forum

Rozrywka i uczucia

Nie wiem czy pisanie do Roberta ma jakikolwiek sens

1. Iwona* 09.05.2009 r. 17:05:06

mi się wydaje, że temat Roberta wyprowadził juź z równowagi najbardziej opanowanych i taktownych

2. ... 09.05.2009 r. 17:06:29

i podreperować nerwy... może poćwiczę zen   uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 11.05.2009 r. 13:23:54

kto jest pszygupem pszestań bredzić i brednie pisać jest wolnoś słowa i wypowiedzi jest domokracja tobie sję niedobże to jdz do lekaża wam sie wydaje że ktoś jest niewolnikiem waszym to jest wolny kraj wszystko wolno ja mam swoje zdanie i wole niemacie prawa nikomu pisać na forum jest wolny krai nie ma,zakazu nema cęzury i jest dobże ja was mam wnosie

4. Konto usunięte 11.05.2009 r. 13:42:12

ja jestem twardy i co wy piszesie tym nie pszejmuje nic nagłowe nie spadło janijestem obokany może wy jesteśćie wiesz ja mam zoiszcze jestem oponowanym ijak zestai niepodaje się tak atwo
    wżyciu dąże do celu m sję nudzi ksąszki moge czytać w jternecie jak ktoś niewie otym

5. ... 11.05.2009 r. 18:55:59

on nie czyta... nawet tego co sam pisze. A jak czyta, to odbija mu sie od oczu, bo inaczej dawno przyjąłby kilka serdecznych rad i zmienił styl...

6. Konto usunięte 11.05.2009 r. 18:55:59

Zmień chociaż formę swoich postów . Jeżeli Twoje twierdzenie że jesteś twardy i uparcie dążysz do celu jest prawdziwe to pokaż że masz JAJA . Nie skomlej tylko krzycz , nie czekaj tylko działaj . Pokaż kobiecie że jesteś interesujący i że możesz zapewnić jej bezpieczeństwo .