Ja między innymi lubię sporty ekstremalne zwłaszcza wspinaczkę na którą niestety dawno nie miałem czasu a sprzęt mi się starzeje. Kto oglądał "Yamakasi" lub "13 dzielnicę" zna również taki sport : le Parkour . Naprawdę tania dawka adrenalinki Narazie staram się rozwijać swój organizm aby móc trenować ten sport. zamieszczam link do filmiku po obejrzeniu którego mój 4,5 letni syn również zapragnął "latać" i codziennie zmusza mnie żebyśmy trenowali: http://www.milanos.pl/film.php?cat=2&id=6999 miłego oglądania P.S. zwróćcie uwagę na kostkę rubika i kości do gry .
Konto usunięte
05.05.2009 r. 21:30:51
no dobra o sportach " X-treme " nie pogadamy heh... w takim razie wyobraźcie sobie, że na wycieczce w góry zastała was noc, telefon nie działa a wy jesteście w środku lasu... Znajdą się na tym forum ludzie którzy byliby wtedy w swoim żywiole??
...
05.05.2009 r. 22:17:00
niż półkę skalną... Las w nocy ma swój specjalny urok
Konto usunięte
08.05.2009 r. 18:39:07
-.-
...
08.05.2009 r. 22:35:16
wchodziliśmy w nocy na Łysą Górę by wygrać zakład z miejscowym patrolem wojskowym Same miłe wspomnienia. Od tamtej pory lubię czarownice a miotła stała się ulubionym środkiem transportu
Konto usunięte
08.05.2009 r. 22:36:42
hahahha, serio
Konto usunięte
08.05.2009 r. 22:37:31
U mnie samopoczucie zależałoby od tego kto jest ze mną jeszcze na tej wycieczce
Konto usunięte
08.05.2009 r. 22:42:30
a z kim musiałabyś być żeby czuć się dobrze ??
Konto usunięte
09.05.2009 r. 13:30:07
ZATRACENIE
Dwoje kochanków w księżyca blasku
Na wielkiej polanie, przy małym lasku
Złączeni w uścisku ciepłymi ciałami
Spoglądając sobie w oczy, łączą się duszami
Gdy umysły zjednoczą, słów nie potrzeba
Pocałunek, tchnienie duszy ulatuje do nieba
Gdy leżąc wspólnym szczęściem ukojeni
spoglądają w górę, widokiem miesiąca skuszeni
Nie zdają sobie sprawy, jak zdradliwą moc
Ma blask księżyca w pełni, w tak cudowną noc
Kto spojrzy nań swym otwartym okiem
Z duszą szczęśliwą, wzrokiem głębokim
Srebrna strzała wbije mu się w serce
i nie będzie taki sam już nigdy więcej....
Konto usunięte
09.05.2009 r. 18:32:31
A zasadzie chyba najlepiej bym się czuła z przyjacielem tudziez przyjaciółką, partnerem.....Jednak gdyby na tej wycieczce byli sami obcy mi ludzie to pewnie też bym się czuła dobrze...W zasadzie oni tez byliby w takiej samej jak ja sytuacji
Konto usunięte
12.05.2009 r. 12:47:12
świetnie to ujołaś napisałaś
wiesz niepisz że pan prosto robert bo njestem żadnym panem prostu piszcie domnie
robert
Konto usunięte
12.05.2009 r. 13:14:05
zmień płyte bo powtażasz jak papuga to jest nudne
Konto usunięte
12.05.2009 r. 13:26:30
Każdy z nas ( a przynajmniej większość) ma zainteresowania i "skille" które zaprzątają jego myśli i życie prywatne na co dzień. Ja takowych mam naprawdę sporo dzięki czemu łatwo nawiązuję przyjaźnie z ludźmi mającymi podobne pasje. Proponuję aby każdy chętny podzielił się własnymi doświadczeniami lub na przykład filmikami z internetu na których wyczyny prezentują ludzie których podziwiacie. W ten sposób łatwiej będzie nam znaleźć płaszczyzny do pozytywnej dyskusji.
Konto usunięte
12.05.2009 r. 13:26:30
i kto to napisał <hahaha> no proszę pan pajac jak jesteś na tym temacie to pochwal się czym się zajmujesz a jak nie to idź pisać swoje gorzkie żale gdzie indziej....
Ja między innymi lubię sporty ekstremalne zwłaszcza wspinaczkę na którą niestety dawno nie miałem czasu a sprzęt mi się starzeje. Kto oglądał "Yamakasi" lub "13 dzielnicę" zna również taki sport : le Parkour . Naprawdę tania dawka adrenalinki
Narazie staram się rozwijać swój organizm aby móc trenować ten sport. zamieszczam link do filmiku po obejrzeniu którego mój 4,5 letni syn również zapragnął "latać" i codziennie zmusza mnie żebyśmy trenowali: http://www.milanos.pl/film.php?cat=2&id=6999 miłego oglądania P.S. zwróćcie uwagę na kostkę rubika i kości do gry .
no dobra o sportach " X-treme " nie pogadamy heh... w takim razie wyobraźcie sobie, że na wycieczce w góry zastała was noc, telefon nie działa a wy jesteście w środku lasu... Znajdą się na tym forum ludzie którzy byliby wtedy w swoim żywiole??
niż półkę skalną... Las w nocy ma swój specjalny urok
-.-
wchodziliśmy w nocy na Łysą Górę by wygrać zakład z miejscowym patrolem wojskowym
Same miłe wspomnienia. Od tamtej pory lubię czarownice a miotła stała się ulubionym środkiem transportu
hahahha, serio
U mnie samopoczucie zależałoby od tego kto jest ze mną jeszcze na tej wycieczce
a z kim musiałabyś być żeby czuć się dobrze ??
ZATRACENIE
Dwoje kochanków w księżyca blasku
Na wielkiej polanie, przy małym lasku
Złączeni w uścisku ciepłymi ciałami
Spoglądając sobie w oczy, łączą się duszami
Gdy umysły zjednoczą, słów nie potrzeba
Pocałunek, tchnienie duszy ulatuje do nieba
Gdy leżąc wspólnym szczęściem ukojeni
spoglądają w górę, widokiem miesiąca skuszeni
Nie zdają sobie sprawy, jak zdradliwą moc
Ma blask księżyca w pełni, w tak cudowną noc
Kto spojrzy nań swym otwartym okiem
Z duszą szczęśliwą, wzrokiem głębokim
Srebrna strzała wbije mu się w serce
i nie będzie taki sam już nigdy więcej....
A zasadzie chyba najlepiej bym się czuła z przyjacielem tudziez przyjaciółką, partnerem.....Jednak gdyby na tej wycieczce byli sami obcy mi ludzie to pewnie też bym się czuła dobrze...W zasadzie oni tez byliby w takiej samej jak ja sytuacji
świetnie to ujołaś napisałaś
wiesz niepisz że pan prosto robert bo njestem żadnym panem prostu piszcie domnie
robert
zmień płyte bo powtażasz jak papuga to jest nudne
Każdy z nas ( a przynajmniej większość) ma zainteresowania i "skille" które zaprzątają jego myśli i życie prywatne na co dzień. Ja takowych mam naprawdę sporo dzięki czemu łatwo nawiązuję przyjaźnie z ludźmi mającymi podobne pasje. Proponuję aby każdy chętny podzielił się własnymi doświadczeniami lub na przykład filmikami z internetu na których wyczyny prezentują ludzie których podziwiacie. W ten sposób łatwiej będzie nam znaleźć płaszczyzny do pozytywnej dyskusji.
i kto to napisał <hahaha> no proszę pan pajac jak jesteś na tym temacie to pochwal się czym się zajmujesz a jak nie to idź pisać swoje gorzkie żale gdzie indziej....