Tak dziś ze znajomym pisałam na temat hazardu.. Dla jednych gra w rodzinnym towarzystwie na kasę jest ok, dla innych to i tak hazard, a wy co o tym sądzicie? I co myślicie na temat tych gier (maszyny) co stoją w sklepach, barach i gdzie się tylko da...
Ja jestem przeciwniczka jakiegokolwiek Hazardu czy to gra z rodzina czy tym bardziej jeśli chodzi o maszyny
Konto usunięte
27.12.2009 r. 21:05:53
Ja nie gram i wygrywam...
Bo w kieszeni zostaje mi to co bym przegrał...
Konto usunięte
27.12.2009 r. 21:06:01
Aga pracowałam rok w Hazardzie i wiem,ze to wszystko oszustwo i zlo straszne dla tych ludzi i ich rodzin,dobrze,ze od stycznia połowa punktow bedzie poprostu pozamykane i kwestia czasu ,a zostana tylko Casina....ogolnie dobrze,ze w koncu biora sie za tych mafiozow!!
Tak dziś ze znajomym pisałam na temat hazardu.. Dla jednych gra w rodzinnym towarzystwie na kasę jest ok, dla innych to i tak hazard, a wy co o tym sądzicie? I co myślicie na temat tych gier (maszyny) co stoją w sklepach, barach i gdzie się tylko da...
Ja jestem przeciwniczka jakiegokolwiek Hazardu czy to gra z rodzina czy tym bardziej jeśli chodzi o maszyny
Ja nie gram i wygrywam...
Bo w kieszeni zostaje mi to co bym przegrał...
Aga pracowałam rok w Hazardzie i wiem,ze to wszystko oszustwo i zlo straszne dla tych ludzi i ich rodzin,dobrze,ze od stycznia połowa punktow bedzie poprostu pozamykane i kwestia czasu ,a zostana tylko Casina....ogolnie dobrze,ze w koncu biora sie za tych mafiozow!!
jebac hazard...wole sie napic
:buziak::buziak::buziak::buziak:hej dziewczeta:buziak:
a Tu zas polecieli do maszyn
Na miejsce to znaczy z głowy do główki??
No ale mi chodziło o to że tym krzesłem to skłoniłabyś go do myślenia o
a nie o hazardzie
A no właśnie to miałem na myśli... Ale patrząc na emotki których użyłaś to widzę że ty
i
Lubisz
Sprostuj mnie jeśli się mylę
Widzę że również inne klimaty cię kręcą??
Tak Agniesiu niegrzeczny był ze mnie chłopczyk i należy mi się lanie
A rób mi tak jeszcze
Nie byłem na maszynach ale na dziewczynach
Płaciłem...
Ale nie za darmo...
Widzę że wszyscy są ale nikogo tutaj
Zapłaciłem i w zamian się zabawiłem
Tak??
No cóż...
A co mogłabyś mi zaoferować??
I za ile??
Ale mnie nie interesują takie spodkania gdzie tylko pogadać można...
Chcę byś to wiedziała
Ale ja wolę coś więcej
Bo zobaczyć to sobie w barze ze striptizem mogę a pogadać to mogę sobie z tobą za free
Domyśl się
Ja ci nie powiem bo nieśmiały chłopak jestem
No fakt że to nie twoje będą...
A nie myśl nad gadaniem bo będzie opłacalne///
W końcu pozwoli ci to mnie poznać
Ja jakbym miał ci zapłacić to za spędzenie u mnie nocy na baraszkowaniu pod kołderką
-
Już wymiękłaś??
Już
już
Stoi
Chcesz na konika??