MARIA jeszcze konkretniej? ale Ty wymagająca jesteś No ok postaram się a więc przykład pół roku temu. Mieliśmy kupić obrączki i jej się podobały takie same a mi trochę inne (identyczne tylko z grawerka w środku) i oczywiście nie doszliśmy do porozumienia mam nadzieję że wystarczająco wytłumaczyłem
Mikołaj
24.11.2011 r. 13:24:38
FILANTROPKĄ ha mamy ten sam tok myślenia He he w sumie nie byłem w takiej sytuacji że miałbym taka dziewczynę. Ale nie wiem jak by tak naprawdę było ale myślę że będzie dobrze
Mikołaj
24.11.2011 r. 13:31:00
FILANTROPKA gdzie do ołtarza no co Ty nie spieszy mi się tam a z nią już nie jestem - dzięki Bogu
Mikołaj
24.11.2011 r. 13:33:13
MARIA kompromis?? Z kobietami nie da się dojść do kompromisu Przynajmniej ja nie potrafię chociaż co do wypicia ilości alkoholu to potrafię dojść do kompromisu
Mikołaj
24.11.2011 r. 14:01:42
FILANTROPKĄ heh to na mokro
MARIA przecież ja też nie chciałem całej w grawerce tylko imię albo datę od kiedy jesteśmy razem i tyle to dobrze że nie była mi przeznaczona tylko szkoda 4 lat było ale sobie odbije
Mikołaj
24.11.2011 r. 14:08:46
cała młodość mi poszła w pi..u dobra lecę na piwko miłego dnia życzę
Mikołaj
24.11.2011 r. 14:10:28
Ja nie mam zamiaru żyć wiecznie
Mikołaj
24.11.2011 r. 14:12:51
MARIA tranwestyta? Jaki tranwestyta? Jeśli chodzi o moja była to biologiczną kobieta ale ja psem na sznurku nie jestem AHA I TRANSSEKSUALISTA tranwestyta to zupełnie to co innego ok spadam miłego dnia wam życzę
ewan0545
24.11.2011 r. 21:19:35
znam osobe po operacji,jest w porządku,i w pełni popieram takie osoby,które potrafią walczyć o swoją tosamosc.
MARIA jeszcze konkretniej?
ale Ty wymagająca jesteś
No ok postaram się
a więc przykład pół roku temu. Mieliśmy kupić obrączki i jej się podobały takie same a mi trochę inne (identyczne tylko z grawerka w środku) i oczywiście nie doszliśmy do porozumienia
mam nadzieję że wystarczająco wytłumaczyłem
FILANTROPKĄ ha mamy ten sam tok myślenia
He he
w sumie nie byłem w takiej sytuacji że miałbym taka dziewczynę. Ale nie wiem jak by tak naprawdę było ale myślę że będzie dobrze
FILANTROPKA gdzie do ołtarza no co Ty
nie spieszy mi się tam
a z nią już nie jestem - dzięki Bogu
MARIA kompromis?? Z kobietami nie da się dojść do kompromisu
Przynajmniej ja nie potrafię
chociaż co do wypicia ilości alkoholu to potrafię dojść do kompromisu
FILANTROPKĄ heh to na mokro
to dobrze że nie była mi przeznaczona
tylko szkoda 4 lat było
ale sobie odbije
MARIA przecież ja też nie chciałem całej w grawerce tylko imię albo datę od kiedy jesteśmy razem i tyle
Ja nie mam zamiaru żyć wiecznie
MARIA tranwestyta? Jaki tranwestyta? Jeśli chodzi o moja była to biologiczną kobieta
ale ja psem na sznurku nie jestem
AHA I TRANSSEKSUALISTA tranwestyta to zupełnie to co innego
ok spadam miłego dnia wam życzę
znam osobe po operacji,jest w porządku,i w pełni popieram takie osoby,które potrafią walczyć o swoją tosamosc.