TIBI (znowu goły ... prawie), dobrze postawiony temat. Gratuluję, podziwiam za bezszczelność w szczelności prowokacyjnej. Masz moc
Pielęgnuj tąże a dojdziesz do celu
Karelia
08.11.2011 r. 22:03:12
Saro, nie sądzę, że bez celu.
TIBI, Twoje myśli nieposkładane do żadnego wpisu nie nadają się. Jeszcze . Niemniej jednak wyrzygujesz sporo racji. Tej nie neguję, choć pokrzywiona jest.
Karelia
08.11.2011 r. 22:05:32
Każdy ma swoje racje i prawo do wygłaszania tychże. Tylko dlaczego prawie nago? Po co? Czy to jakiś międzywiersz???
Karelia
08.11.2011 r. 22:25:21
ja jestem teraz poza zasięgiem. oddelegowana do czynów innych. czyli poza granicą. rozsądka tibielnego
sprzątać potrafię, lubię porządek ale nie za wszelką cenę!!!
W tym przypadku chętnie prześwietlę stan niedowładu
Karelia
08.11.2011 r. 22:29:02
TIBI, ty b.wolno konkludujesz. Czy ta Twoja nagość ma kompensować inne ...hm, hm? No staram się nie wierzyć.
Karelia
08.11.2011 r. 22:31:04
Saro, goły chop raczej nie wypowiada się do końca. Tenże raczej ... ćwiczy koniec do właściwej wypowiedzi.
Karelia
08.11.2011 r. 22:41:36
Eliot, a co Ty za firanki kulfa masz, że trzeba je prasować? Po babci? Ale sam wieszasz? To pikne! No też zapalę!!!
Karelia
08.11.2011 r. 23:02:03
Tak zapaliłam, że prawdopodobnie firanki się spaliły. Bardzo mi przykro.
Karelia
08.11.2011 r. 23:50:33
Bywaj Saro! ... Rzekła Karelia po niewczasie. Ale Niewczas zrozumiał chwilę. Chwila zaś poszła do doktora, bowiem Chwila była baaardzo chora ...
No dobra. Kuniec!
Karelia
08.11.2011 r. 23:51:41
www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
Zuzanna
09.11.2011 r. 16:30:34
i wzajemnie
Karelia
09.11.2011 r. 21:26:24
ależ cięte riposty
Karelia
09.11.2011 r. 22:07:25
oj chłopcy, chłopcy. doradzam delikatność.
przestrzegam przed syndromem chińskim i przypominam, iż w Polsce już zmieniły się proporcje. przynajmniej w wieku do 44 (mniej kobiet niźli mężczyzn). \"a jego imię to 44\"
obyście za moment nie musieli dymać do republiki naszych dawnych oprawców (do Kambodży chyba za daleko niektórym) po PIĘKNE i gospodarne kobiety miast niezawodne samochody.
Karelia
09.11.2011 r. 22:17:48
Kropo, pewnie i tak być może. pamiętam cytaty, ale regularnie niedokładnie. poza tem, 40+4=44. co za różnica? chodzi Ci o dosłowność? ok. to mogię zrozumić.
Karelia
09.11.2011 r. 22:18:45
TIBI, a Ty w ogóle rozumisz, co sie pisze?
Karelia
09.11.2011 r. 22:20:42
a propos germańskich oprawców. coś mi się przypomniało
TIBI, nikt nie rozprawia tutaj o przemocy. nie potrafisz/ chcesz czytać jak należy. Twoje małpy, Twój cyrk. mogę rozumieć, nie muszę szanować.
Karelia
09.11.2011 r. 22:29:24
Kropo, kobieto kosmiczna. tej wersji się trzymaj.
Karelia
09.11.2011 r. 22:44:26
TIBI, i to właśnie jest Twój problem naziemny/ przyziemny. Ty masz ciągle za daleko.
Karelia
09.11.2011 r. 22:54:35
TIBI, ufam, że za jakieś 200 lat będziesz bardziej interesującym z racji większego Twojego zainteresowania czymkolwiek.
Karelia
09.11.2011 r. 22:56:54
Kropo, w myśl zasady \"mierz wysoko, choć świadomość masz, iż i tak niziutko opadniesz\". na tym polega wielkość.
Karelia
09.11.2011 r. 22:59:09
TIBI, Ty się postaraj zaistnieć. o błyszczeniu marz w sennych \"ablucjach\"
Karelia
09.11.2011 r. 23:11:07
za 200 lat będziesz się wznosił jeno bądź unosił. żadnego spadania nie będzie. spadać tedy będą jeno mentalni kretyni i abnegaci, ale Ty nie będziesz się do nich zaliczał.
jedna moze troche przemocy
inna troche ostrych slow
przewaznie dzieci do wychowania ma kazda
TIBI (znowu goły ... prawie), dobrze postawiony temat. Gratuluję, podziwiam za bezszczelność w szczelności prowokacyjnej. Masz moc
Pielęgnuj tąże a dojdziesz do celu
Saro, nie sądzę, że bez celu.
. Niemniej jednak wyrzygujesz sporo racji. Tej nie neguję, choć pokrzywiona jest.
TIBI, Twoje myśli nieposkładane do żadnego wpisu nie nadają się. Jeszcze
Każdy ma swoje racje i prawo do wygłaszania tychże. Tylko dlaczego prawie nago? Po co? Czy to jakiś międzywiersz???
ja jestem teraz poza zasięgiem. oddelegowana do czynów innych. czyli poza granicą. rozsądka tibielnego
sprzątać potrafię, lubię porządek ale nie za wszelką cenę!!!
W tym przypadku chętnie prześwietlę stan niedowładu
TIBI, ty b.wolno konkludujesz. Czy ta Twoja nagość ma kompensować inne ...hm, hm? No staram się nie wierzyć.
Saro, goły chop raczej nie wypowiada się do końca. Tenże raczej ... ćwiczy koniec do właściwej wypowiedzi.
Eliot, a co Ty za firanki kulfa masz, że trzeba je prasować? Po babci? Ale sam wieszasz? To pikne! No też zapalę!!!
Tak zapaliłam, że prawdopodobnie firanki się spaliły. Bardzo mi przykro.
Bywaj Saro! ... Rzekła Karelia po niewczasie. Ale Niewczas zrozumiał chwilę. Chwila zaś poszła do doktora, bowiem Chwila była baaardzo chora ...
No dobra. Kuniec!
www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
i wzajemnie
ależ cięte riposty
oj chłopcy, chłopcy. doradzam delikatność.
przestrzegam przed syndromem chińskim i przypominam, iż w Polsce już zmieniły się proporcje. przynajmniej w wieku do 44 (mniej kobiet niźli mężczyzn). \"a jego imię to 44\"
obyście za moment nie musieli dymać do republiki naszych dawnych oprawców (do Kambodży chyba za daleko niektórym) po PIĘKNE i gospodarne kobiety miast niezawodne samochody.
Kropo, pewnie i tak być może. pamiętam cytaty, ale regularnie niedokładnie. poza tem, 40+4=44. co za różnica? chodzi Ci o dosłowność? ok. to mogię zrozumić.
TIBI, a Ty w ogóle rozumisz, co sie pisze?
a propos germańskich oprawców. coś mi się przypomniało
vader.joemonster.org/upload/ztb/512_5141a637germanski-oprawca.jpg
TIBI, nikt nie rozprawia tutaj o przemocy. nie potrafisz/ chcesz czytać jak należy. Twoje małpy, Twój cyrk. mogę rozumieć, nie muszę szanować.
Kropo, kobieto kosmiczna. tej wersji się trzymaj.
TIBI, i to właśnie jest Twój problem naziemny/ przyziemny. Ty masz ciągle za daleko.
TIBI, ufam, że za jakieś 200 lat będziesz bardziej interesującym z racji większego Twojego zainteresowania czymkolwiek.
Kropo, w myśl zasady \"mierz wysoko, choć świadomość masz, iż i tak niziutko opadniesz\". na tym polega wielkość.
TIBI, Ty się postaraj zaistnieć. o błyszczeniu marz w sennych \"ablucjach\"
za 200 lat będziesz się wznosił jeno bądź unosił. żadnego spadania nie będzie. spadać tedy będą jeno mentalni kretyni i abnegaci, ale Ty nie będziesz się do nich zaliczał.
już wtedy. jeśli w ogóle będziesz się zaliczał.
Zuzia
Jasko
dobranoc Eliot
Tu jestem Jasku