie ja nie potrzebuje sponsoringu i za płaty po prostu lubię przygody co wy na to !!jestem z mazur pozdrawiam buzka
No Sandro to jak to będzie ja jestem otwarty na wszelkie propozycje bez kitu proszę cię o kontakt
ciekawe jakie choroby rozwozi po PL i jeszcze dopłaca do leczenia
a tu cisza jak na
Sandra, wyjechała na występy gościnne
podróż życia...
Witam zasponsoruje pana w różnym wieku,płace dóżo od 2 do 5 tysięcy za spotkanie,
wzależności jak mi sie spodobasz.Zapraszam Panów z całej Polski,dojade po zainteresowanych
gdyż niemam co robić a bardzo lubie podróżować autem po Polsce.Czekam na wiadomość.Moj kontakt sandra171022@gmail.com
Tibi, znowu marzysz
ale jesteś interesowny, Eli
ja bym od takiej nie chciała...nic
Eli, nie wiesz co potrafi potrzebująca, wyposzczona i napalona baba
w gadce, to każdy mocny
Sandra jestem gotowy, nawet już spakowany
Sandra bo zacznę się rozpakowywać...
żadnego odzewu
Witam serdecznie ja nie potrzebuje sponsoringu i za płaty po prostu lubię przygody co wy na to !!jestem z mazur pozdrawiam buzka
No Sandro to jak to będzie ja jestem otwarty na wszelkie propozycje bez kitu proszę cię o kontakt
ciekawe jakie choroby rozwozi po PL i jeszcze dopłaca do leczenia
a tu cisza jak na
Sandra, wyjechała na występy gościnne
podróż życia...