A ja to zawsze myślałam że najpierw trzeba dać d... ale skoro \"koleżanka\" uważa że można być sponsorowaną bez kontaktu z \"erotomanami i zbokami\" to możecie mi też coś kupić
Malwina
18.10.2011 r. 12:14:26
\".....jestem milom sympatycznom szczerom otwartom komunikatywnom muyslacom powaznie osobom....\" - faktycznie jej potrzeba sponsora - do nauki języka polskiego
Gepard
18.10.2011 r. 17:50:32
Daria swiat jest dziwny .kuzwa ..dzisiaj przyslali .mi ze wyje.bali mnie z przychodni i kuzwa .pojechalem pytam sie o co chodzi kuzwa... bo ..od 6 lat u nich nie byle m..co za **cenzura** ...musialem sie odnowa zarejestrowc ..i jak tu zyc ..jak nie choruje to zle jak choruje to im dobrze ...
Gepard
18.10.2011 r. 19:22:49
widzisz ci daja cieple wkladki do dup.y ..wycieze pedalski i co jestes czesliwy z brudu zdechniesz i ze smrodu
Gepard
18.10.2011 r. 19:52:04
mam otworz dupe ktora z litosci ludzie nazywaja ryjem ..to ci na **cenzura** ....w nia...brudasie
Gepard
18.10.2011 r. 19:58:26
co jeszcze chcesz popic .. ..nie ma sprawy moge wylac sie na ten swiniski ryj ..odrazu sie umyjesz .u ciebie na wsi pewnie krucho z ciepla woda
Gepard
18.10.2011 r. 20:14:43
ale ty wiesz ze smierdzisz ....czy naprawde myslisz ze ja to wymyslilem ..scieku..pie.rdolony//
Gepard
18.10.2011 r. 20:21:26
nie zaslogujesz cioto na lepszy swiat..to waruj ..psie..i .nie szczekaj..
lipek162
19.10.2011 r. 10:02:12
Już wam mówię czym jest największy sponsoring to nie koniecznie musi być jakaś dziewczyna robiąca loda za 10 zł czy nawet mężczyzna nazwijmy to umownie ale największymi sponsorami jesteśmy MY zobaczcie sami jak my sponsorujemy naszą kochaną RP!To dzięki nam wydają po kilkaset złotych na paliwo,telefony biorą grube wypłaty czy diety jak zwał tak zwał kto się ze mną zgodzi?
Zaczynam się gubić
http://mkontakt.pl/profile/312064/galeria/120606
Ten podpis pod zdjęciem to dla mnie zagadka
No to jak to w końcu jest? Sponsorują za free?
A ja to zawsze myślałam że najpierw trzeba dać d... ale skoro \"koleżanka\" uważa że można być sponsorowaną bez kontaktu z \"erotomanami i zbokami\" to możecie mi też coś kupić
\".....jestem milom sympatycznom szczerom otwartom komunikatywnom muyslacom powaznie osobom....\" - faktycznie jej potrzeba sponsora
- do nauki języka polskiego
Daria swiat jest dziwny .kuzwa ..dzisiaj przyslali .mi ze wyje.bali mnie z przychodni i kuzwa .pojechalem pytam sie o co chodzi kuzwa... bo ..od 6 lat u nich nie byle
m..co za **cenzura** ...musialem sie odnowa zarejestrowc ..i jak tu zyc ..jak nie choruje to zle jak choruje to im dobrze
...
widzisz ci daja cieple wkladki do dup.y ..wycieze pedalski i co jestes czesliwy z brudu zdechniesz i ze smrodu
mam otworz dupe ktora z litosci ludzie nazywaja ryjem ..to ci na **cenzura** ....w nia...brudasie
co jeszcze chcesz popic ..
..nie ma sprawy moge wylac sie na ten swiniski ryj ..odrazu sie umyjesz .u ciebie na wsi pewnie krucho z ciepla woda
ale ty wiesz ze smierdzisz ....czy naprawde myslisz ze ja to wymyslilem ..scieku..pie.rdolony//
nie zaslogujesz cioto na lepszy swiat..to waruj ..psie..i .nie szczekaj..
Już wam mówię czym jest największy sponsoring
to nie koniecznie musi być jakaś dziewczyna robiąca loda za 10 zł czy nawet mężczyzna nazwijmy to umownie ale największymi sponsorami jesteśmy MY zobaczcie sami jak my sponsorujemy naszą kochaną RP!To dzięki nam wydają po kilkaset złotych na paliwo,telefony biorą grube wypłaty czy diety jak zwał tak zwał kto się ze mną zgodzi?
Też lubię czekoladki
Może podzieli