pamitam ze ponad 2 lata temu admini obiecywali nowe sprośne emotki do wstawiania. gdzie one są ja się pytam obiecanki macanki
ewan0545
09.12.2011 r. 09:26:17
ewan0545
09.12.2011 r. 12:41:24
a znasz to obiecani-cacanki,,,,,,,,,,,,
ewan0545
09.12.2011 r. 12:46:10
macanki,dobre,zapamietam..............a po co ci wiecej,ikonek,,,,chyba wszystkie pozycje,,,,,,,już są,,,,,,
ewan0545
09.12.2011 r. 12:53:37
obiecanki-cacanki a głupiemu radosc ,tak to mniej wiecej oznacza,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,pozyci jest około dużoo,ale wszystkie podobne do siebie ,,,,a kamasutre mam dopisz pozycje kwiat lotosu ha,ha,
a czemu chcesz skasowac,,,,,,,,,,,,,,,tu jest wesoło........
ewan0545
09.12.2011 r. 21:18:22
każdy ma czasami zły dzien ,,,,,,,,nikt nie jest idealny,,,,,,,,,,,,
ewan0545
09.12.2011 r. 21:20:13
saro no co ,ja tez mam zły dzien i wcale mi do śmiechu,ale mk, mnie rozwesela,,,,,,,,,,,,
ewan0545
09.12.2011 r. 21:29:34
nie lubie plotek,a gdy nie znam osobiscie drugiej osoby to nie wyobrażam sobie krytykowanie innych,,,,,,i proponuje neutralny temat...........swięta blisko, sylwester,,karpia cza kupic a kto go ubije,,,,,,,,,,,,
pamitam ze ponad 2 lata temu admini obiecywali nowe sprośne emotki do wstawiania.
gdzie one są
ja się pytam
obiecanki macanki
a znasz to obiecani-cacanki,,,,,,,,,,,,
macanki,dobre,zapamietam..............a po co ci wiecej,ikonek,,,,chyba wszystkie pozycje,,,,,,,już są,,,,,,
obiecanki-cacanki a głupiemu radosc ,tak to mniej wiecej oznacza,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,pozyci jest około dużoo,ale wszystkie podobne do siebie ,,,,a kamasutre mam dopisz pozycje kwiat lotosu ha,ha,
obiecanki-cacanki......obiecujesz-całujesz..........może byc......
Fil
mądrala,
to po cholipe się pytał
a ile ich masz,,,,,,,,,,
a czemu chcesz skasowac,,,,,,,,,,,,,,,tu jest wesoło........
każdy ma czasami zły dzien ,,,,,,,,nikt nie jest idealny,,,,,,,,,,,,
saro no co ,ja tez mam zły dzien i wcale mi do śmiechu,ale mk, mnie rozwesela,,,,,,,,,,,,
nie lubie plotek,a gdy nie znam osobiscie drugiej osoby to nie wyobrażam sobie krytykowanie innych,,,,,,i proponuje neutralny temat...........swięta blisko, sylwester,,karpia cza kupic a kto go ubije,,,,,,,,,,,,
ale jak
jak on oslizgły,i szkoda,,,,,,,,,,,,
nie umiem,a zwierzątka lubie...............
a płetwy masz.........
płetwy zaliczone,,,,,,a łuski..............