Nazywam się Jose mam 35 lat, hiszpański mężczyzna. Ja szukać polską kobietą od 25 do 35 lat dla rozmawiać i mieć przyjaźń przez internetu. Ja mierzyć 1,78, ważyć 74 kilogram i włos kolor czarny. Ja pracuję od kierujący w inżynieria firmie i mieć duży pensja. Ja mieszkać sam w mój domu. Ja jestem bardzo romantyczny, namiętny, lojalny, szczery ... Ja lubić i korzystać życie spokojne, mieć życie społeczny z przyjaciele, iść do kupować, iść do kolację, muzyka, teatr, kino, podróżować, chodzić w natura ... Ostatecznie, mieć życie spokojne i normalny.
Ja szukać kobieta romantyczka, szczery, przyjaciółka, lojalny ... w związku z jej ciało, ja szukać kobieta cienka z duzym biustem. Móc wygląda prostactwo to który ja szukać. Wiele mężczyzn życzyć kobiet z wlos czarny, z wlos blond, z trochę biodro, z dość dużo pośladek, z nogi długi ... Mój podobać kobiet z duzym biustem.
Ja ofiarować dużo szacunek i równiez pragnąć szacunek dla mój. Propozycja formalny, nie żart. Mój podobać kobiet dla rozmawiać, mieć przyjaźń i poznawać. Jeśli ty jesteś a kobieta jak ja szukać i ty pragnąć nawiązać kontakt ze mną dla rozmawiać i wiedzieć w nawiązaniu do z my, ty móc w poczta elektroniczna pepespain76Małpahotmail.com Podać @ zamiast Małpa.
Nie zapominać że ja ofiarować szacunek i ja nie szukać kobieta dla rozmawiać od jej duzym biustem. Ja szukać kobieta dla moj życie.
Nie niepokoić, język nie problem.
Rozmawiać ty i ja ????
Jeśli ty znać kobieta jak ja szukać i ona móc interesować, ty mówić do ona.
Dziękuję !!!!!
Gepard
18.10.2011 r. 21:01:01
to debil jakis ....z wiochy pewnie z pod lublina..
Kill Bill
20.10.2011 r. 15:14:38
ja mówić do Tobie. Oni nie znać kobieta z dużym biustem my znać kobita z dużą wargą. Pasi?
oceanic
20.10.2011 r. 15:41:16
Ja lubić z dużą d.upą
gepard a wiesz jakie są fajne dziewczyny pod Lublinem
Kill Bill
20.10.2011 r. 15:44:53
no i się poslinił
cały ocean
oceanic
20.10.2011 r. 15:47:25
Wiesz kill zostałem pracownikiem biurowym
Kill Bill
20.10.2011 r. 15:50:43
zostałeś biurwą
gratuluje. praca jak praca. uwsteczniająca ale dająca jakiś tam dochód
oceanic
20.10.2011 r. 15:53:02
dlaczego uwsteczniająca ?
hmm z dochodem to średnio ale cały dzień można na necie siedzieć
Kill Bill
20.10.2011 r. 15:55:18
dlatego, że rozwijająca to ona nie jest. nie oszukujmy się.
tiaa. net jako rekompensata niskego uposażenia heheh
oceanic
20.10.2011 r. 16:29:27
i do tego mam widok z okna na kancelarie prezydenta
A co u ciebie ???
Kill Bill
20.10.2011 r. 20:17:54
Baracka Obamy
a ja nadal zabijam, dobijam, kalecze
lukrecja
24.11.2011 r. 22:12:11
jezeli jestes w okolicach bydgoszczy to daj znac to sie spotkamy
Witam !!!!
Nazywam się Jose mam 35 lat, hiszpański mężczyzna. Ja szukać polską kobietą od 25 do 35 lat dla rozmawiać i mieć przyjaźń przez internetu. Ja mierzyć 1,78, ważyć 74 kilogram i włos kolor czarny. Ja pracuję od kierujący w inżynieria firmie i mieć duży pensja. Ja mieszkać sam w mój domu. Ja jestem bardzo romantyczny, namiętny, lojalny, szczery ... Ja lubić i korzystać życie spokojne, mieć życie społeczny z przyjaciele, iść do kupować, iść do kolację, muzyka, teatr, kino, podróżować, chodzić w natura ... Ostatecznie, mieć życie spokojne i normalny.
Ja szukać kobieta romantyczka, szczery, przyjaciółka, lojalny ... w związku z jej ciało, ja szukać kobieta cienka z duzym biustem. Móc wygląda prostactwo to który ja szukać. Wiele mężczyzn życzyć kobiet z wlos czarny, z wlos blond, z trochę biodro, z dość dużo pośladek, z nogi długi ... Mój podobać kobiet z duzym biustem.
Ja ofiarować dużo szacunek i równiez pragnąć szacunek dla mój. Propozycja formalny, nie żart. Mój podobać kobiet dla rozmawiać, mieć przyjaźń i poznawać. Jeśli ty jesteś a kobieta jak ja szukać i ty pragnąć nawiązać kontakt ze mną dla rozmawiać i wiedzieć w nawiązaniu do z my, ty móc w poczta elektroniczna pepespain76Małpahotmail.com Podać @ zamiast Małpa.
Nie zapominać że ja ofiarować szacunek i ja nie szukać kobieta dla rozmawiać od jej duzym biustem. Ja szukać kobieta dla moj życie.
Nie niepokoić, język nie problem.
Rozmawiać ty i ja ????
Jeśli ty znać kobieta jak ja szukać i ona móc interesować, ty mówić do ona.
Dziękuję !!!!!
to debil jakis ....z wiochy pewnie z pod lublina..
ja mówić do Tobie. Oni nie znać kobieta z dużym biustem my znać kobita z dużą wargą. Pasi?
Ja lubić z dużą d.upą
gepard a wiesz jakie są fajne dziewczyny pod Lublinem
no i się poslinił
cały ocean
Wiesz kill zostałem pracownikiem biurowym
zostałeś biurwą
gratuluje. praca jak praca. uwsteczniająca ale dająca jakiś tam dochód
dlaczego uwsteczniająca
?
hmm z dochodem to średnio ale cały dzień można na necie siedzieć
dlatego, że rozwijająca to ona nie jest. nie oszukujmy się.
tiaa. net jako rekompensata niskego uposażenia heheh
i do tego mam widok z okna na kancelarie prezydenta
???
A co u ciebie
Baracka Obamy
a ja nadal zabijam, dobijam, kalecze
jezeli jestes w okolicach bydgoszczy to daj znac to sie spotkamy