Wysyłam na maila zdjęcia tego co mam, można wybierać Kto pierwszy ten lepszy ! Dużo stringów, szortów, pończoszki, rajstopki, szpilki itd. Cena już od 15 zł za sztukę z przesyłką, przy większej ilości oczywiście może być taniej. Przy wysyłce listu z bielizną wysyłam oczywiście maila ze zdjęciami mnie w majteczkach, bucikach itp. Do większych zamówień może być filmik. Nie pożałujesz, będzie dużo wilgoci. Zależy mi na znalezieniu stałego i dyskretnego klienta, nie robiłam tego wcześniej, nie mam swojej stronki jak profesjonalistki itp. Pozdrawiam, buziaki!
antek
10.12.2011 r. 08:46:01
Prawo runku jest popyt jest podaż A co kto kupuje i co sprzedaje to już inna bajka
ewan0545
10.12.2011 r. 09:27:36
cholera studia coraz droższe:
Zuzanna
10.12.2011 r. 23:34:42
dziewczyna robi biznes! kupuje soczki, rozlewa na majtki i handluje
Gabriel
15.12.2011 r. 04:22:20
Ja zamówię skarpetki
Kuba
15.12.2011 r. 14:47:58
ja mam pytanko...
te soczki to do picia bezpośrednio...? czy trzeba rozcieńczyć...?
Wysyłam na maila zdjęcia tego co mam, można wybierać
Kto pierwszy ten lepszy ! Dużo stringów, szortów, pończoszki, rajstopki, szpilki itd. Cena już od 15 zł za sztukę z przesyłką, przy większej ilości oczywiście może być taniej. Przy wysyłce listu z bielizną wysyłam oczywiście maila ze zdjęciami mnie w majteczkach, bucikach itp. Do większych zamówień może być filmik. Nie pożałujesz, będzie dużo wilgoci. Zależy mi na znalezieniu stałego i dyskretnego klienta, nie robiłam tego wcześniej, nie mam swojej stronki jak profesjonalistki itp. Pozdrawiam, buziaki!
Prawo runku jest popyt jest podaż
A co kto kupuje i co sprzedaje to już inna bajka
cholera studia coraz droższe:
dziewczyna robi biznes! kupuje soczki, rozlewa na majtki i handluje
Ja zamówię skarpetki
ja mam pytanko...
te soczki to do picia bezpośrednio...? czy trzeba rozcieńczyć...?