witam oferuje moje cialo w chlodne jesnne dni. Uwielbiam sex kazdy jeden sex spelnie twoje najskrytrze marzenia sexsulalne bo uwliebiam spelniac marzenia bede namietna kobieta a jesli chcesz bede drapiezna jak kocica
irenka
12.11.2011 r. 11:13:03
przez takie osoby jak ty , rozchodza sie kochajace ludzie , bo stanie taka jedna napisze sex a chłoppy leca jak stado hien .....
Mariola
12.11.2011 r. 11:22:24
Gdyby Ci brakowało na chleb, to pewnie byś coś innego robiła...Tobie po prostu pieprzyć się chce, a każdy kto Cię zna w realu już wie, że nie namiętne, bo porozpierdzielane przez każdego, a w wirtualnym, to jeszcze jakiś głupi się znajdzie. W Agencji, to musi być młoda, ładna, zadbana, a więc nie dla Ciebie, to miejsce A piszesz namiętne, to Ty tak uważasz, bo gdyby tak było, to byś tutaj nie była i tak się nie ogłaszała
Gabriel
12.11.2011 r. 11:59:41
Witaj Lola
Ciekawe rzeczy mi tu opowiadasz jednak może zamiast spełniać te marzenia erotyczne facetów to pouczysz się troszkę ortografii co??
Gabriel
12.11.2011 r. 12:04:02
Marysia
Gabriel
12.11.2011 r. 12:09:14
W takim razie cześć Marysiu
Co tam u ciebie? I dlaczego Nazwę zmieniłaś??
Gabriel
12.11.2011 r. 12:11:01
Marysiu...
Jak nie twarz to co byś całemu światu pokazywała??
Gabriel
12.11.2011 r. 12:14:55
A to ile już masz tych wnuczków??
I który to ban że na tak długo ci bloka dali??
Gabriel
12.11.2011 r. 12:15:20
A kto jest Marysiu??
Gabriel
12.11.2011 r. 12:21:19
Bo to uważać trzeba... Jak w temacie masz wulgaryzm to bana każdy kto w nim pisze dostaje... bo kopiujesz ten wulgaryzm
ewan0545
12.11.2011 r. 12:30:50
lola,aż żal ciebie,za to co oferujesz,a gdzie szacunek do siebie samej,pomyslałaś jak będziesz wyglądać za pare lat,o przyszłości dziecka,jak bez sexu nie możesz żyć zgłoś się do agencji.
Gabriel
12.11.2011 r. 12:33:07
Racja Ewan0545
Wówczas połączy przyjemne z pożytecznym
Waldi
12.11.2011 r. 13:09:57
Skoro jest takie namietne to az musisz ogłaszac swoją oferte w internecie? Ciesz sie ze nie jestem twoim facetem bo juz bym cie dawno z domu wyrzucił.
Mariola
12.11.2011 r. 14:12:07
Cholerka patrzę i okularom nie dowierzam, a gdzie moje wypowiedzi...skasował ktoś tak się starałam
Marysiu, a Ja babcią zostanę 12 grudnia, bo na tą datę synowa ma termin i będę w Dziadostwie
Robert
12.11.2011 r. 16:35:41
NOOOOO masakra , uderz w stół a nożyczki sie odezwa : ! ! ! !
widzę same inwektywy i pouczające opinie , jak to tak to i same bluzgi i wy sie macie za inteligentne ludziska , jak i same zazdrośniki ,sami coś wymyślcie a głupot nie piszcie , A NAJBARDZIEJ to baby najeżdżają , jak jak jet to zła myśl i tylko bluzgi .
R.
ps. po prostu znajdź sobie jakiego chłopaka i sie zabawiajcie tu raczej będzie trudno 1. odległość 2. większość jest skrzywiona .... (jak ja) 3.raczej tu większość jest dla zysku ,tak to nam PO zgotowało .
Ale fakt sex jest fajny
Mariola
12.11.2011 r. 18:16:32
Jak zauważyłam, to nie ma ani jednego\"bluzga\", a wiec bez przesady
Mariola
12.11.2011 r. 18:18:29
Wyrażenie opinii, to nie zazdrość...czytaj ze zrozumieniem i nie doszukuj się czegoś co nie napisane
ewan0545
12.11.2011 r. 21:14:30
lola ,masz 20 lat ,masz czas zeby zrobić ze swoim życiem,coś pożytecznego,coś dobrego za coś z czego twoje dziecko będzie dumne,nie sknoć tego.
ewan0545
12.11.2011 r. 21:46:10
Melso wiem że myslisz tak samo dzieki
pietia33
13.12.2011 r. 23:04:40
kazdy robi to co lubi a jak to sie mowi kochanego ciala nigdy dosyc.
tekradiam
14.12.2011 r. 14:19:31
http://zasponsoruje.wordpress.com/
jak jesteś taki chętny na seks to przeglądnij bloga
witam oferuje moje cialo w chlodne jesnne dni. Uwielbiam sex kazdy jeden sex spelnie twoje najskrytrze marzenia sexsulalne bo uwliebiam spelniac marzenia bede namietna kobieta a jesli chcesz bede drapiezna jak kocica
przez takie osoby jak ty , rozchodza sie kochajace ludzie , bo stanie taka jedna napisze sex a chłoppy leca jak stado hien .....
Gdyby Ci brakowało na chleb, to pewnie byś coś innego robiła...Tobie po prostu pieprzyć się chce, a każdy kto Cię zna w realu już wie, że nie namiętne, bo porozpierdzielane przez każdego, a w wirtualnym, to jeszcze jakiś głupi się znajdzie. W Agencji, to musi być młoda, ładna, zadbana, a więc nie dla Ciebie, to miejsce
A piszesz namiętne, to Ty tak uważasz, bo gdyby tak było, to byś tutaj nie była i tak się nie ogłaszała
Witaj Lola
Ciekawe rzeczy mi tu opowiadasz jednak może zamiast spełniać te marzenia erotyczne facetów to pouczysz się troszkę ortografii co??
Marysia
W takim razie cześć Marysiu
Co tam u ciebie? I dlaczego Nazwę zmieniłaś??
Marysiu...
Jak nie twarz to co byś całemu światu pokazywała??
A to ile już masz tych wnuczków??
I który to ban że na tak długo ci bloka dali??
A kto jest Marysiu??
Bo to uważać trzeba... Jak w temacie masz wulgaryzm to bana każdy kto w nim pisze dostaje... bo kopiujesz ten wulgaryzm
lola,aż żal ciebie,za to co oferujesz,a gdzie szacunek do siebie samej,pomyslałaś jak będziesz wyglądać za pare lat,o przyszłości dziecka,jak bez sexu nie możesz żyć zgłoś się do agencji.
Racja Ewan0545
Wówczas połączy przyjemne z pożytecznym
Skoro jest takie namietne to az musisz ogłaszac swoją oferte w internecie?
Ciesz sie ze nie jestem twoim facetem bo juz bym cie dawno z domu wyrzucił.
Cholerka patrzę
i okularom nie dowierzam, a gdzie moje wypowiedzi...skasował ktoś
tak się starałam
i będę w Dziadostwie
Marysiu, a Ja babcią zostanę 12 grudnia, bo na tą datę synowa ma termin
NOOOOO masakra , uderz w stół a nożyczki sie odezwa : ! ! ! !
widzę same inwektywy i pouczające opinie , jak to tak to i same bluzgi i wy sie macie za inteligentne ludziska , jak i same zazdrośniki ,sami coś wymyślcie a głupot nie piszcie , A NAJBARDZIEJ to baby najeżdżają , jak jak jet to zła myśl i tylko bluzgi .
R.
ps. po prostu znajdź sobie jakiego chłopaka i sie zabawiajcie tu raczej będzie trudno 1. odległość 2. większość jest skrzywiona .... (jak ja) 3.raczej tu większość jest dla zysku ,tak to nam PO zgotowało .
Ale fakt sex jest fajny
Jak zauważyłam, to nie ma ani jednego\"bluzga\", a wiec bez przesady
Wyrażenie opinii, to nie zazdrość...czytaj ze zrozumieniem i nie doszukuj się czegoś co nie napisane
lola ,masz 20 lat ,masz czas zeby zrobić ze swoim życiem,coś pożytecznego,coś dobrego za coś z czego twoje dziecko będzie dumne,nie sknoć tego.
Melso wiem że myslisz tak samo dzieki
kazdy robi to co lubi a jak to sie mowi kochanego ciala nigdy dosyc.
http://zasponsoruje.wordpress.com/
jak jesteś taki chętny na seks to przeglądnij bloga
a niech sobie robi co chce
takie umoralniające gadki tylko mnie rozwalają.
przecież nie morduje ( jak ja) tylko daje