forum

Rozrywka i uczucia

Są ludzie, parapety, krzesła, taborety i takie fotele bujane jak niektórzy

1. Konto usunięte 05.05.2009 r. 15:01:10

Ja między innymi lubię sporty ekstremalne zwłaszcza wspinaczkę na którą niestety dawno nie miałem czasu a sprzęt mi się starzeje. Kto oglądał "Yamakasi" lub "13 dzielnicę" zna również taki sport : le Parkour . Naprawdę tania dawka adrenalinki   uśmiechnięty   Narazie staram się rozwijać swój organizm aby móc trenować ten sport. zamieszczam link do filmiku po obejrzeniu którego mój 4,5 letni syn również zapragnął "latać" i codziennie zmusza mnie żebyśmy trenowali: http://www.milanos.pl/film.php?cat=2&id=6999 miłego oglądania P.S. zwróćcie uwagę na kostkę rubika i kości do gry .

2. Konto usunięte 05.05.2009 r. 21:30:51

no dobra o sportach " X-treme " nie pogadamy heh... w takim razie wyobraźcie sobie, że na wycieczce w góry zastała was noc, telefon nie działa a wy jesteście w środku lasu... Znajdą się na tym forum ludzie którzy byliby wtedy w swoim żywiole??

3. ... 05.05.2009 r. 22:17:00

niż półkę skalną... Las w nocy ma swój specjalny urok   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 08.05.2009 r. 18:39:07

-.-

5. ... 08.05.2009 r. 22:35:16

wchodziliśmy w nocy na Łysą Górę by wygrać zakład z miejscowym patrolem wojskowym   uśmiechnięty   Same miłe wspomnienia. Od tamtej pory lubię czarownice a miotła stała się ulubionym środkiem transportu   uśmiechnięty  

6. Konto usunięte 08.05.2009 r. 22:36:42

hahahha, serio    

7. Konto usunięte 08.05.2009 r. 22:37:31

U mnie samopoczucie zależałoby od tego kto jest ze mną jeszcze na tej wycieczce   uśmiechnięty  

8. Konto usunięte 08.05.2009 r. 22:42:30

a z kim musiałabyś być żeby czuć się dobrze ??

9. Konto usunięte 09.05.2009 r. 13:30:07

ZATRACENIE
    Dwoje kochanków w księżyca blasku
    Na wielkiej polanie, przy małym lasku
    Złączeni w uścisku ciepłymi ciałami
    Spoglądając sobie w oczy, łączą się duszami
    Gdy umysły zjednoczą, słów nie potrzeba
    Pocałunek, tchnienie duszy ulatuje do nieba
    Gdy leżąc wspólnym szczęściem ukojeni
    spoglądają w górę, widokiem miesiąca skuszeni
    Nie zdają sobie sprawy, jak zdradliwą moc
    Ma blask księżyca w pełni, w tak cudowną noc
    Kto spojrzy nań swym otwartym okiem
    Z duszą szczęśliwą, wzrokiem głębokim
    Srebrna strzała wbije mu się w serce
    i nie będzie taki sam już nigdy więcej....

10. Konto usunięte 09.05.2009 r. 18:32:31

A zasadzie chyba najlepiej bym się czuła z przyjacielem tudziez przyjaciółką, partnerem.....Jednak gdyby na tej wycieczce byli sami obcy mi ludzie to pewnie też bym się czuła dobrze...W zasadzie oni tez byliby w takiej samej jak ja sytuacji    

11. Konto usunięte 12.05.2009 r. 12:47:12

świetnie to ujołaś napisałaś
    wiesz niepisz że pan prosto robert bo njestem żadnym panem prostu piszcie domnie
    robert

12. Konto usunięte 12.05.2009 r. 13:14:05

zmień płyte bo powtażasz jak papuga to jest nudne

13. Konto usunięte 12.05.2009 r. 13:26:30

Każdy z nas ( a przynajmniej większość) ma zainteresowania i "skille" które zaprzątają jego myśli i życie prywatne na co dzień. Ja takowych mam naprawdę sporo dzięki czemu łatwo nawiązuję przyjaźnie z ludźmi mającymi podobne pasje. Proponuję aby każdy chętny podzielił się własnymi doświadczeniami lub na przykład filmikami z internetu na których wyczyny prezentują ludzie których podziwiacie. W ten sposób łatwiej będzie nam znaleźć płaszczyzny do pozytywnej dyskusji.   uśmiechnięty  

14. Konto usunięte 12.05.2009 r. 13:26:30

i kto to napisał <hahaha> no proszę pan pajac jak jesteś na tym temacie to pochwal się czym się zajmujesz a jak nie to idź pisać swoje gorzkie żale gdzie indziej....