Normalny przeciętny facet który potrafi szanować i kochać która się odważy?
Sens życia i wiara w człowieka nie bierze się z pustki, lecz z pielęgnowania tradycji, zasad i cech człowieka, które stanowią o przyszłości i wielkości nas samych. Jesteś dla świata człowiekiem, ale dla mnie możesz być całym światem, jeśli Cię dotknie miłe doznanie, uczucie, miłość, żyjesz w mym sercu, które tym dotknięciem Cię obdarzyło, jedyna rzecz jest warta życia, bezgranicznie kochać istotę, która daje to z wzajemnością. A sex jest tylko miłym dodatkiem do życia, składa się w połowie kobiety w połowie z mężczyzny, w jednej całości co wspólnie przeżyją. Szczęście jest wówczas pełne, gdy światło poranka budzi dwoje ludzi do dnia pełnego wspólnych czynów i rozmów, gdy potrafią uśmiechnąć się do siebie. A małżeństwo dla pieniędzy to nikczemność, ale małżeństwo bez nich to głupota, właściwie idzie o drobiazg, zrozumienie, byle idiota potrafi żyć mając pieniądze, a sztuką wspaniałą jest żyć z pieniędzmi a nie dla nich. Miłość jest najważniejsza bo jest większą wartością, należy trzymać się jej nie ranić serca dla kaprysu, nie mówić że kochamy jak mamy kłamać, żeby żyć trzeba kochać uczciwie.
ewan0545
07.11.2011 r. 20:51:59
piękne ale czy realne.
ewan0545
07.11.2011 r. 21:01:01
ale mogą pozostać tylko marzeniami.
Robert
07.11.2011 r. 21:10:00
hhahaha na takie ckliwości baby nie złapiesz , baba to tylko patrzy na Kasa chłop Kasa sex Kasa rodzina , czyli na he ah ąąą baby cie zapier..... , to proste , wszystkie piszą tylko jedno , Mój wymarzony partner to niezależny finansowo
ewan0545
07.11.2011 r. 21:11:56
ja nie pisałam
ewan0545
07.11.2011 r. 21:19:40
kobieta to nie sztuka,nie kupuje się na kilogramy.
Robert
07.11.2011 r. 21:24:04
tylko czego sie sprzedają na kilogramy : ) , w sumie ja popieram bo każdy ma wolna wole i robi sobie co chce w ramach naszego prawa , a wiec jak kce to morze : ) sie sprzedawać na kilogramy : )
R.
Robert
07.11.2011 r. 21:25:51
tylko czego sie sprzedają na kilogramy : ) , w sumie ja popieram bo każdy ma wolna wole i robi sobie co chce w ramach naszego prawa , a wiec jak kce to morze : ) sie sprzedawać na kilogramy : )
R.
Robert
07.11.2011 r. 21:27:03
R.
ewan0545
07.11.2011 r. 21:30:27
w auchman sprzedają na kilogramy.
ewan0545
07.11.2011 r. 21:50:56
przyjemnej konsumpcji
delfin
07.11.2011 r. 21:58:06
A ja potrzebuje normalnej uczciwej kobiety tylko gdzie taka jest? wszystkie są mądre wspaniałe odważne tutaj, a życie realne jest bardziej złożone, nie wszystko jest usłane różami i czasami trzeba się zmierzyć z problemami, a jak już być z sobą to na dobre i złe, czy to modlitwa raczej nie, bo czy trzeba być kimś? chyba nie, po prostu sobą trzeba być.
ewan0545
07.11.2011 r. 22:05:04
to prawda odważne tutaj,ale zeby przejsc do realu też potrzeba odwagi,a tej czasami brakuje.
ewan0545
07.11.2011 r. 22:40:23
to jestes szczęsliwy
ewan0545
07.11.2011 r. 22:53:49
to się ciesz nie każdy ma uśmiech.
ewan0545
07.11.2011 r. 22:58:40
to prawda,czasami nie znaczy zawsze
ewan0545
08.11.2011 r. 13:08:54
i dzien dobry
ewan0545
08.11.2011 r. 13:23:48
ja już po obiedzie
Malwina
08.11.2011 r. 13:26:54
a ja w pracy:~ i nikt mi obiadku nie robi
ewan0545
08.11.2011 r. 13:31:42
to zapraszam mam tylko rosołek,
Malwina
08.11.2011 r. 13:35:39
dzięki Ewan, lubię rosołek , do 15 jakoś dam radę a później tylko jeszcze zakupy i do domku
ewan0545
08.11.2011 r. 13:36:51
wykorzystaj każdą chwile,to takie przyjemne nić nie robić
ewan0545
08.11.2011 r. 13:38:04
Malwinko to tylko 1,5godz,i laba na dzisiaj
Malwina
08.11.2011 r. 13:41:54
coś mi się dzisiaj dłuży w tej pracy, chyba nie mogę się doczekać weekendu , narka , trzeba trochę popracować
ewan0545
08.11.2011 r. 13:48:46
Melsa żartujesz ,czasami jest wskazany,aby ciałko odpoczeło,za dużo nie ,ale na chwilke ,tylko dla siebie.
Normalny przeciętny facet który potrafi szanować i kochać która się odważy?
Sens życia i wiara w człowieka nie bierze się z pustki, lecz z pielęgnowania tradycji, zasad i cech człowieka, które stanowią o przyszłości i wielkości nas samych. Jesteś dla świata człowiekiem, ale dla mnie możesz być całym światem, jeśli Cię dotknie miłe doznanie, uczucie, miłość, żyjesz w mym sercu, które tym dotknięciem Cię obdarzyło, jedyna rzecz jest warta życia, bezgranicznie kochać istotę, która daje to z wzajemnością. A sex jest tylko miłym dodatkiem do życia, składa się w połowie kobiety w połowie z mężczyzny, w jednej całości co wspólnie przeżyją. Szczęście jest wówczas pełne, gdy światło poranka budzi dwoje ludzi do dnia pełnego wspólnych czynów i rozmów, gdy potrafią uśmiechnąć się do siebie. A małżeństwo dla pieniędzy to nikczemność, ale małżeństwo bez nich to głupota, właściwie idzie o drobiazg, zrozumienie, byle idiota potrafi żyć mając pieniądze, a sztuką wspaniałą jest żyć z pieniędzmi a nie dla nich. Miłość jest najważniejsza bo jest większą wartością, należy trzymać się jej nie ranić serca dla kaprysu, nie mówić że kochamy jak mamy kłamać, żeby żyć trzeba kochać uczciwie.
piękne ale czy realne.
ale mogą pozostać tylko marzeniami.
hhahaha na takie ckliwości baby nie złapiesz
, baba to tylko patrzy na Kasa chłop Kasa sex Kasa rodzina , czyli na he ah ąąą baby cie zapier..... , to proste , wszystkie piszą tylko jedno , Mój wymarzony partner to niezależny finansowo
ja nie pisałam
kobieta to nie sztuka,nie kupuje się na kilogramy.
R.
R.
R.
w auchman sprzedają na kilogramy.
przyjemnej konsumpcji
A ja potrzebuje normalnej uczciwej kobiety tylko gdzie taka jest? wszystkie są mądre wspaniałe odważne tutaj, a życie realne jest bardziej złożone, nie wszystko jest usłane różami i czasami trzeba się zmierzyć z problemami, a jak już być z sobą to na dobre i złe, czy to modlitwa raczej nie, bo czy trzeba być kimś? chyba nie, po prostu sobą trzeba być.
to prawda odważne tutaj,ale zeby przejsc do realu też potrzeba odwagi,a tej czasami brakuje.
to jestes szczęsliwy
to się ciesz nie każdy ma uśmiech.
to prawda,czasami nie znaczy zawsze
i dzien dobry
ja już po obiedzie
a ja w pracy:~ i nikt mi obiadku nie robi
to zapraszam mam tylko rosołek,
dzięki Ewan, lubię rosołek
, do 15 jakoś dam radę a później tylko jeszcze zakupy i do domku
wykorzystaj każdą chwile,to takie przyjemne nić nie robić
Malwinko to tylko 1,5godz,i laba na dzisiaj
coś mi się dzisiaj dłuży w tej pracy, chyba nie mogę się doczekać weekendu
, narka
, trzeba trochę popracować
Melsa żartujesz ,czasami jest wskazany,aby ciałko odpoczeło,za dużo nie ,ale na chwilke ,tylko dla siebie.
po twoich górach chętnie.
na spacer w góry,może byc pagórek
a gdzie jesteś,
jeszcze ją nie ochrzciłas