was chłopcy mam na imię Anna właśnie przeprowadziłam sie do Warszawy , całe życie mieszkałam z mężem w Berlinie, niedawno okazało się mój maż mnie zdradzał dlatego zostawiłam go żeby zasmakować trochę życia , a wiec nie chce tracić chwili chłopcy jestem dobrze sytuowaną kobietą moja fotka tutaj mam ochotę spotkać się z młodszym chłopakiem w wieku 20-25 lat, porozmawiać przy lampce wina możne coś więcej
jeśli jesteś dżentelmenem mogę cie sponsorować
prześlij mi swoja fotkę na annakoch@onet.eu możne się kiedyś spotkamy ;]
zapraszam również na moj [url=http://adf.ly/3dJI2]Blog[/url]
MARKO
09.11.2011 r. 09:06:51
za stary jestem
Malwina
09.11.2011 r. 11:11:46
Krzyś, przecież ta pani wyraźnie napisała 20-25 lat, ty już się nie łapiesz
lukaszo
09.11.2011 r. 12:54:57
hej
ja tez mieszkam w wawie od niedawna i niemoge sie oznales w tym za dupiu. Spotkajmy sie zabawimy sie i poznamy troche warszawe ja mam 23 lat mysle ze nie jestem za mlody dla ciebie
Malwina
09.11.2011 r. 13:19:02
ambicja w kieszeni , kasa się liczy, przecież pisze, że może zasponsorować
Witam
was chłopcy mam na imię Anna właśnie przeprowadziłam sie do Warszawy , całe życie mieszkałam z mężem w Berlinie, niedawno okazało się mój maż mnie zdradzał dlatego zostawiłam go żeby zasmakować trochę życia , a wiec nie chce tracić chwili chłopcy jestem dobrze sytuowaną kobietą moja fotka tutaj mam ochotę spotkać się z młodszym chłopakiem w wieku 20-25 lat, porozmawiać przy lampce wina możne coś więcej
jeśli jesteś dżentelmenem mogę cie sponsorować
prześlij mi swoja fotkę na annakoch@onet.eu możne się kiedyś spotkamy ;]
zapraszam również na moj [url=http://adf.ly/3dJI2]Blog[/url]
za stary jestem
Krzyś, przecież ta pani wyraźnie napisała 20-25 lat, ty już się nie łapiesz
hej
ja tez mieszkam w wawie od niedawna i niemoge sie oznales w tym za dupiu. Spotkajmy sie zabawimy sie i poznamy troche warszawe ja mam 23 lat mysle ze nie jestem za mlody dla ciebie
ambicja w kieszeni
, kasa się liczy, przecież pisze, że może zasponsorować